آقای علم الهدی وقتی از اقتصاد سر رشته نداری مگه مجبوری حرف بزنی و نظر بدی.احتمالا دامادت از شما داره مشورت می گیره که اقتصاد کشور به این حال و روز افتاده.
علم الهدی: در بحث اقتصاد و معیشت، نوسانات ارز چندان اهمیت ندارد!
استاد افزایش قیمت ارز برای شما چه معنایی دارد؟ افزایش قیمت دلار به معنی بی ارزش شدن واحد پولی شماست! واحد پولی شما چرا بی ارزش شده است و همچنان می شود؟ چون تورم بالا داری! افزایش قیمت دلار به خاطر تورم بالای کشور شماست. توجه کن. در وحله اول افزاش قیمت دلار معلول هست و نه علت. علت همان تورم است. حال که دلار بالا رفت اولا کشور واردات دارد و قیمت کالاهای وارداتی بالا می رود دوما در داخل هم همه چشم به قیمت دلار دارند و با ان قیمت را تنظیم میکندد و حلا همان معلول، خود علت تورم بیشتر می شود.
به اون آقای به ظاهر سوپر انقلابی که ادعا کرد توپ ها اتفاقی به سر دایی می خورده و وارد دروازه می شده می گم : هی تو هم هیکل بزرگی داری خوب بود تو بازیهای جام جهانی قطر تو می ایستادی تو دروازه شاید اتفاقی توپهای انگلیس وآمریکا به تنت می خورد و وارد دروازه نمیشد !!