تاریخ نشان داده که آمریکا و غرب تنها به فکر غارت و چپاول کشورهای شرق در راستای منافع خود بوده اند و راه چیاول راحت را اولا) در وابسته نگاه داشتن کشورهای منطقه و در ثانی) عقب ماندگی آنها از تکنولوژی های روز دنیا می دانند و چون کشور ما مستقل شده و از وابستگی خودکامان غربی به رهبری آمریکا رهایی یافته و با اتکا به جوانانش راه پیشرفت را در پیش گرفته و در تکنولوژی های روز دنیا در حوزه های صنعتی، دفاعی، پزشکی و ... به پیشرفت های شایان ذکری دست یافته و در برخی حوزه ها جزء کشورهای برتر دنیا قرار گرفته ایم، آنها از این استقلال، پیشرفت و خودکفایی هراس داشته و تنها ابزاری که در حال حاضر در دست دارند تحریم است همان ابزاری که متاسفانه در قبال سایر کشورهای پیشرفته آسیا از قبیل چین هم شاهد اعمال آن هستیم و در چنین شرایطی می توانیم با تغییر نگاه از غرب به شرق این توطئه پلید آنها را خنثی کنیم یعنی گسترش روابط دیپلماتیک و تجاری با همسایگان مثل قطر و عراق و قطب های تجاری آسیا یعنی کشورهایی همچون چین و هند و کره و ... همچنین باید همچون گذشته نگاه ویژه ای به شرکت های دانش بنیان در زمینه بومی سازی هر چه بیشتر داشت، در این صورت غرب هم ناچار است دیر یا زود قدرت منطقه ای و فرامنطقه ای ما را پذیرفته و به جای حرافی و سیاست کاری روی به مذاکرات منطقی بیاورد.
به عربستان و سایر کشورهای منطقه که در رقابت تجاری با ما هستند هم نباید کاری داشت چون این کشورها خودشان هم می دانند که در رقابت بومی سازی در حوزه تکنولوژی های روز دنیا در برابر ایران حرفی برای گفتن ندارند و سعی در رقابت تجاری با شرکای تجاری ما گرفته اند.
خانم سمت چپ تصویر، دکتر پردیس ثابتی استاد دانشگاه هاروارد و از نوابغ دوران است. چرا تصویرش را محو کردید در حالیکه باعث افتخار جامعه ایرانی و جهان است؟!
زاکانی اگر کمی به تقوایی که یکسره از آن دم میزند، باور داشت به این حرف شهید چمران عمل میکرد که اگر کاری را که توانایی انجام آن را نداری قبول کنی، تقوا نداری
به عربستان و سایر کشورهای منطقه که در رقابت تجاری با ما هستند هم نباید کاری داشت چون این کشورها خودشان هم می دانند که در رقابت بومی سازی در حوزه تکنولوژی های روز دنیا در برابر ایران حرفی برای گفتن ندارند و سعی در رقابت تجاری با شرکای تجاری ما گرفته اند.