جناب قهرمان پور هند و اندونزی و مالزی و حتی ویتنام که روزی دشمن خونی امریکا بود فهمیدند که جنگ هزینه دارد . ویتنام دو ملیون نفر در نبرد با امریکا کشته داد . اما فهمید اگر بخواهد اقتصاد روستایی خود را جهانی کند نمی تواند با امریکا و ایادیش در بیفته چرا چون دو سوم اقتصاد جهان یعنی این کشورها . ما که بالاتر از ویتنام نیستیم که سیزده سال با امریکا نبرد تن به تن کرد . متاسفانه مثل ما مثل مرغ یک پا دارد است و هزینه آن را هم مردم ایران طی این سالها پس داده اند . درآمدهای ارزی ایران که یک دهه قبل برابر با مالزی و ترکیه بود امروز به نصف این دو کشور هم نمی رسد . روسیه و چین هم که دولتمردان تکیه گاه خود می دانستند نشان دادند که در منافع کلان شان ما جایگاهی نداریم .
سیاست رو باید از ترکیه یاد گرفت .
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۰:۲۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۳
و نه فقط از ترکیه یاد بگیریم که از
امارات و قطر و عربستان و پاکستان و حتی افغانستان
طالبان یاد بگیریم
بله افغانستان هفته پیش بنزین سمی و خطرناک ما را
که خودمان روزی ۱۰۰ میلیون لیترش را مصرف میکنیم را
پس فرستاد !!!؟
اقای وزیر کشور دولت تماشاچی . خیر ریال را با خاک یکسان کرده اسد ... ریال بزار جیب بچه هات وقتی می فرستیشون همین کربلا حتی . البته شما که میفرستی اروپا و امریکا .
وزیر کشور اگه این حرفها رو برای تغییر جو می زنید که باید بگم داریم غرق می شیم الان دیگه موقعه این حرفها نیست. میرتاجالدینی، همین «بازنشسته های بیکار» کشورشون رو از زمستان سخت عبور دادن، ببینیم شما چکار می کنید. معاون رئیس جمهور، انشااله زنده بمانم و ببینم راست گفتید هرچند زهی خیال باطل. وزیر آموزش و پرورش، بهتر نیست در کتب سال آینده روشهای شناسایی و مقابله با متجاوز نیز گنجانده شود تا این همه شاهد تعرض و تجاوز به نسل جوانمان نباشیم؟