یک خودروی خارجی ارزان قیمت 10 هزار دلاری اگر هیچ هزینه اضافه ای مثل هزینه گمرک و مالیات و بیمه هم نداشته باشه و 400 میلیون عرضه بشه باز قیمت قطعاتش خیلی گران خواهد بود. چون تنوع خودروهای خارجی بسیار زیاده و از هر کدوم تعداد کمی وارد ایران میشه. بنابراین در هر حالت این خودروها مخصوص طبقه مرفه خواهند بود.
پاسخ ها
رضا
||
۱۶:۱۳ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۷
اگر دلالان خودروساز اجازه دهند نمایندگی رسمی آن شرکت ها در ایران عملا فعال باشند در آن صورت مشکل قطعات یدکی نخواهد بود.
ناشناس
||
۱۷:۳۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۷
نمایندگان رسمی که به خاطر تحریم نمیتونن بیان اگر هم بیان باز قیمت بالا خواهد بود چون هر تعمیرکاری که نمیتونه تعمیر کنه.
مالیات بر عایدی سرمایه خیلی خوبه ولی نه برای مصرف کننده بلکه بازم برای دلال
خیلی راحت قیمت مالیات میاد روی جنس ولی نه از جیب دلال بلکه از جیب مصرف کننده
تا ارزش پول ملی تثبیت نشه هیچی درست نمیشه
من حدود 15 سال هست که کارم چون صادرات و واردات هست نرخ ارز رو پیگیری می کنم
توی 15 سال گذشته اولین بار هست که 90 روزه فقط ارز بالا میره حتی یک روز هم ثابت نبوده یا کاهشی نشده
که نشون دهنده اینه که فقط دولت داره نرخ سازی می کنه
با وضع مالیات قیمت ارز و طلا بیش از پیش در بازار آزاد افزایش می یابد و بقیه ی قیمت ها هم پشت سر آنها بالا میروند ، خروج سرمایه از کشور هم تسریع میشود . مگر مالیات خانه های خالی مشکا مستأجرین را حل کرد ؟ الآن قیمت اجاره ها نجومی شده است . راه مقابله با تورم کاهش هزینه های دولت و افزلیش نرخ بهره است . نرخ بهره تا حدی که باعث رکود نشود . در شرایط تورمی وضع هرگونه مالیات فقط مصرف کننده را متضرر میکند . دولت توان کاهش هزینه ها را ندارد و مدام به فکر پیدا کردن راه هایی است که درآمدهایش را افزایش دهد . تنها برنده هر نوع مالیات دولت است . مگر سایر کشورهای تورم زده اینگونه مالیات ها را ندارند پس چرا قادر نیستند تورم را کنترل کنند ؟
قناعت و صرفه جویی و کاهش هزینه های غیر ضروری باعث میشود دولت کسری نداشته باشد و پول بدون پشتوانه وارد اقتصاد نکند که زمینه ساز تورم باشد . اینها مسائل پیش پا افتاده ای در اقتصاد هستند .
با این روند کارکردی دولت در حوزه اقتصادی و معیشتی مردم و تیم بی عرضه و ضعیف اقتصادی اش و نیز سکوت و همراهی مجلس با آن، سال آینده در چنین روزهایی و تاپایان سال1402:
1- جریان منتقد عملکرد دولت و مجلس فعلی، به شدت فعال شده و با آمار و ارقام و قدرت نرم خود، آمارسازی دولتمردان را هوا کرده و مجلسیان حاضر باید بار و بندیل بربندند چرا که مطرود مردم دیار خود خواهند بود و دیگر رای نخواهند داشت.
2- مجلس بعدی قطعا شامل جریان منتقد جدی دولت خواهد بود و لذا دولت، دوره پاسخگویی را پیش رو خواهد داشت نه آمار سازی و سخنرانی را!. به عبارتی روند بعدی، روند نزولی پایگاه رای مردمی دولت خواهد بود چرا که شعار ارزانی، کنترل و مهار گرانی، مبارزه با فساد و مدیران فاسد نجومی بگیر، مهار بیکاری، افزایش ارزش پول ملی و سرمایه های مردمی و بسیار شعارهای دیگر محقق نشده است. پس دولتِ با نام رئیسی به کام عوامل روحانی!!!، سرنوشتی مشابه دولت روحانی را تجربه خواهد کردو فقط فرقش آن است که تبعات دولت رئیسی با مدیران روحانی، گردن نظام و رهبری را خواهد گرفت.
3- کاهش نرخ مشارکت در انتخایات پیش رو، چندان بعید نیست. کاهش نرخ مشارکت مردمی یا به تعبیری کاهش حضور حداکثری یعنی نارضایتی مردم و یعنی عملکردها مورد تایید مردم نیست یعنی حکمرانی بر سبیل دولت قبلی و وضع موجود بوده است که مورد اعتراض قبلی بوده است. یعنی بی اعتمادی مردم به مسئولین و نوع حکمرانی و این یعنی بستر سازی برای دشمن که دست به اغتشاشات بعدی بزند!، مانند انچه توسط دولت روحانی مهیا شد و علاوه بر بروز در دولت روحانی ، در دولت رئیسی هم اتفاق افتاد.
پس:
مسئولین محترم در خواب خرگوشی یا خواب زمستانی، لطفا بیدار شوید بیش از آنکه دشمن به حریمتان ورود کند!