ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۲
شرف دارایی خوبی است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۲
نو رانت داری و برای خودتو جدآبادت می تونی خودروی رانتی درست اول از خارج وارد کنی و خودرو بی کیفیت داخلی سوار نشی مردم جه گناهی کرن دست شما و امسال شما گیر افتادن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۲
آقرین به آقای میرسلیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۲
ماشین ۳۰ میلیونی را۳۰۰ میلیون بفروشید گول زدن مردم نیست ،تا کمر خم شدن در سطل اشغال تحقیر ملت نیست!به اسم خدا ودین سر مردم کلاه گذاشتن چه؟!تورا خدا شما دیگر از حقوق ملت حرف نزنید !راستش را یک دفعه بگویید پولتون کمتر میشود !!!
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۲
چرا باید هر کسی اجازه اظهار نظر داشته باشه تو این کشور. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگر تصمصم گیرنده ها ی عاقل نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا باید ایشون تریبون داشته باشه و با توهین به ملت هر روز یه قدم در جهت منافع مافیای ظالم و همایت شونده خودرو برداره. چرا سری به قبرستونهای ما نمیزنه ؟؟؟؟؟؟ مگه اتبوسهای دست دوم که وارد شد هنوز سر و حال نیست و اتوبوسهای خودمون لگن قراضه ؟؟؟؟ چرا نباید ما بفهمیم بالاخره حرف آخر رو ککککککککییییییی داره میزنه تو این کشور و همه ی تصمیمات آبکیه و با حرف امثال بیمسئولیت ها رو هوا میره ... //؟؟؟؟؟؟؟ آخه تا کی ؟؟؟؟ تا کی؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۲
تو که نتوانستی خانواده خودت را مدیریت کنی و فرزندت از اعضای بالای منافقین شد چگونه برای کشور نسخه می پیچی؟ لااقل اول فرزندت را تربیت کن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۲
هر کس خودروسازی را به طور کامل در ایران تعطیل کند و واردات خودرو را بدور از مافیا و باند بازی انجام دهد بزرگترین لطف را به این مردم کرده است و اجر اخروی را نصیب خود نموده است.

اما هر کس به خودروسازی اصرار ورزد و این وضع را ادامه دهد بزرگترین خیانت را به این ملت کرده است که می بایست در آن دنیا جوابگوی خداوند متعال باشد.

هر کس که باشد!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۲
زمانی که امثال شما مسئول شدید ملت تحقیر شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۲
به نظرم مجوز ورود خودرو دست دوم، ارتباطی به تحقیر مردم نداره
هر کی خودش می‌تونه تصمیم بگیره که دست دوم بگیره، یا نه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۲
وقتی خودرودست دوم هم کیفیتش بهتره هم قیمتتش مناسبتره توی این اوضاع چرا واردنشه
نظرات بیشتر