خدایی چین خیلی خطرناک تره، فرار رو به جلو ترامپ هست چون میدونه زور چین بیشتره و کاریش نمیشه کرد رو ایران زوم کرده. من شخصا طرفدار ترامپ هستم موضع الکی نگیرید لطفا جفتمون هم ۱۴ جون به دنیا اومدیم. چین هم اتمی هست هم قدرت اقتصادی داره هم نظامی قوی تره.
دقت کردیم همیشه باید بحران و برهه حساس و دشمن و ....حرف اول باشد و آقازاده ها هم اینجا با لذت هرچه تمامتر از راه دور نظاره گر مردمی هستند که هر شب باید حساب نان فردا را داشته باشند. راستی چرا ؟
اگر دم یک موسسه مذهبی کسی با صدای بلند عطسه کند فورا پیگیری میکنند ولی 5 یا 6 ماه است دانش آموزان این مملکت را به حال خود رها کرده اند.معلوم نیست چه گروهی زیر سایه حمایت گاز به مدارس میزنند.
سردار جلالی تو که رییس پدافند غیر عامل هستی بفرما این بودجه کلان و حقوق بالایی که میگیری بخاطر اینست که هر مشکلی در کشور هست را گردن معاندان بندازی تا کنون کار مثبتی هم انجام دادین؟
حسین شریعت مداری،
نه اینکه اسرائیل همین حالا همه جیک و پوکمان را نمی داند. انقدر که شور حل نشدن مسئله هسته ای را می زنی، یک نق هم به عاملین حمله شیمیایی بچه مدرسه ها بزن.