جمع کنید این مسخره بازیها را . مثل قانون عدم تغییر ساعت با تعطیلی جمعه و شنبه زندگی مردم را به هم نریزید. شنبه روز تعطیل کلیمهاست. بهترین روز تعطیل همان پنجشنبه و جمعه است که مردم هم به آن عادت دارند. درضمن ما ارتباط چندانی با دنیا نداریم که یک روز این ور و آن ور در آن تاثیر گذار باشد
هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان: "برنامه داریم تا محدودیتهای بیشتری را برای علیرضابیگی در مجلس اعمال کنیم"
البته كه هنري غير از اين نداريد. حتي يك مورد كاري كه باعث رفاه ، آسايش ، شادي و سلامتي مردم شده باشد را در پرونده كاري خود نداريد. به خير شما اميدي نيست شر نرسانيد.
الانه فاصله حقوق بازنشستگان و شاغلین زیاد است و با این لایحه پیشنهادی به مجلس برای برنامه هفتم توسعه بیشتر هم خواهد شد و فقر گسترش می یابد و به جایی می رسیم که همه ملت ایران عضو کمیته امداد خواهند شد
تنها راهي كه مردم براي اينكه ارزش سرمايه شان حفظ شود خودرو بود. عامل كاهش خود دولت است؟ يا خودرو ساز؟ يك روزنامه هم نيست كه اين قضيه را در حد پايان نامه كارشناسي بررسي كند . چون همه بي سواد هستند.هزينه قطعه خودرو و دستمزد سر جاشه .بنزين كم بفروشيم فلان كنيم و ... حالا خودروي دست دوم مي آيد. بازار نبايد انحصاري باشد. دولت زورش به خودرو سازان نمي رسد.كدام خودرو ساخت وطن مي تواند گرماي 48 تا 50 درجه جنوب را يكساعت تحمل كند؟ پس همه لگن هستند. ايربگ باز نمي شود.خودرو 207 معادل پلاس پرايد مي شود. بي خيال پارس ما همون پارس 11 مليوني قديم كه نيست.انرژي زا بخور . غروب سوار ماشين شو .حال كن تو رو چه به اين حرفا؟ اگر مي خواهي تحليل كني يه سر به نمايشگاه بزن و بپرس شما از كجا مي دانستيد كه دو هفته آينده خودرو سقوط مي كند؟
ما که سوات موات نداریم، ولی جناب فرزین لطف کنند بگویند با اعتراف به ۶۰ درصد تورم ۴۰۰ هزارتومن یارانه اصلا در سبد خانوار کجا دیده میشود؟ دبه ماست ۷۰تومن، کره ۳۰ تومن، نان سنگک ۵ تومن، ....؟
مجلسیان فقط به فکر منافع شخصی و باندی خود هستند و در این میان چند نماینده جسور و شجاع مانند بیگی وجود دارد که فکر مردم هستن که باید مهار و از صحنه خارج شوند، این است عدالت رئیس مجلس و دولت انقلابی؟؟؟؟؟