بعضیها عادت دارند نااگاهی خودشان را گردن دیگران به اندازند زلزله بلایای طبیعی است در کشورهایی که علم وخرد حاکم است زلزله ده ریشتر هم بیاد هیچ اتفاقی نمی افته مثل ژاپن چون قبول کردهاند از علم ودانش بهره بجویند وکسی را هم مقصر قلمداد نکنند .
تهران روی سه گسل شمرون، مشاء و شهر ری قرار دارد که باید طبق سوابق گذشته، زودتر از این شاهد زلزله می بودیم که تا الان خدا رو شکر اتفاق نیفتاده است.
در تهران سالانه فرونشست زمین داریم.
مسئولین از اتفاقات ترکیه عبرت بگیرند و پیشگیریهای لازم را انجام دهند.
مردم هم از این پدیده ها عبرت بگیرند و در برابر خداوند و فرامین الهی گردنکشی نکنند. دروغ، رباخواری، دزدی از بیت المال و ... خشم الهی را در پی خواهد داشت.
امیدوارم خداوند یک زلزله معنوی در دل مردم ما ایجاد نماید تا مشمول رحمت الهی شویم
امروز با نیت زلزله ترکیه، تفعلی به قرآن زدم. صفحه 429 قرآن آمد. قضاوتی نمیکنم اما بخوانید جالب است. ضمنا هشداری برای یک زلزله حداقل 6 ریشتری در چند روز آینده هم هست.
ایران باید از حوادث زلزله عبرت بگیره وجای ساختن پهپاد و موشک ناوگان هلی کوپتر های امداد رسان با ظرفیت بالا را ایجاد نماید که در شرایطی مثل نبود فرودگاه وجاده و مسائل دیگر امکان ترابری با ظرفیت بالا فراهم شود.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۷:۳۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۸
هر چیزی به جای خودش
محسن
||
۱۷:۴۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۸
توی رویا زندگی میکنی؟یک چادر و وسیله گرمایشی با درجه زیر صفر به این مردم بیچاره ندادن بقیه ان پیش کش؟؟؟
اگر این زلزله ۷.۵ ریشتری در ایران اتفاق افتاده بود تلفات ما میرفت روی رقم ۱۰۰۰۰۰ نفر شاید هم بیشتر , پس از تاریخ عبرت بگیرید و از همین امروز نسبت به اجرا و نظارت دقیق اصول مهندسی ساخت و ساز اقدام کنید