سلام من یک زنم ودوست دارم آزادباشم ولی ،ولی نه برای غریبه ونامحرم برای دل خودم داخل خونه خودم
بعد من چندروزپیش رفتم نگین کل فروشندها حجاب داشتن و آرایش چندانی هم نداشتن
پاسخ ها
الکس
||
۲۰:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۷
کسی که مثلا زن هست و از حق و حقوق خودش به سادگی می گذره و خودش را ناچیز میبینه مشخص هست که مسئولان سوء استقاده می کنند و این کارها را می کنند
چند روز قبل یکی از بانوان بسیار محترم از آشنایان ما که لطف احترامسایی هم به این پیرمرد حقیر داشت ٬ بعداز آنکه با یکی دو رفت و بازگشت بدون روسری از مقابلم در خیابان محلی و با بی توجهی بنده مواجه شد٬ در مرتبه سوم روسری وزینی ( اما امروزی) به سر کرده و در جایی که دیده شود سر راهم قرار گرفت!
بلی او هر دو وجهه را برای دیده شدن مثبت پیش گرفت. بنده هم به تبع این اصلاحیه سلامی محترمانه عرض کردم.
اگر زیبا شناسی مدرن ما مردم ٬ اعم از مرد و زن ٬ هم طوری رشد کند که محجوب بودن را زیباتر بپذیریم ٬ مطمئن باشید که همه در حجاب خود جوش مسابقه خواهند گذاشت. اما متاسفانه در دنیای امروز عکس نقیضش حاکم است و ظاهرا فعلا کاری هم نمی شود کرد.
به قول سعدی در این مورد نیز:
فضل و هنر ضایع است تا ننمایند
عود بر آتش نهند ٬ مشک بسایند
کس نتواند گرفت دامن دولت بزور
کوشش بی فایده است وسمه بر ابروی کور
( تذکر٬ گشت ارشاد و اپوزیسیون با تعبیر یکجانبه از این کامنت برای خودشان نوشابه باز نکنند!)