خیلی مزخرفه. این طرح ها به بهانه صرفه جویی مصرف برق انجام میشه ولی هدف اصلیش،چیز دیگه ای هست که ما خبر نداریم هیچ وقت تصمیمی در جهت منافع مردم نمیگیره.
آخه خودآزاری داشتید که قانون ساعت بهاره / پائیزه را که نتیجه تجربه جهانی است نادیده بگیرید که مجبور نباشید برای رفع این مشکل ، همه را عاصی کنید
اینهمه ساده لوحی از کجا ؟
همان ویروس یاب کرونا ( مستعان ) بس نبود ؟
پاسخ ها
علی
||
۱۴:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۷
ربطی به تغییر ساعت نداره. دو سال پیش هم تغییر ساعت داشتیم اما ساعات خاموشی زیاد بود. باید به فکر افزایش منابع انرژی باشند. تغییر ساعت دردی را دوا نمی کنه.
قبلا که ادارات ساعت بین 4 تا 5 عصر تعطیل می شد ترافیک شروع می شد تا 9 شب، الان از ساعت 1 عصر شروع می شه تا 9 شب!!!!
کارمند که اون موقع خونه نمیره، میره اسنپ یا مسافر کشی کنه چون خرج و دخلش با هم جور نیست.
بعد متوجه میشند که سرانه مصرف بنزین زیاد شده و آلودگی هوا و غیره و در آخر هم یه تصمیم عجیب و غریب دیگه!!!!
وای از دست این کوته فکران، وای.
بسیار واضح است که با افزایش جمعیت و صنعتی تر شدن کشور هر ساله مصرف انرژی نسبت به سال قبل افزایش پیدا می کند و این موضوع هیچ ربطی به تغییر ساعت ندارد. لغو قانون تغییر ساعت رسمی کشور یکی از اقدامات ارزشمند دولت و مجلس بود که جای تشکر و قدردانی دارد. سازمان بهداشت جهانی هم با تغییر ساعت به دلیل تاثیرات منفی بر سلامت جسم و روان انسانها مخالف است و هم اکنون در بسیاری از کشورها (حتی کشورهایی که در عرضهای جغرافیایی بالا هم قرار دارند) این قانون لغو شده است. دو سال قبل تغییر ساعت داشتیم اما ساعات خاموشی خیلی هم زیاد بود! مسئولین محترم برای جبران کمبود انرژی در کشور باید سریعا به فکر ایجاد منابع مولد باشند و گرنه تغییر ساعت زیاد دردی را دوا نمی کند هر چند که منشاء این مشکل به کم تدبیری و کم کاری دولتهای قبل بر میگردد.
پاسخ ها
حمید
||
۱۳:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۷
ولی فکر کنم تغییر ساعت برای سلامتی کارمندها هیچ ضرری نداره تازه بهشون شفا هم میده
ناشناس
||
۱۴:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۷
سازمان بهداشت جهانی هم با تغییر ساعت به دلیل تاثیرات منفی بر سلامت جسم و روان انسانها مخالف
است
کدوم انسانها دقیقا؟