این حجم ار نابینایی و ناشنوایی حاکمیت یک کشور نسبت به واقعیت مسائل و معضلات مورد نظر اکثریت قاطع ملتش(تورم، سقوط وحشتناک اقتصاد کشور،نا امیدی کامل جوانان از زندگی، ارتباط نرمال با همه دنیا، و.....) نوبر است والله!
اونوقت مهمترین مساله و موضوع کشور میشود سوژه مورد نظر اقلیت(حجتب بانوان)؟!!!
واقعا به کجا میخواپ برسه کار مملکت با این رویه مخرب و غلط؟!!
تقدیر از "ضعیف الحجاب" ها و مدیون سازی نظام به این قشر، مهمترین بخش این بیانیه است.
--------------------------
منظورم این بخش است
«سیلی» افراد «ضعیف الحجاب» علاوه بر مهابت بانوان محجبه .... وزارت کشور بر خود فرض میداند .... ابراز فروتنی نماید.
----------------------------
اصطلاح "ضعیف الحجاب" که فاقد هر گونه ریشه و مبنای فقهی است نوعی بدعت در احکام شریعت است که حدود حجاب اسلامی را تغییر میدهد و معلوم نیست مبنای فقهیِ به رسمیت شناختن این حدود جدیدِ حجاب، در تراث فقهی و فتوای مراجع کجاست.
فلسفه فقه یا شرایط زمان و کاهلی و ضعف مشهود نهادهای مذهبی و فرهنگی نظام در جنگ ترکیبی بر مساله حجاب شاید منشأ این نگرش جدید باشد به طوری که این ضعف، به عنوان رافع مسئولیت مرتکبین جرم بدحجابی تلقی گردیده است ولی این مسایل در بحث حقوقی جایی ندارد و صرف انتشار قانون در روزنامه رسمی به معنی آگاهی و الزام به اجرای قانون در نظر گرفته می شود و قانون در این موضوع صریح است.
----------------
نتیجه: به نظر می رسد که وزارت کشور بین دو نگاه با دو مبنای متفاوتِ حقوقی و شرعی به موضوع حجاب، گیر افتاده است. در شریعت عدم علم و یا دیگر موانع، رافع مسئولیت است و مبنای بیانیه وزارت کشور در واقع این مبناست. بیانیه فقط افراد بدحجابی که اصرار و الحاح بر بی حجابی در ملأ عام و مقابل ضابطین قضایی دارند را هدف قرار میدهد و برخورد با "ضعیف الحجاب" ها را مشروط به انجام اقدامات تبیینی از سوی مراجع دینی و فرهنگی می نماید. اقدامات تبیینی ای که در مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی هم برای این نهادها تعریف شده ولی آنها در اجرای آن شکست خورده اند. (البته به دلایل مختلفِ سازمانی و نه الزاماً به دلیل ضعف تئوریک در مساله حجاب)
بیانیه نگاه حقوقی به موضوع حجاب در سطح "ضعیف الحجاب" ها ندارد و عملا قانون را در این گروه از بدحجابان تعطیل اعلام می کند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۱
،خودت یه بار این قلمبه سلمبه رو بخون اکه سرت درد نگرفت
چرا مسئولین این کشور فقط حجاب برایشان مهم است اما کاری به فقر و فلاکت مردم که اتفاقا ناشی از مدیریت غلط آنهاست ندارند؟ چرا با فروکش کردن اعتراضات پس از مرگ مظلومانه آن دختر کرد در گشت ارشاد، باز عده ای قصد برافروختن آتش خشم ملت را دارند؟ ایا بقای یک اقشاری در حاکمیت به وجود بلوا در جامعه بستگی دارد که راه و بی راه باز گیر به روسری دختران دادند؟ شعار یا روسری یا توسری دیگه کاربرد نداره
از این بدتر نمیشد! این پیام یعنی دهنکجی به مردم، دهنکجی به سلیقه و اراده و اختیار مردم. این تصمیم یعنی دعوت به خشونت، ظلم و قانونشکنی. خدا بخیر کنه...
و البته این تصمیم یعنی «پایان امید به اصلاح از درون» و «پایان امید به تغییر از طریق صندوق رای».
پایان بدی در انتظاره...
بنده می خواهم در خصوص رباخواری در سیستم پولی کشور و بانکها، همچنین در مزمت دروغ گفتن مسئولان، امر به معرف و نهی از منکر کنم. آیا مورد حمایت قرار می گیرم یا این موضوع فقط در ارتباط با حجاب اعتبار دارد.
یادمان باشد در قرآن، از ربا بعنوان جنگ با خدا نام برده شده است و در مورد دروغ هم نیازی به اشاره نیست.
جایی دیگر نوشته ام. مردم شریف ایران هزاران هزار سال هست که میدانند چگونه بپوشند. حال چند سالی هست که در مورد پوشش به مردم دستور می دهند (این چهل پنجاه سال در تاریخ یک نقطه هم نیست) نگذارید آیندگان در چند صد سال آینده از همین نقطه بعنوان یک نقطه تاریک در تاریخ چندین هزار ساله ایران نام ببرند.