نرخ بازار آزاد نرخ قاچاق نیست بلکه برعکس نرخ های دولتی قاچاق و اشتباه هستند. نرخ واقعی هر کالا در یک مبادله کاملا آزادانه و بدون نیاز به شرایط خاص تعیین می شود. نرخ واقعی آن نرخی است که فروشنده بدون درخواست هیچ دلیل و مدرکی صرفا در ازای گرفتن قیمت کالا آنرا مبادله کند. نرخ دولتی از آنجایی که برای خرید دلار باید شرایط خاص و مدارک مثبته داشته باشی اصولا نرخ نیست بلکه سهمیه یا رانت است. جالبه که طرف اقتصاددان هست ولی موضوعی به این سادگی را نمی فهمد.
خب امروز قیمت جهانی طلا نزدیک به 40 دلار در هر اونس افزایش داشت واگر این فرمول جهانی در ایران نیز بکار گرفته شود دلار میباید زیر 40 هزار تومان تثبیت شود و طلا نیز به قیمت دو ماه قبل خود باز گردد
آقای رییسی خواهشن به داد ملت برس ، رهبری در بحث حل مشکلات به شما اختیار تام داده ، بهتر زمان برای حل مشکلات منطقه ای از راه گفتگو هست ، حدا لعنت کنه بانی و باعث این گرانی های اخیر ، بخصوص کسانیکه گرا به دشمنان دادن ، از مذاکره نترس اسلام دین پنطق و گفتگو هست ، هیچ قدرتی بالاتر این نیست که ملت در کنار نظام باشند ،،
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۰:۵۶ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۳
مردم از خنده خدایی انتظار دارین چی حل بشه چی تو ایران گرون شده بعد دوباره ارزون شده
نو انديشي ها شاخص ترين آسيب جريان روحانيت است !!
-------------
يكي از فلاسفه -- از فلاسفه خارجي ! -- گفته است : « يك تمدن زماني از بين مي رود كه به پرسش هاي نو
جواب هاي قديمي بدهد » !!
اگر قبول داريم كه اسلام جامع ترين و كامل ترين و آخرين دين از اديان الهي است كه تا الي يوم القيامه جواب گوي مسائل زمانه هم خواهد بود ، پس در اين صورت دين اسلام ، جوابگوي هر پرسش و تفكر و مكتبي خواهد بود ، بنا براين چرا به گفته جناب علم الهدي « نو انديشي ها شاخص ترين آسيب به روحانيت باشد » !
دنياي ما دنياي نو انديشي است كه هر مكتبي بايد جوابگوي هر نو انديشي باشد و بتواند به سؤالات نو ، جواب نو بدهد !!
خدا رحمت كنه حاج عبد العلي ، روحاني نبود ، پا منبري بود ، وقتي هم كه براي روضه خواني به منبر مي رفت و يا تا آمدن روحاني بعدي يا گفتن چند مسئله از رساله توضيح المسائل ، حضار را در انتظار نمي گذاشت ، جاي نشستن او پله اول منبر بود ، آن مرحوم حتي اجازه به خود نمي داد كه كمي بالاتر وود و پله دوم را انتخاب كند !
شنيدم از همسر مرحومه اش كه حاج عبد العلي هر وقت پسرش نماز صبحش قضا مي شد بر سر او داد مي كشيده كه :
-- كافر ، ملحد ، زنديق ! چرا صبح بايد نمازت قضا بشه ، بدبخت ،! جواب خدا را چي ميدي ؟
و چنان شنيدم كه همين پسرش ، سال ها پيش توله سگ چند تا از جهانگردان خارجي كه در مسير راهشان در
شهر ما چند ساعتي مانده بودند براي عكس گرفتن ، بغل گرفته بود و خارجي ها ازش عكس گرفته بودند ، تا مرحوم
عبد العلي شنيد بر سرش داد كشيده بود كه :
--- كافر ، ملحد ، زنديق ، رفتي سگ كافر خارجي را بغل كردي و عكس گرفتي ؟ نميدوني اون سگه از جمله نجاسات است ، اون كافراي خارجي هم طيب و طاهر نيستن ؟! ... برو دستات را خوب طاهر كن ، لباس هايت را هم خوب نگاه كن ، نكنه يك نخ مو از اون سگه به لباست چسبيده باشد كه نمازت مشكل بهم ميزنه » ! ... بله ؟ مرحوم حاج عبد العلي ، خوب روضه مي خواند ، مسائل رساله را خوب توضيح مي داد و لي يك مبلغ خوب نبود !! خدا همه رفتگان را بيامرزه !
بنده کارمند دولت هستم. اینکه حقوق کارگران پایین هست کاملا درسته اما این رو هم در نظر بگیرید حقوق اکثر کارمندای دولت و همینطور شهرداری ها هم پایین هست. یکی از دوستان بنده کارمند شهرداری هست فیش حقوقش رو به من نشون داد. می گفت با مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه دولتی حقوقش از کارگرهای شهرداری هم پایین تره. که یه دلیلش اختلاف افزایش حقوق کارگری و کارمندی در سال گذشته بود. امسال هم که دولت و مجلس حقوق ها رو به صورت غیر پلکانی ۲۰ درصد افزایش دادن و بهانه هم این هست که حق کسانی سابقه کار بیشتری دارند حقشون ضایع نشه که البته این مورد درست نیست چون خیلی سابقه کار در حقوق کارمندها دخالت نداره و معمولا کارمندی که با پارتی وارد شده حقوق بیشتری می گیره نه اونی که سابقه بیشتری داره. افزایش حقوق کارگرها هم که شورای عالی کار تعیین می کنه و به احتمال زیاد ۴۰ درصد یا بیشتر هست. و این یعنی کارمندی که امسال حقوقش برابر با کارگرها بوده تورم ناشی از افزایش ۴۰ درصدی رو تحمل می کنه ولی حقوقش ۲۰ درصد افزایش پیدا کرده البته اختلاف افزایش حقوق پارسال به اندازه کافی باعث کم شدن حقوق کارمندها شده و این یعنی بی توجهی به قشر تحصیلکرده و متخصص از کارمندها
امثال علمن الهدی و بقیه دولتمردان و کارگزاران رده بالا در جمهوری اسلامی مشکل اصلی که دارند بی اطلاعی از جامعه است آنها در انبوهی از محافظان قرار دارند اینکه چرا اینقدر باید محافظ داشته باشند و از شهادت گریزان باشند خودش حکایتی است !!!!
اما آسیب اصلی زندگی در بین محافظان این است که اطلاعاتی که به آنها می رسد پردازش شده از همان سیستم های اطلاعاتی است و این اطلاعات جوری است که آنها خوششان بیاید نه اینکه واقعیت ها گفته شود. شما نگاه کنید در کشورهای دارای دموکراسی با اینکه روزنامه ها آزادند با اینکه ازادی بیان وجود دارد باز هم رییس جمهوری یا نخست وزیر کشور خودش زنبیل دست می گیرد می رود سوار اتوبوس می شود می رود مترو می رود فروشگاه نه محافظی دارند نه حریم خاصی برای خود درست می کنند آنها می خواهند خودشان مستقیم از جامعه و مردم اطلاعات کسب کنند.
بر طبق اخباری که خوششان می آید و به آنها رسانده می شود تصمیم گیری می شود هیچ مقامی نمی تواند بیاید بین مردم رفت و آمد کند اصلا اینقدر احساس تهدید می کنند توانایی چنین کاری ندارند بنابراین تصمیم هایی که گرفته می شود بسیار دور از واقعیت هایی است که در جامعه است و همین باعث می شود مردم راه خودشان را بروند حاکمان هم راه خودشان
سه ماه از حمله شیمیایی به دانش آموزان گذشته و هنوز وزارت اطلاعات نفهمیده است کار چه کسانی است اما یک روزه فهمید کومله چه نقشه هایی دارد و خنثی کرده است !!!!!!
کوموله کمونیست تجزیه طلب هست. در ضمن حتی وقتی که رضا پهلوی اشاره کرد به روی سینه خود که نقشه ایران منقش به پرچم سه رنگ ایران بود، گفت که این نقشه بدون یک وجب از خاک آن، دیگر ایران من نیست. بعد از این حرف این گروهک بشدت به رضا پهلوی هم تاختند. امکان ندارد یک ایرانی با شرف حاضر به تجزیه یک وجب از خاک میهنش بشود.