طبق مفاد اساسنامه تاسیس ناتو با هدف نابودی شوروی سابق صورت گرفت و اگر قانون رعایت می شد می بایست ناتو با نابودی ان کشور منحل می شد ولی عملا تبدیل شد به ابزار کشورگشایی و حضور نظامی و مداخله و تهدید امریکا در جهان. فکر کنید حالا این ناتو که هدف اصلی تاسیسش نابودی روسهاست در مرز روسیه در اکراین از ۲۰۱۴ مستقر شده و توقع دارند روسیه شاکی نشود. غربگدای بیسواد هم هر چه ارباب می گوید عین طوطی تکرار می کند.
بلاخره اروپا جان هم داره درگیر جنگ می شه . چاه نکن بهر کسی اول خودت دوم کسی . حق شون هست باید بلای جنگ و ویرانی سر اروپاییها هم بیاد . قرار نیست فقط ما مسلمانها و جهان سومی ها قربانی جنگ و نابودی باشیم . غربی ها هم باید تاوان جنایتهاشون را بپردازند . میگم ما تو روستامون حاضریم آواره گان فرانسوی و انگلیسی را جا بدیم . چه کیفی داره
اوکراین با ویران شدن توسط روسیه شاید دیگر عضو ناتو نشه بعید میدانم مشکل کریمه حل بشه در شرق اوکراین هنوز جنگ است و بیشتر اوکراین ویران شده همانطور که گرجستان نتوانسته از عضو ناظر ناتو مثل همین اوکراین به عضو اصلی ناتو تبدیل بشه اولاً جنگ با روسیه بوده دوما اشغال بعضی از خاک اون توسط روسیه پوتین اینقدر مثل دیوانه ها رفتار کرد تا کشورهای صلح جوی اسکاندیناوی هم عضو ناتو شدند بعید نیست که سوئیس هم عضو ناتو بشه
نمیدونم اینجا کسی به کشورهای شرق اروپا سفر کرده یا نه ولی فرهنگ و زبانشون بسیار به روسیه و اکراین شبیه تره تا اروپای غربی. تو اروپای غربی هم شما اگر از یه فرانسوی سوال کنید یه المانی و اروپایی میدونه ولی یه اکراینی از نظرش اروپایی نیست و روسه. یه جورایی با ابزار سیاست خواستند کشورهای اتحادیه اروپا ذو بهم نزدیک کنند ولی تاریخ نشون داده که قومیت و زبان و فرهنگ خیلی مهمتره تا مرزبندی سیاسی.