آقای حداد از کی فقیه هم شدی؟ آقای حداد یک پرسش از شما دارم. بکار بردن نام های عربی چی اون اشکال نداره که هیچ صواب هم داره؟ بهتر نیست بری و قوه قضائیه و متون حقوقی کشور رو که سرتا پا عربی هست رو فارسی کنی؟
جناب حداد دوستان شما ادعا کردند که یک پزشک از معالجه یک خانم محجبه در مشهد خود داری کرده و چه جنجالی بپا کردند که خبر اول همین بخش هم هست بعد رفتند دوربینها را چک کردند و معلوم شد خبر بکلی دروغ است آنقدر دروغ که ناچار به عذرخواهی شدند بگذریم از خسارت مالی و آبرویی که به آن پزشک زدند والا خود اینها که این اخبار را منتشر می کنند که آبرویی ندارد ق ق کاری به اینها ندارد . بجای تابلو مغازه ها تابلو دروغوگویان و تهمت زنندگان را اصلاح کن .
اقای حداد عادل پس از این به بعد دستانتان را با افتابه و لگن شستشو کنید نه با سسیتم لوله کش! کاش کمی به فکر مسایل اساسی بودید ! البته بیش از این هم مردم از شما انتظار ندارند
امواج خطرناک پارازیت، هوای آلوده، آب آلوده، غذای مسموم به انواع سموم آفت کش و کود شیمیایی غیر استاندارد، زندگی تحت فشار و پر استرس، همه اینها از جمله عوامل ناباروری هستند.
به نظرم من "شرک"و"ناامیدی"از خدا در روایات به عنوان گناه نابخشودنی نام برده شده ایشان با چه مدرکی گذاشتن نام های بیگانه را گناه نابخشودنی عنوان کردندایکاش بجای "گناه نابخشودنی"گفته بودند یک اشتباه هست که بهتربود