بنظر بنده در شرایط فعلی بهترین گزینه برای آشتی ملی ابتدا یک عفو عمومی داده شود تا تمام زندانیان سیاسی آزاد شده و در پی آن فراخوان برای برگزاری سمینار های مختلف از افراد صاحب نظر باهرگرایش فکری در سراسر کشور در یک مقطع زمانی و سپس جمع آوری و با کار کارشناسی انتخاب بهترین وعملی ترین پیشنهاد ها برای اجرا تا مردم درصحنه شاهد باشند که ببازی گرفته شده و قدرت از انحصار خارج شده
مگه آمریکایی های بی منطق و اروپایی های دروغگو و بی وجدان هنوز به برجام بی فرجام امیدی داشتند ؟!!!!!!!!!
از نظر ایران قوی و قدرتمند ، برجام خیلی وقت پیش مُرده و از بین رفته است.
کشوری که دومین ذخایر گاز جهان و داره مردمش تو صف گاز و نفت و هیزم و....هستند!!!! دولت مقتدر سیزدهم گاز میخواست به اروپا صادر کنه و از زمستان سخت نجاتشون بده ، الان باید از اروپا وارد کنه!!!
اروپا اگر گاز میفروشه خب خریداری کنید!!
طرف اومده گفته نباید اقتصاد کشور و به برجام گره بزنیم ، پارسال این حرف زده شده دلار ۱۵ تومن گرون شد ، خب گره نزنید جز حرف چه کار مثبتی انجام دادید ؟! نتیجه اون کار چی شد ؟!