صالح آبادی بورس را زمین زد آمد بانک مرکزی فرزین هم باطرح یارانه ها در زمان احمدی نژاد موتور تورم را بدلیل تزریق نقدینگی روشن کرد . نمی دانم ریسی با کی مشورت می کند و اصار بر بکارگیری مدیران احمدی نژاد چیست .
بخاطر بسپارید این آقا هم دلار را ۶۰۰۰۰ تومان تحویل خواهد داد .
ای کاش شهردار تهران نیز فکری به حال معاونت فنی وعمرانی شهرداری تهران می کرد. فروش پارکینگهای مجتمع تجاری ابریشم به مالکیتی که ده سال پیش واحد ها را خریده اند وحالا شهرداری با زور وگرفتن درخواستهای سفید قیمت از واحدها وگرفتن حق انصراف یک کار خلاف اخلاق است . واین روش فاجعه بارتر از قیمت دلار می باشد چون اعتماد عمومی را زیر سوال می برد.حالا به اسم درآمد برای شهرداری باشد. حالا ببینیم شهرداری که می خواست رئیس جمهور شود آیا می تواند جلوی این حق کشی را بگیرد یا نه.
هر که آمد عمارتی نو ساخت رفت ومنزل به دیگری پرداخت واما تفسیر این بیت سعدی علیه الرحمه:هر که آمددلار را چنددر صد گران کرد وریال را ارزان وبفیه کار را به خلف خود سپرد:):)...واما از شوخی ومزاح گذشته بانکهای مرکزی در کشور های با اقتصاد آزاد وسالم در اتخاذ سیاست های پولی کاملا مستقل هستند ودر واقع در خدمت اقتصاد هستند نه دولت!!!!!
همه آخرش همينجوري باي باي مي كنند . انگار نه انگار كه اتفاقي افتاده . نفر بعدي هم خواهد رفت و ...
اميدوارم كه مسئولين متوجه بشوند كه مشكل اقتصاد ، افراد نيستند بلكه سياست و رويه هاي نادرست اقتصادي است
بخاطر بسپارید این آقا هم دلار را ۶۰۰۰۰ تومان تحویل خواهد داد .