حضرات فارس و جوان و کیهان و همشهری و ....این را بدانید که این کشور متعلق به همه است و این روشی که دارید به کار میبندید و مردم را دسته بندی میکنید اخر و عاقبت خوشی ندارد.
پاسخ ها
احسان
||
۰۹:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۱
من فکر میکنم که اینها شدیدا دنبال آخر و عاقبت ناخوش هستند و فعلا منافع اونها این گونه ایجاب میکنه که خواست عمومی را نادیده بگیرند و عاقبت ناخوش رو رقم بزنند
درباره پرونده دو بازیگر:
1) سن و سال این افراد در محدوده سن یائسگی و ناامیدی از فرزندآوری است. بخش قابل توجهی از مجتهدان و مفسران و مترجمان، در ترجمه آیه و جواز کنار گذاشتن ثیاب، موضوع آیه را زنان یائسه میدانند و در این میان فرقی بین سلبریتی و زنان عادی نیست. دستگاه قضایی و نهاد مفسر قوانین عادی، ابتدا باید این مساله را روشن کنند. بگویند تفسیرشان از " لَا يَرْجُونَ نِكَاحًا" چیست و تحقق آنرا چگونه بررسی و اثبات می کنند. فرق بین دو واژه جلابیب و ثیاب را هم به عنوان واژگان حقوقی (و نه الزاما قرانی) در قانون مشخص کنند.
2) مجازات باید بر اساس قانون باشد و نه بر اساس مطالبه و پویش های مردمی. قانونگذار سالها قبل فکر چنین شرایطی را کرده و مجازاتی خاص وضع کرده که حاکمیت در لحظه بحران، دست به اقدامات افراطی نزند. قانون مشخص است و مجازات هم مشخص. در خصوص سایر تفاسیر از رفتار این دو بانو، اصل بر برائت است و تفسیر مضیق از قانون و حتی سهل ترین ترجمه آیات و روایات باید در این پرونده ها در نظر گرفته شود.
اگر به مطالبات مردم باشد آنها برای معلمی که متهم به تعرض جنسی بود به مجازاتی کمتر از تکه تکه کردن معلم راضی نبودند یا در پرونده طبری و بسیاری پرونده های دیگر، بخشی از جامعه همواره احکام را زیر ساول برده است.
3)خانمهایی که سالها با پوشش مورد تأیید اسلام و حاکمیت در آثار هنری و مراسمات مختلف حضور پیدا کرده اند را نمی شود به این سادگی ها و برای برداشتن حجاب، به اتهامی غیر از این مورد که آنهم پشتوانه صریح قرانی دارد، متهم کرد. آقایانی که چنین مطالبه ای دارند با این سوابق چه می کنند؟ آیا می خواهید مدعی شوید که او در تمام این سالها نظام را فریب داده و صرفاً به دلیل نیاز مالی و دستمزد بالای بازیگری، تن به حجاب داده بوده است و یا اینکه میگویید این زنها سرِ پیری یکباره تغییر عقیده داده اند و حجابشان را برداشته اند.
آیا به نظر خودتان آیا پذیرش شرعی و قانونی بودن برداشتن حجاب، مستند به آیه قران، برای این گروه بهتر نیست؟
صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۷:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۱
تجربه نشان داده است خسروان اصلا صلاح مملکت را نمیدانند
این مردمی که فارس و رسانه های حکومتی میگن، خیلی با مردمی که در جامعه میبینیم فرق دارند، هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ کمیت.
هی فارس و کیهان میگن: مطالبه مردمی، درخواست مردم؛ این مردمی که شما میگید خوشبینانه ترین حالت ده درصد جامعه هستند.
جناب زارع پور، وزیر ارتباطات:
هر یک ریالی که بابت VPN خرج میکنیم، هر یک ثانیه ای که بابت این مسأله تلف میکنیم، حق الناس است و حلال نمیکنیم و هم این دنیا و آن دنیا باید پاسخگو باشید.
به بقیه شون هم بگو.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۱
بعضی اوقات خداوندبرای آنکه بنده خطاکارراسخت مجازات کندبه اوفرصت خطاوگناه متعددمیدهدوانوقت وای بحال گنهکار خدارانمیشودگول زد خداقاضی القضات است به قضاوت ما وبه کلای شرعی ساخته دست بشر هیچ اعتنائی نمیکند فقط آرزو کنیم که حق الناس بگردنمان نباشد وگرنه وای بحالمان
آقای زاکانی استفاده از نیروهای بی کفایت و بی تجربه بدتر از استفاده از نزدیکان با تجربه است بی تدبیری شما شهر را به سمت فروپاشی برده در تمامی قسمتها افراد نالایق منصوب کردید بخصوص در اداره اتوبوسرانی که از افراد بی تجربه و بی لیاقت و مشکل دار بی تربیت که از پارک لاله به میدان الغدیر کوچ کردند و در حال بحران سازی و باند بازی هستند شدیدا" حمایت میکنید یک مقدار به فکر حمل و نقل عمومی بخصوص اتوبوسرانی و وضعیت این قشر زحمتکش باشید
آقای ذاکانی و امثال آقای ذاکانی که دعوای اصولگرا و اصلاح طلبها سعی میکنند به سطح مردم عادی بکشانند توجه کنند به این نکته از نظر عامه مردم یعنی همانها که نمیتوانند برای فرزندانشان کار و مسکن و ازدواج مهیا کنند و حالشان برای فقر و نداری و تبعیض بد است،اصلاح طلب و اصولگرا و هر کسی که با سطح عادی زنگی مردم فرق میکند و خودش و فرزندان او از امکاناتی که عامل مردم برخوردار نیستند برخوردار هست ،بیزارند .خیلی راحت هم موضوع قابل کنترل است از روشهای آماری. خیلی هوش بالا و امکانات ویزه ای برای فهم این موضوع نیاز نیست .