واقعا جای تاسف دارد، بجای برنامه ریزی برای افزایش سطح درامد سرانه مردم و بالا بردن ارزش پول ملی و افزایش رفاه جتماعی ایرانی ، طرح هایی من درآوردی که عزت و غرور مردم را زیر سوال می برد، را اجرا می کنند.
گران شدن همین کالاهایی که نام برده سبب ایجاد تورم سنگین در کالاهای دیگر هم شده است ضمن اینکه رقم پرداختی بابت یارانه همین اقلام (که به بسیاری از مردم هم داده نمی شود و بقیه افرادی که یارانه می گیرند دایم درحال تهدید به قطع آن هستند) به سختی گوشه ای از گرانی ایجاد شده توسط دولت را در همین قال پوشش می دهد. حال دولت به دنبال آن است که پول آن را تبدیل به کالا برگ کند که دیگر مفت خدا هم ارزش نداشته باشد.
این شیوه همان شیوه آقای احمدی نژاد است زمانی که به ریاست جمهوری انتخاب شد حقوق تقریبا خوبی داشتیم به لطف افزایش حقوق های 6 درصدی در شرایط تورم بالای 60 درصد چنان ما را به فقر کشاند که دایم در حال دعا به خودش و خاندانش هستیم! حقوق ها را به حداقل رساند بعد برای دو تا سه ماه سبد کالا داد تا مثل کارگرای کارخانه وقتی خانه می رویم یک روز یک چند تا ماکارونی به دست بگیریم و یک روز چند کیلو برنج و .. بعد هم خیلی بی سر صدا همه را حذف و مردم رو به صورت رسمی به خاک سیاه نشاند!!!!