شهادت سربازان و پایوران مرزبانی رو به رهبر عظیم الشان و ملت بزرگ ایران
به خصوص خانواده های داغدیده آن عزیزان سفرکرده تسلیت عرض نموده واز خداوند علو درجات را برایشان خواهنم وآرزو میکنم ریشه تمام فساد و ناامنی ها خشکیده شود لعنت به کسایی چنین بلایی رو سر این عزیزان پاک ومعصوم آورده.
برای مهسا امینی و کیان پیرفلک و اپوزیسیون چه کارها که نکردند اما برای اینهمه سرباز و جوان که در راه حفاظت از کشور جان میدهند هیچ کاری نمی کنند.خون آنها رنگی تر بود
با سلام و احترام
با توجه به اخبار ناراحت کننده سال های اخیر در خصوص مرز چند نکته:
1. مرز سیستان و بلوچستان با توجه به همجواری با دوکشور پاکستان و افغانستان و بافت و آسیب های اجتماعی اقتصادی آن با سایر خطوط مرزی متفاوت هست
2. عمده آسیب ها و تلفات نیروی ما در مرز مربوطبه بحث کمین و ضد کمین هست که با توجه به نوع جغرافیای منطقه به راحتی اسیر کمین گروهک ها می شویم.
3. در بحث نیرو و آموزش کمبود و ضعف کاملا مشهود هست. نیروی مستقر در مرز علاوه بر توجیه بر منطقه باید همانند یک نیروی بومی از بافت اجتماعی طایفه ای منطقه مطلع باشد. وقتی یک نوجوان از مثلا از شهر های دور بعد از یک دوره آموزشی کوتاه مستقیما به این مرز اعزام می شود ضعف در توجیه و آموزش باعث عدم کارایی مطلوب می شود که بر کل اثر گذار هست.
4. از کنار بحث نفوذ،حفاظت اطلاعات جاسوسی و ضد جاسوسی بسادگی نگذرید.
5. بحث هوشیاری خصوصا در ساعات پایانی شب
کار طالب هست از طریق پاکستان جواب حق آبه هیرمند را دادند.. آمریکا فهمید طالب رو آورد کنار ایران...حرف من درست از آب در اومد... آمریکا اصلأ خروج ذلت بار از منطقه نداشت
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۱
اصلا این حرف را نزن، طالبان جنبش اصیل منطقه هستن به فرمایش یک بزرگواری!
ناشناس
||
۰۱:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۱
طالب را با تجهیزات پیشرفته آمریکایی و ناتو و اسراییلی و با پول زیاد مجهز کرده اند و این دفعه می خواهند از سمت شرق پوست ایرانیها را بکنند تا خسته بشوند و منافعشون در مرزها رابگیرند و مملکت را تجزیه کنند.نمایندگان مجلس و وزرا و سلبریدیها هم که خواب تشریف دارند چرا اصغر فرهادی و ترانه علیدوستی و قاسم خانیها.مهران مدیری .عطاران و بقیشون در مورد طالب که توسط آمریکا مجهز شده تا به اسم اسلام برایشان ترور کند فیلم نمیسازند.باید سلبریدیها و نمایندگان مجلس و وزرا بی حجابها. بروند در سراوان زندگی کنند تا حساب کار بیاد دستشون.
میلان
||
۱۰:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۱
نمایندگان و بزرگانی که بزرگتر از ایشان هستن و سایر نظامیان و ... چکاره اند؟
ضعف شدید در فرماندهی مشخص است . مگر در انجا چندنفر مستقر هستند که این همه تلفات وارد می شود . مگر گروهک کذایی چقدر قدرت دارد که رسما شبیخون به مرز می زنند ؟ این همه بودجه صرف چه می شود که یک گروهک به اندازه یک ارتش از ما تلفات می گیرد ؟ نکند جان فرزندان ملت مثل قضیه شاسی بلندها چیز مهمی نیست ؟ ما چرا چندتا گروهک درست نمی کنیم بیفتد به جان طالبان ؟!
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۱:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۱
نادان. آمریکا طالب را با پیشرفته ترین تجهیزات مجهز. کرده و رفت تا به نمایندگی از آمریکا بزنند تیکه پاره ات کنند.حقابه بهت نمیدهند و سیستان و بلوچستان را هم ازت می گیرند.
یک عده از خود مردم افغانستان مجهز کنید که همیشه در حال نبرد با طالبان باشند.همان کاری که انگلیس و روسیه انجام میدن.خودمون درگیر نکنیم
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۷:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۱
نمیشه.حمام خون راه میفتد. طالب سرباز آمریکا در افغانستان است و به شدت هم مجهز شده اند. باید یقه آمریکا و ناتو را بگیرید که این تروریستها را طراحی و تجهیز می کند.
به خصوص خانواده های داغدیده آن عزیزان سفرکرده تسلیت عرض نموده واز خداوند علو درجات را برایشان خواهنم وآرزو میکنم ریشه تمام فساد و ناامنی ها خشکیده شود لعنت به کسایی چنین بلایی رو سر این عزیزان پاک ومعصوم آورده.