نزدیک به نیم قرن پیش آمریکا و غرب در برابر ایران تنها کلمه " وابستگی" را می دیدند و در این چهل واندی سال ملت هوشیار ایران کلمه وابستگی را پاک کرد و در سایه استقلال سیاسی و اتکا به جوانان نخبه اش به پیشرفت و خودکفایی در زمینه های علمی زیادی رسید که حاصل این پیشرفت ها اقتدار ایران بزرگ شد طوری که امروز ایران در کنار قدرت های برتر دنیا یعنی چین و روسیه رزمایش نظامی برگزار می کند، امنیت آب های منطقه ای و فرامنطقه ای را بر عهده گرفته و ... و این است اراده ملتی که شعار خواستن توانستن است را معنا کرد و از "وابستگی مطلق" به "استقلال سیاسی، پیشرفت، اقتدار" رسید و مثالی بر این مدعا این است که در زمان هشت سال جنگ تحمیلی که جبهه باطل به راه انداخته بود ما در برخی میدان های نبرد حتی پانسمان زخم برای مجروحین نداشتیم چون همه چیز در رژیم سابق وارداتی و در قبال مفت خری نفت و گاز و مس و زغال سنگ و ... بود ولی با این وجود با خلوص نیت وارد میدان مبارزه بر علیه باطل شدیم و حق (ایران) پیروز و باطل (آمریکا و غرب) شکست خورد و نتیجه رشادت های مردان میدان نبرد این شد که امروز علاوه بر استقلال سیاسی در حوزه دفاعی (از موشک های بالستیک گرفته تا انواع پهپادها، ناو، ناوچه، ناوشکن، زیر دریایی و ...) و سایر زمینه های علمی از حوزه پزشکی گرفته (سلول های بنیادین، تولید انواع رادیو دارو و ...) تا صنعتی (پتروشیمی و ...) و .... به پیشرفت های قابل ملاحظه ای دست یافته ایم و این چیزی است که نظام سلطه (آمریکا وغرب) را به هراس انداخته تا جایی که برای کند کردن حرکت پیشرفتی کشور روی به ناجوانمردانه ترین اقدامات سیاسی یعنی ابزار تحریم ، فعالیت های تنش زا و حتی جنگ فرهنگی آورده اند ولی همان طور که خودشان بارها عنوان داشته اند تحریم هایشان که اثر نداشته و کشور به حرکت پیشرفتی خود ادامه داده و خواهد داد، فعالیت های تنش زا و جنگ فرهنگی شان نیز با هوشیاری ملت فهیم ایران بی اثر خواهد شد و آمریکا و غرب هم در نهایت مجبورند قدرت منطقه ای و فرامنطقه ای ما و نقش محوری ایران را در رقم زدن تحولات جهانی بپذیرند، زبان زور را که به آن خوی گرفته اند کنار بگذارند و با زبانی معقول و منطقی و با رعایت احترام متقابل وارد مذاکره و گفتگو با ما شوند.
فعالیت های تنش زایتان در منطقه هم همچون ابزار تحریمی تان هیچ اثری نخواهد داشت زیرا سیاست ایران بزرگ برقراری روابط حسنه سیاسی - تجاری با تمام کشورهای همسایه و دنیا بر اساس احترام متقابل خواهد بود و هرگز در برابر نظام سلطه شما روی به دیپلماسی ملتمسانه نخواهد آورد بلکه دیپلماسی دولتمردان ما بر مبنای گفتگوی متقابل با رعایت احترام طرفین برای احقاق حقوق ملت خواهد بود.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۴:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
حفظیاتت خیلی خوبه
ناشناس
||
۰۹:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
ممنون میشیم خودتو معرفی کنی مطمئنا با این تفکرات ناب مشکلی برای اینکار نداری منظور از معرفی کار و بار و زنذگی و سابقه است
ناشناس
||
۱۰:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
مجید جان این فیلمو کجا پخش کردند کارگردانش کی بوده
تربتی
||
۱۰:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
هموطن فراموش نکنیم که این اقتداری که شما از آن صحبت میکنید صرفا در زمینه نظامی است،و از رزق و روزی مردم زده شده ریختن توی شکم مهمات و اسلحه ،درست مانند کاری که کره شمالی با مردمش کرد، اینکه موشک نقطه زن داشته باشیم اما ۷۰ درصد مردم زیر خط فقر باشند یعنی بد بختی، مصیبت.
ناشناس
||
۱۰:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
با سلام نطق پیش از دستور مجلس ایراد فرمودید . بهتر نیست پس ازنزدیک به نیم قرن در شعارهاتون بازنگری کنید . وواقعیت ملموس جامعه را در نظر بگیرید.
ناشناس
||
۱۰:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
اقتدار اونه که ملتی از رفاه و آسایش و از امکانات پزشکی عالی برخوردار باشند و سرشان در سطل زباله نباشد. اگر رزمایش نشانه اقتدار است کره شمالی مقتدرترین کشور دنیاست.
اسدی
||
۱۱:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
برادر عزیز اینایی که گفتی یا ماله چینه یا روسیه حالا هر وقت تونستیم یه کارت ملی بی ارزش را بعد از 3سال در نوبت بودن تحویل بگیریم آنوقت میشود گفت که از افغانستان بالاتریم چون اونا یکهفته ایی کارت صادر می کنند
چه جالب مجلس از دولت انتقاد میکند ،دولت از مجلس، بزرگواران ریش و قیچی دست خودتان است، اگر حالش هست و صلاح میدانید برای مردم البته بعد از مصوبات حجابی قدمی بردارید.
سقط جنين وعدم رشد جمعيت نتيجه اقتصاد خراب ومديريت ناكارامد در بسياري از حوزه هاست ، مردم با اين پليس بازيها ياد قرون وسطي ميفتند ، مردم فقط حرف منطقي كه با دانش و صداقت زده شود را گوش ميكنند.
دقیقاً درست است، لایحه حجاب فقط جریمه نقدی نیست.
حتی موضوع لایحه فقط حجاب نیست و هر گونه نقض هنجار های اجتماعی (ماده 1 لایحه) را می تواند شامل شود.
مجازات هم از جریمه های نقدی سبک، تا شلاق، زندان، تعلیق های طولانی مدت از کار، لغو جواز کسب و ممنوعیت اشتغال در حرفه تخصصی (شغلی که در محیط آن تخلف رخ داده) و به طور کلی به خاک سیاه نشاندن زندگی مخالفان در این قانون دیده شده.
لایحه حجاب مخصوصاً وقتی در ماده 2، پیگیری تخلفات شاغلین را به حراست (رابط و نماینده نهادهای امنیتی) واگذار می کند وجهه امنیتی پیدا می کند و به سادگی می تواند توسط نهادهای امنیتی و در راستای اهداف اطلاعاتی مورد بهره برداری قرار گیرد. به زبان ساده دستگاه اطلاعاتی به عنوان یک ابزار فشار، نقض هنجارهای اجتماعی سوژه را رصد و تخلفات را به حراست منعکس می کند و سوژه را با این ابزار تحت فشار قرار میدهد. حتی در مواردی ممکن است مجازات سوژه امنیتی در قانون عفاف و حجاب از مجازات جرم امنیتی او سنگین تر باشد و دستگاه اطلاعاتی به جای مسیر پیچیده پیگیری تخلفات امنیتی سوژه، ترجیح بدهد با میانبر زدن از قاون عفاف و حجاب، هم مسیر پیگیری را کوتاهتر و ساده تر کند و هم سوژه را به مجازات سنگینتر دچار کند.
سوال: مجلس چگونه می تواند تضمین کند که دستگاه اطلاعاتی از حراست ها برای اعمال فشار بر سوژه ها از این قانون، به عنوان ابزار فشار و تکنیک اطلاعاتی سوء استفاده نکند؟
متن لایحه نه تنها به لحاظ مسایل اینچنینی مشکل دارد بلکه با اغلاط نگارشی همراه است
**
واژه جرایم چندین بار در متن به معنی جریمه های نقدی آمده که غلط است. ولی جرام جمع جریمه است اگر جریمه به معنی گناه باشد و نه به معنی مجازات نقدی
+سند از لغت نامه دهخدا
جرائم
لغتنامه دهخدا
جرائم . [ ج َ ءِ ] (ع اِ) ج ِ جَریمَة. (منتهی الارب ) (ناظم الاطباء). ج ِ جریمه ؛ گناه ها و خطاها. (آنندراج ). به معنی گناهها و خطاها و این جمع جریمه است که به معنی گناه و خطا باشد. (غیاث اللغات ) : جرائر و جرائم برادر باخلاص تودد و ایثار تقرب متقبل شد. (ترجمه ٔ تاریخ یمینی ص 392). چشم از عوایب زیردستان بپوشند و در افشای جرائم کهتران نکوشند. (گلستان چ دکتر یوسفی ص 56). رجوع به جریمه شود.
حق تعدیل و سانسور برای تابناک محفوظ است. حتی حذف کامل قسمت دوم نظر، که به یکی دیگر از اغلاط نگارشی لایحه پرداخته ام، کاملا خالی از اشکال است.
امام جمعه قم . همزمان از کشور سعودی انتظار داریم نسبت به آزادی برخی جوانان دربند که بر خلاف مصالح امت اسلام زندانی هستند، اقدام نمایند
بفرما شما امام جمعه قم هستید با عربستان سعودی ، ببین آنها را عصبانی نمی کنی که باز سفارت را ببندند
فعالیت های تنش زایتان در منطقه هم همچون ابزار تحریمی تان هیچ اثری نخواهد داشت زیرا سیاست ایران بزرگ برقراری روابط حسنه سیاسی - تجاری با تمام کشورهای همسایه و دنیا بر اساس احترام متقابل خواهد بود و هرگز در برابر نظام سلطه شما روی به دیپلماسی ملتمسانه نخواهد آورد بلکه دیپلماسی دولتمردان ما بر مبنای گفتگوی متقابل با رعایت احترام طرفین برای احقاق حقوق ملت خواهد بود.