ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۷
مجلسیان اذهان را منحرف می کنند با این مضمون که " برای رفع استیضاح ماشین شاسی بلند نگرفتند" . با توجه به اینکه به گفته خودشون این شاسی بلندها پارسال گرفته شده، خب مربوط به استیضاح پارسال وزیر صمت بوده، نه استیضاح امسال!!!
سپنتا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۷
نوش جونتون. حلال تون .....مردم چرا؟!؟!سالها از خودشون نمی پرسند....نماینده. بفرستیم. اون بالا که چی؟؟!؟!!کدوم تعغیر.کدوم پیشرفت....نه به همه.....حتی. هر کی....فقط نه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۷
عادت کردیم هر سال بهار با یکی از دسته گل های رئیس مجلس آشنا شویم و,,...هم همچنان داعیه مبارزه با فساد داشته باشد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۷
خیلی از نمایندگان زرنگ هستند امتیازات مختلف و منافع را خوشان مستقیما دریافت نمی کنند ،موردی را سراغ دارم که کارخانه فولادی برای یکی ا ز حضرات در سعادت آباد به مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان تومان خریداری و به او داد د قبال حمایت از گران‌فروشی و کم فروشی فولاد ..جالب است که هر گاه صاحب کارخانه توسط تعزیرات و دستگاه‌های نظارتی دیگر احضار میشد این شخص همراه صاحب کارخانه هست و مدیران را توپ و تشر می زند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۷
جلوی فساد سیستماتیک را نمیشود گرفت. مملکت غرق در فساد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۷
انتظار دارید قالیباف در مجلسی که نماینده هایش علی رغم افشای سیسمونی گیت مجددا به قالیباف رای ریاست میدهند، از رانت نماینده ها حمایت نکند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۷
کسانی که رای دادند کلاه شان را بالاترببرند
ناشناس
|
United States of America
|
۱۲:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۷
چرا مجلس از نمایندگان متخلف حمایت می کند؟
و ایضاً به شیوه ی مشابهی دولت و نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امر مبارزه با فساد

قانون نظارت مجلس بر رفتار نمايندگان - مصوب 1391/01/15

ماده 4ـ سوء استفاده از اختيارات نمايندگي و اخذ هر نوع امكانات و امتيازات از بخشهاي دولتي، عمومي و خصوصي به هر عنوان و هر شكل، توسط نماينده به نفع خود و اقرباي وي به ناحق و اعمال نفوذ و استفاده از سمت نمايندگي براي اين منظور و سوءاستفاده از اطلاعات و اسناد در دسترس وي ممنوع و مرتكب مستوجب اعمال مجازات ماده (6) اين قانون است.

ماده 3ـ دريافت هرگونه هديه نقدي يا غيرنقدي غيرمتعارف از اشخاص حقيقي يا حقوقي خصوصي يا عمومي و دولتي داخلي يا خارجي تحت هر عنوان توسط نمايندگان ممنوع و مرتكب مستوجب اعمال مجازات ماده (6) اين قانون است.

این دو ماده صراحت کامل دارد که دریافت هر گونه هدیه یا امکانات (مگر آنچه در مجلس به تمام نمایندگان تعلق می گیرد)، بأی نحو توسط نمایندگان مجلس ممنوع است. این مساله نه تنها شامل نمایندگان بلکه اقربای او نیز می شود اگر از مسیر آن نماینده و عنوانِ نمایندگی اخذ شده باشد.


اما در خصوص سایر دستگاهها، کافیست دستگاه قضایی و نهادهای امنیتی، انتشار اسناد مربوط به این واگذاری ها فاقد مجازات اعلام کنند. (امان نامه صادر کنند) کارمندانی که به اسناد دسترسی دارند آنها را منتشر می کنند.
اصولاً باید انتشار اسناد مربوط به اینگونه تخلفات (ریزه خواری ها) به طور کلی و در تمام زمانها، از شمول مجازات خارج شود تا به محض وقوع و اطلاع، توسط نیروهای پایین دست ِ سازمانها افشا شوند. همانطور که در کیس مربوط به نماینده تبریز تجربه کردیم، ارسال مدارک به نهادهای قضایی و مجلس، هیچگاه زمینه انتشار عمومی آنها را فراهم نمی کند ولی این اسناد ضرورتاً باید انتشار عمومی پیدا کنند. چرا که اگر نماینده یا مدیر دستگاه، بر اساس قانون امکانی را اخذ کرده باشد انتشار آن قطعا ضربه ای به آبروی او نیست ولی مردم و سطوح پایینتر جامعه با امکانات مشروع و قانونی ِ هر جایگاه بیشتر آشنا خواهند شد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۷
همش حرف بدون سند مردم ساده فقط همین
ناشناس
|
United States of America
|
۱۲:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۷
نوش جونشون تا کور شود هر انکس نتواند دید. خوب نیست ادم حسود باشد زحمت کشیدند نماینده مجلس شدند که فایده اش را ببرند دیگه میخواستین شما هم بشین
نظرات بیشتر