ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۴
سازمان اوج در توییتی اعلام کرد: اکتفا به منابع غیر رسمی در مواقعی که سیاست رسمی کشور متفاوت است،علت بروز اشتباهی برای انتخاب پرچم...

جسارتاً می شود در باره این «منابع غیر رسمی» ،که دستور فرموده بودند پرچم طالبان را در دیوار نگاره قرار دهید، چند کلمه ای بیشتر توضیح دهید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۴
جبرائیلی: ‏مسئله ارز باید در سطح رئیس جمهور تعریف شود.

جان هر کس که دوست دارید این کار را نکنید. بگذارید مسئله ارز حداقل در حد دیپلم دبیرستان باقی بماند.
پاسخ ها
مهران
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۵
پیشنهاد آقای جبرائیلی بهترین پیشنهاد بوده
آقای فرزین برای تحت فشار گذاشتن پتروشیمی ها ضعیف هست
عاقبت یک مملکت رو به عملکرد رییس بانک مرکزی گره زدن ، یک اشتباه بزرگه .
آقای ریبسی باید با اخذ اختیارات ویژه ، تکلیف ارز ناشی از صادرات رو روشن کنه .
اون هم هر چه زودتر
مملکت کشش افزایش نرخ ارز رو نداره و با این وضعیت دیر یا زود اعتراضات مردمی آغاز خواهد شد .
شاید یک کم بیشتر از اعتراضات
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۴
«امیرعبداللهیان نگرانی طالبان در زمینه فراهم کردن زمینه تحصیل زنان را قابل درک خواند.»

البته اختصاصی به تحصیل زنان ندارد. اقدامات طالبان در همه زمینه ها برای جناب عبداللهیان قابل درک است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۴
وزير صمت : يك و نيم ميليون مافياي خودرويي داريم !
----------------------
-- حبيب آقا يعني چه كه يك و نيم مافياي خودرويي داريم ؟ ... منظور وزير چيه ؟ ... اين همه مافيا ؟ از كجا اومدن ؟
واقعاً عجيبه !
-- خدا امواتت را بيامرزه برادر ! نه كار به خود رو دارم و نه ميدانم مافيا كي هستند ، ... حالا براي اين كه جوابي هم به سؤال شما داده باشم و چيزي گفته باشم ، عرض مي كنم كه شايد وزير گفته كه مافيهاي خودرو -- يعني داخل خودرو -- يك و نيم قطعه و تكه و پيچ و مهره و واشر و اين جور چيزهاست ؟ ... بله ؟ ... شما چه ميگي جعفر آقا ؟....ميگم شايد حرف وزير اين باشه كه خودروهايي كه مي سازيم مافيهاش يك ميليون و نيم قطعه داخلشه !
هي ي ي ي ي ي برادر جان ! به هر حال همين كه من بتوانم با املتي ، تخم مرغ و سيب زميني ، دم پختك بدون گوشتي ... صبح ها با لقمه نون و پنيري ، شكم خودم و اهل و عيال را سير كنم روزي سه بار سجده شكر به جا مي آورم ! چه كار دارم به خودرو ... چه كار دارم به ... اسمش چه بود ؟ ... مافيا ؟ ... بله چه كار دارم به مافيا ؟ ... ميگم جعفر آقا راست ميگن كه برنج دودي زياد تعريفي نداره ؟ ما كه همه اش داريم برنج دودي مي خوريم ! ... خدا در باره مان رحم كنه ! ... به لطف خودش ... به كَرَم خودش ! ... مريض نشيم كه اگر شديم حسابمون با كرام الگاتبينه ! ...برنج هاي خودمون كه براي ما شده اكسير ! براي از ما بهترونه ...كاري نداري برادر جان ؟! ... چه كار دارم به خودرو ، چه كار دارم به مافيها !!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۴
چرا هیچ یک از مسولین از بالا تا پایین مشکل مالی ، مسکن ، ماشین ، سفر ، درمان ، ندارن مگر درامدشان چقدر است ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۴
این سازمان اوج با این دیوارنگاره هر دو سه بار در میون یک جنجالی درست میکنه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۵:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۵
هزینه و خرج الکی
هیچکس هم نیگا نمیکنه
رضا اهوازی
|
Netherlands
|
۲۲:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۴
از دولت و مجلس تا افراد عادی اعتراض دارن در مورد خودرو،عزیزان مافیا الان صلاح نمیدونه خودرو وارد بازار کنه.خلاص
شما ۳ ماهه مردم رو معطل ثبت نام خودرو داخلی و دو ساله معطل خودرو خارجی گذاشتین آخه کدوم کشور مثل ما بحران داره اونم،بحران خودرو! صبر مردم هم حدی داره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۴
سکینه پاد از لحاظ حقوقی یک چیزی میگه و انصاریان هم از لحاظ شرعی اون رو تایید میکنه و سعیدی از قم و عده دیگری مغایر با اونا چیزهای دیگه میگن.فیلم های درگیری بین مردم و آمران به معروف هم که روز به روز بیشتر دیده میشه.ظاهرا عده ای همیشه به نوعی خواهان درگیری و تشنج هستند.تا چندی پیش با کشورهای همسایه و حالا که داره اون کم کم حل میشه،تشنج را میخواهند در داخل کشور اشاعه بدهند.این بازی برنده ای غیر از بدخواهان کشورمان نخواهد داشت!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۴
مافیای ایتالیا در نامه ای اعتراض آمیز به وزیر صمت نوشت: حالا همه جای مملکتتان را فساد گرفته، قبول. ولی لااقل ابهت مافیا را از بین نبرید. مگر مافیا نخودچی کشمش است که یک و نیم میلیون مافیا، تازه فقط در صنعت خودرو کشور شما موجود باشد؟
ناشناس
|
Germany
|
۲۲:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۴
در واکنش به مطلب مرکز رسانه ای قوه قضائیه در پاسخ به سوالی مشابه: (سوالات شماره 2 و 3 و 4 این نظریه مشورتی، دقیقا منطبق بر موضوع مورد بحث است)

نظریه مشورتی شماره ۷/۹۹/۶۳۴ مورخ ۱۳۹۹/۰۶/۲۶
تاریخ نظریه: ۱۳۹۹/۰۶/۲۶
شماره نظریه: ۷/۹۹/۶۳۴
شماره پرونده: ۹۹-۱۸۶/۱-۶۳۴ ک

استعلام:
راجع به مواد ۵۷۰ و ۶۳۸ قانون تعزیرات خواهشمند است در مورد سوال‌های ذیل ارشاد و راهنمایی فرمایید:
۱- باتوجه به ماده ۱۴۴ قانون مجازات اسلامی برای تحقق رکن روانی جرم موضوع ماده ۵۷۰ قانون تعزیرات مرتکب باید علم به غیر قانونی بودن رفتار ارتکابی داشته باشد یا اینکه اساسا آگاهی مرتکب از اینکه رفتار وی مخالف قانون اساسی است لازم نیست.
۲- آیا رفتارهایی مانند زدن دستبند بردن اشخاص به کلانتری گرفتن تعهد توقیف خودرو گوشی تلفن همراه و موتورسیکلت که بر خلاف قوانین جاری توسط برخی از ماموران پلیس انجام می‌شود با عنایت به اصل ۲۲ قانون اساسی و مواد ۲، ۴، و ۷ قانون آیین دادرسی کیفری مشمول ماده ۵۷۰ قانون تعزیرات می‌شود؟
۳- در برخی از موارد طرح‌ها و دستورالعمل‌های داخلی توسط ناجا راجع به توقیف وسایل نقلیه‌ی افراد صادر می‌شود که بر خلاف قوانین جاری کشور است به طور مثال در طرح ناظر که راجع به افراد بد حجاب است مقرر شده که خودروی این‌گونه افراد مدتی در توقیف باشد در حالی که چنین امری بر خلاف حقوق اساسی افراد و مقررات جاری کشور است حال اگر پلیس در راستای این طرح‌ها و بخشنامه‌ها راجع به توقیف وسایل نقلیه افراد اقدام کند نظر به ماده ۱۵۶ قانون مجازات اسلامی رفتار ارتکابی مامور توقیف کننده و دستور دهنده مشمول ماده ۵۷۰ قانون تعزیرات است؟
۴- نظر به تبصره ماده ۶۳۸ قانون تعزیرات که بر اساس آن حضور زنان بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی جرم انگاری شده است مقصود از بدون حجاب شرعی چه می‌باشد و آیا زنان و دخترانی که بد حجاب هستند و پوشش کامل را ندارند رفتار این افراد جرم است در صورت جرم نبودن چنانچه پلیس جلوی آنها را گرفته و مبادرت به دادن تذکر یا گرفتن تعهد نماید رفتار پلیس مشمول ماده ۵۷۰ قانون تعزیرات است و بایستی به جرم ارتکابی پلیس در دادسرای نظامی رسیدگی شود.

نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضاییه:
۱- در فرض سوال چون مفروض آن است که اطلاع یافتن اشخاص موضوع ماده ۵۷۰ قانون مجازات اسلامی از حقوق اساسی آحاد ملت ممکن می‌باشد، لذا جهل به حقوق یاد‌شده که در قوانین مختلف عادی و قانون اساسی پیش‌بینی شده است نمی‌تواند مستمسکی برای فقدان سوءنیت و یا عدم تحقق جرم تلقی شود.
۲ و۳ و۴- اولاً، چگونگی اقدام و حدود وظایف و اختیارات ضابطان دادگستری در برخورد با جرایم مشهود و غیر مشهود در مواد ذیل فصل دوم قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ آمده است و اقدامات ضابطان در اجرای طرح‌ها باید با رعایت موازین قانونی باشد.
ثانیاً، ماده ۵۷۰ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات) مصوب ۱۳۷۵، مشتمل بر دو رفتار «سلب آزادی شخصی» و «محروم کردن از حقوق مقرر در قانون اساسی» است که احراز تحقق هر یک از این رفتارها و انطباق مصادیق بر آن، با توجه به محتویات پرونده از نظر رفتار ارتکابی از سوی متهم به عهده قاضی رسیدگی‌کننده است.
ثالثاً، حجاب شرعی مفهومی فقهی است و تعیین محدوده آن از وظایف این اداره کل خارج است.

منبع: اداره کل حقوقی قوه قضاییه
_____________
ضمن اینکه در تبصره ماده 5 قانون حمایت از آمران معروف و ناهیان از منکر، شرط "بدون تجسس" برای در معرض رویت عموم بودن ذکر شده و این شرط قانونی بودن نصب دوربین و بهره برداری از دوربین های ترافیکی و زوم بر روی تصاویر برای کشف بی حجابی در خودرو، را با تردید مواجه می کند.
_____
همچنین در متن ماده5 تمام شروط اصل 22 قانون اساسی عیناً آورده شده و مازاد بر این شروط شرط "حریم خصوصی" نیز آورده شده و همه ی آنچه در تبصره ماده5 نسبت به آن تبصره زده می شود همین شرط ِ حریم خصوصی است و این ماده هیچ مجوزی برای سلب سایر شروط مذکور در اصل22 قانون اساسی و تکرار شده در ماده 5 صادر نمی کند یعنی در مساله امر به معروف و نهی از منکر علاوه بر آنکه تمام حقوقِ مذکور در اصل22 به قوت خود باقیست شرط مازادی به عنوان "حریم خصوصی" هم آورده شده ولی تبصره ماده 5 صرفاً تعریف حریم خصوصی در این قانون است وگرنه خارج کردن این بخشها از حریم خصوصی به طور کلی و در غیر از موارد مرتبط با امر به معروف می تواند دردسرساز باشد.
______
ماده۵ .در اجرای امر به معروف و نهی از منکر نمیتوان متعرض حیثیت، جان، مال، مسکن، شغل و "حریم خصوصی" و
حقوق اشخاص گردید، مگر در مواردی که قانون تجویز کند.
تبصره: اماکنی که "بدون تجسس" در معرض دید عموم قرار میگیرند، ما نند قسمتهای مشترک آپارتمان ها، هتل ها،
بیمارستان ها و نیز وسایل نقلیه مشمول حریم خصوصی نیست.
نظرات بیشتر