تحریم ها خنثی شده؟؟!!! کی کجا چطوری؟؟ معلوم نیست چرا فقط مسئولین و ائمه جمعه احساس آرامش و پیشرفت دارن یه گروه سرود تشکیل بدن بخونن همه چیز آرومه ما چقدرررر خوشبختیم!!!
رئیس کل مالیاتی کاربزرگی نکرده اندکه اجازه داده اندهرمقدار ارز واردایران شودمگرکدام کشوری مانع ورود ارزمعتبرخارجی به کشورش میشود مثل آنستکه پدرخانواده ای اجازه دهد که فرزندانش بروندبیرون کارکنندحاصل دسترنجشان رابیاورند خانه ویااینکه چیزهائ بدربخوری بخرندبیاورندخانه منت سرشان بکذارندکه اجازه داده شده بیاورد خانه درضمن نگرفتن مالیات هم ازورودارز خارجی مطلب مهمی نیست چون این ارزاگر از پولشوئی بدست نیامده باشد یکبارمالیات رابکشورمبداارز پرداخت کرده دیگر مالیات مضاعف نمیدهد
سلام یکی به دکتر محسن رضایی عزیز بگوید . در شهر خودتان دارایی راکد به وفور یافت می شود. بعنوان مثال کلی آپارتمان نیمه کاره در ورودی شهر مسجدسلیمان از سال ۱۳۵۶ وجود دارد که تا الان حتی بصورت وضع موجود به مردم واگذار نکرده اند. اول تکلیف انها را اکر انجام دادید بعدا بیایید دنبال مابقی اموال راکد کشور.
سند ۲۰ ۳۰ یک سند قابل دفاع و ارزشمند بود که با حق تحفض اجرای آن بنفع کشور و مردم بود . مخالفان حتا یکبار هم آنرا نخواندند . فقط مخالف بی منطق بودند .
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۳۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۵
من این سند روخوندم و واقعا مترقی وضد تبعیض است و قطعا منافع سود جویان را به خطر می اندازد یک موردش ایجاد شرایط برای تحصیل همه جوامع متناسب با ارزش های دینی وفرهنگی آنهاست! چیزی که اصولا مخالفانش آن را مطرح نمی کنند !! .
درباره اظهارات آل هاشم درباره حادثه حمله به سفارت آذربایجان:
* ورود و خروج ایرانی ها و اتباع بیگانه از کشور، در سیستم کنترل ترددات ثبت می شود. اگر واقعه ی خروجِ همسرِ فردِ مهاجم در این سیستم ثبت شده باشد که قطعاً شده، درخواست کتبی جمهوری اسلامی ایران هم مبنی بر وضعیت همسر این فرد از سفارت آذربایجان، خطایی است که معلوم نیست بر اساس کدام رویه و قانون انجام شده است. انجام این نامه نگاری از سوی نهادهای رسمی ج.ا، به معنی تأیید احتمال حضور همسر این خانم در سفارت (حداقل برای شخص مهاجم) است وگرنه نامه نگاری معنایی نداشت. شخص مهاجم بعد از این موفقیت و راضی کردن مقامات ج.ا برای انجام این نامه نگاری، تصور می کند استدلالهایش صحیح و مطابق قوانین است که مقامات حاضر به همکاری با او و انجام نامه نگاری شده اند.
نهاد پیگیری کننده باید به جای این نامه نگاری، با استناد به سیستم کنترل ترددات خروج همسر او از کشور به مقصد آذربایجان را #بصورت_قطعی به او اعلام می کرد و نه اینکه با یک نامه نگاریِ غیرحرفه ای بر شک او در خصوص حضور همسرش در سفارت آذربایجان صحه بگذارد و آنرا تقویت کند.
**طبق برخی اطلاعات همسر مهاجم از او طلاق گرفته بوده است و ظاهرا به طریقی قوانین ایران (و بالتبع احکام اسلامی) بر ازدواج و طلاق ایشان حاکم نبوده است. (قانون حاکم بر ازدواج ایشان باید به درستی بحث شود)
***مهاجم می توانسته برای ملاقات با همسرش به آذربایجان سفر کند. چرا این کار را نمی کند؟
**** با توجه به واقع شدن طلاق بین این دو نفر، عملا نیازی به اطلاع رسانی بیشتر نبوده است
_______________
نتیجه گیری: تا اینجای کار و بر اساس اطلاعات منتشره تصورات غلط فرد مهاجم از قوانین حاکم بر خروج همسرش از ایران و طلاق، نقش بزرگی در شکل گیری این تصور که همسرش در سفارت نگهداری می شود داشته است.
او تصور می کند که همسرش مطابق قوانین ایران نمی تواند بدون مجوز او، پاسپورت اخذ کند و طلاق را مطابق شریعت اسلام و قوانین جمهوری اسلامی (ماده ۹۶۳ قانون مدنی)، حق خود (حق زوج) می داند ولی ظاهراً هیچکدام از این قوانین در دنیای واقعی علیه زوجه او کارآیی نداشته است.
________________
اگرچه به دلیل اسلامی بودن قوانین ایران، بخشی از این تفاوت ها طبیعی است ولی بزرگ کردن دایره این تفاوت در قوانین ایران و سایر کشورها، در موارد اینچنینی می تواند مشکل زا باشد.