از باب امر به معروف و نهی از منکر به جناب آیت الله کاظم صدیقی عرض می کنم:
"مجلس در رأس همه امور است"
فکر کنم برای پاسخگویی به ایشان، همین مقدار کافی باشد و نیازی نباشد انواع و اقسام اغلاط املایی، تایپی و نگارشی در ویرایش هفتم طرح جامع عفاف و حجاب را به ایشان یادآوری کنم.
اینکه ستاد با کدام مجوز اقدام به تولید این طرح کرده مشخص نیست. مطابق قانون حمایت از آمران به معروف ستاد مجری مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است و نه تهیه پیش نویس قانون.
__________________
ماده۱۶ .ستاد امر به معروف و نهی از منکر که در این قانون ستاد نامیده میشود؛ عهدهدار وظایف زیر است:
۱ .تعیین سیاستها و خط مشی های اساسی در زمینه ترویج و اجرای امر به معروف و نهی از منکر و پیشنهاد دادن به
مبادی ذیربط.
۱۱. پیگیری مصوبات شورای عالی انقالب فرهنگی در ارتباط با تکالیف ستاد در خصوص راهکارهای اجرائی فرهنگ عفاف
و حجاب
به زبان ساده ستاد اجازه ورود به جزئیات را ندارد. و مطابق بند 12 همین ماده در تمام این سالها، ملزم به ارائه گزارش سالانه به مردم بوده
۱۲.ارائه گزارش ساالنه به مقام معظم رهبری و قوای سه گانه و مردم.
_________
اصطلاحات طرح بعضا خلق الساعه و فاقد هر گونه سابقه در شریعت و عرف هستند. مثل "عفاف در پاکدامنی" که به سطحی از روابط زن و مرد در فضای عمومی اشاره دارد که حتی احوالپرسی کارمند مرد از همکاران زن را نیز شامل می شود.
وظایف و مجازاتهایی که طرح برای مدیران سطوح مختلف سازمانی در عرصه عفاف تعیین می کند، عملا سطح ایشان را به یک مأمور امنیت اخلاقی تقلیل می دهد. در نتیجه اجرای این طرح، مدیر به جای تمرکز بر وظایف تخصصی سازمان، ترجیحش این است که با گشت زنی داخل سازمان ِ متبوعش، مراقبت کند که حقوق پایان ماهش با جریمه ی ستاد امر به معروف مواجه نشود. مدیر جلسه تخصصی برگزار نمی کند مبادا در زمانی که او در محیط جلسه است در سطح سازمان تخلف از عفاف رخ دهد و در نتیجه این تخلف او جریمه شده و سر ماه شرمنده خانواده شود.
در طرح عفاف و حجاب برای روحانیون ِ شاغل در ادارات تقریبا هیچ مسئولیت و جریمه ای لحاظ نشده است که این از عجایب طرح است. در واقع بالاترین وظیفه باید برای ایشان باشد و مثلا اگر سطح تخلفات عفاف در نتیجه توجیهات ایشان در یک بازه زمانی مشخص، کاهش چشمگیر نداشته باشد با توجه به سطح سختگیری هایی که در طرح لحاظ شده ایشان باید مشمول مجازاتهایی مثل انتقال اجباری و اخراج میشدند که در طرح اصلا خبری از این چیزها نیست.
و الی آخر
فضای طرح، تماما بر همین سیاق است. مسئولیت را از عالم سلب و برای جاهلین به موضوع، جریمه های سنگین وضع می کنند. (مصداق تکلیف ما لا یطاق مخصوصا جایی که قرار است والدین بعضا کم سواد و بی سواد، به دلیل عدم توانایی در توجیه حکم حجاب برای فرزندانشان جریمه های ملیونی پرداخت کنند)
نکته: من نسخه خلاصه طرح در 31 صفحه را خوانده ام و می توانم همین تعداد صفحه بر آن نقد جدی بنویسم ولی فضای کامنت نه ظرفیت آنرا دارد و نه تضمینی بر انتشارش است. ولی در مجموع می توان گفت که هدف اصلی و پشت پرده طرح، اخذ و جمع آوری جریمه های ملیونی برای ستاد است و اینکه ستاد با چه ساز و کاری این پولها را هزینه خواهد کرد هم معلوم نیست.
نمایندگان مجلس از ترس تندروها برای مساله حجاب برای دولت ضرب العجل تعیین کرده اند، همین آدم ها ۸ سال است طرح هماهنگی حقوق بازنشستگان و شاغلین را مسکوت گذاشته اند
اولتیماتوم یک نماینده مجلس: اگر قوه قضائیه تا ۱۴ فروردین برای حجاب کاری نکند، مجلس دست به کار میشود!!!!!!!!!!!!
باز دوتا حرکت آرامشبخش تو این کشور در حال شکل گیری است آتش دلواپسی دلواپسان شعله ور شده و دست به التیماتوم شده اند ! ا
مسا ئل فرهنگی واجتماعی را با برخورد های مکانیکی وپلمپ نمی شود حل کرد ،همینطور بارافزودن بر فشاروجریمه کردن راه حل باید فرهنگی وتشویقی واحترام به حقوق مدنی وحق انتخاب ازاد افراد باشد .
ادعای ایجاد یک میلیون شغل....
فعلا که با چین ربطه مان خوب است از همی الان با چین برای اوردن نیروی کار چین اقدام کنید کنید که این شغلها بدون نیروی کا برای مملکت مشکل ایجادنکند