ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۴
حکومت اوکراین واقعا تروریست هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۴
به امید ترور پوتین و نجات مردم اوکراین و حتی روسیه متجاوز اشغالگر خونخوار از دست جاه طلببه های مسخره و قطعا تا چند هفته آینده سربازان مردمی و شجاع و وطن پرست و فداکار و دلاور اوکراین انتقام خونین و سختی را از پوتین خونخوار و فرماندهان ستمگرش خواهند گرفت
مسیح
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۴
واقعا غربی ها خوب مغزارو شستشو دادن
طرفداری شما از اوکراین دقیقا بر چه اساسیه؟
روسیه تحریممون کرده؟
غرب پول میداده بهمون؟
حمایتمون میکرده؟
هرچی بدبختی دارید نصفیش واس تحریما غرب و امریکاس که از وقتی جدی شروع شد پراید 6 تومنی شد 300 تومن
دقیقا چرا سنگ غرب رو به سینه میزنین؟ فازتون را شرح دهید
کوروش
|
Denmark
|
۰۸:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۴
خلاصه جنگ است و دو طرف به خود حق می‌دهند که دست به این نوع حمله ها بزنند اما بنظر میاید این کار از طرف ارتش لهستان و با همکاری دولت انگلیس و سازمان سیا انجام شده است و خلاصه مجوزی برای روسیه جهت از میان برداشتن زلنسکی شده است و سال گذشته که نفتالی بنت نخست وزیر سابق اسراییل گفت که زلنسکی من را واسطه کرد که گارانتی نکشتن او را از پوتین بگیرد و پوتین هم این گارانتی را داد و حالا مدودف آن را لغو کرد و فکر کنم موشک های دقیق و نقطه زن آماده پرواز به کیف هستند و در ضمن آن عزیزانیکه خیلی آتش تندی در حمایت از زلنسکی دارند می‌توان از طریق سفارت اکراین به جبهه ها بروند و شعار دادن های تند از فاصله دور به درد زلنسکی نمیخورد و‌پیدا کردن ادرس سفارت هم خیلی ساده است که همه بلد هستند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۴
مرگ بر اوکراین وطرفدارانش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۴
ای کاش پوتین و دمپایی هردو نابود بشن تا کفش ورزشی و کفش کار بدبخت بتونن شایستگیشون رو نشون بدن این دوخبیث توان رقابت ندارن تنها با فتنه گری سرپا موندن!