ارش خان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
مملکت ادم هرچی هم که بد باشه نباید بهش پشت کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
توی ایران زندگی خیلی عالی هست. الآن به یک هیئت علمی دانشگاه با 15 سال سابقه 20 تومان حقوق می دهند که واقعا نجومی هست. کرایه خانه ها که خیلی عالی است و اصلا کسر بزرگی از حقوق نیست. قیمت مایجتاج عمومی که نزدیک به مجانی هست. وضعیت آزادی ها مدنی هم که عالی است و هرکسی دارد مطابق سلایق خودش زندگی می کند و خدایی نکرده سلیقه کس دیگری به او تحمیل نشده. واقعا من نمی فهمم این مردم چقدر ناشکر هستند که از هر سوراخی می خواهند فرار کنند و بروند.
بنده های خدا مسئولین که وضع خیلی بدی دارند. همه فرزاندانشان بی کار تو خونه. خودشان حقوق های کم و سفره خالی. روی گلیم می خوابن بدبختها. همش فکر مردم. عدالت در همه جا موج میزنه و مردم اصلا معنای لغت ظلم رو دیگه نمی دونن چی هست و گاهی اوقات تو تلویزیون می بینند که تو آمریکا چه ظلمها ت تبعیض هایی است.
همه چیز عالی است.
من نمی فهمم سفر چرا؟ سفر چرا؟
حمید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۳ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
باید هرچه زودتر مسعولین مدیریت کنن و راهکاری درنظر بگیرند این جوری که دست روی دست گذاشتن از طبقه متوسط هر روز ریزش میکنه به طبقه فرو دست هیچ چیزی جای خودش نیست کافی به نظرات منفی مثبت توجه بشه تا ناامیدی مردم مشخص بشه از درایت دولت خوب ما که چیزی نداریم جمع کنیم و نمیدانیم کجا بریم؟ اقلا راهنمایی کنید چه کار کنیم
بهزاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
باز از لغت مسیول استفاده کردید ؟
بگویید خان ،ارباب و از این قبیل .
فاطمه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
بنده خدا گفته شایعه هست پناهندگی من وشمارا در بازیهای زمستانی 2023 میبینم شبکه های مجازی دروغ هم میگه زیاااااااااد
امید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
همیشه دروغ گفتید برای ورزش های انفرادی هیچ وقت امکانات نداشتیم پول نداشتیم فقط رو داشتیم
سامان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
هرکس از ایران خوشش نیومد و مهاجرت کرد مخصوصاً چنین افرادی ، یا مسئولی که خانواده اش در خارج زندگی می‌کنه ، بلافاصله پس از مهاجرت باید ازش سلب تابعیت ایرانی بشه و تمام هویتش توی ایران پاک بشه که دیگه تا آخر عمرش نتونه برگرده .
مردم همه کشورها در بحرانهای جنگی و اجتماعی و ... می مونند و برای فردای بهتر سرزمین خودشون تلاش میکنند ، ولی مردم خائن ایرانی فرار میکنند و از اونطرف آب فحش میدن و به خیانت های خودشون و هزینه تراشی برای ایران و ایرانی ادامه میدن !
واقعا هیچ نژادی اندازه ایرانیها خائن و فراری و وطنفروش و بی غرور نداره .
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
دمش گرم
برو انجا که تورا منتظرند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
ای بابا اینا بچه های خودشون را میفرستن اونور اونوقت انتظار دارن مردم بمونن !!!!!!!!!!!11
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
به معیشت خانوارهای مستضعف وبیکار ایرانی تأکید کنید سخت بگیرید که زنان سرپرست خانوار مستضعف که ازهیچ ارگانی حمایت مالی نمی‌شوند یک خانواده پنج نفره اجاره نشین هستند چکار کنند کی از اینها حمایت مالی مسکن می کنند.
نظرات بیشتر