شمای بزرگوار چه عالی سخن میگویید.
کاش موزی صفتان و دشمنان معاند نظام، که برای بدنامی نظام مقدس جمهوری اسلامی، به نوامیس خودشان هم رحم و ترحم نمیکنند، هر چه زودتر به بلای الهی گرفتار و عقاب شوند.
مگر مدارس مدیریت ندارند؟ ا- رییس 2- معاون مالی 3- معاون آموزشی 4- معاون پرورشی 5- مربی پرورشی 6- رئیس انجمن اولیا و مربیان 7- مربی بهداشت 8- سرایدار 9- خدمتگزار. حتما احتیاج به معونین امنیتی، انتظامی، قضایی، حراست و ... هم هست. هر یک از این مقامات ماهانه حد اقل 10 میلیون تومان حقوق می گیرند.
اتفاق مسمومیت دانش آموزان دختر در مدارس و در نقاط مختلف کشور یک سناریوئی است که برای مردم عاقل کاملا" شبهه برانگیز شده :
1-چرا این اتفاق فقط در مدارس دخترانه می افتد؟
2-چرا از شهر مذهبی قم شروع شد؟
3-چرا با گسترش این پدیده شوم نهادهای امنیتی عکس العملی نشان ندادند؟
اگر این اتفاق در مدارس و دانشگاه های شاهد که اکثر قریب به اتفاق فرزندان نظامیان و شبه نظامیان هستند می افتاد پیگیری و دستگیری عامل و یا عاملان آن اینقدر زمانبر می شد؟