ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۴
جناب تابناک در تنظیم عناوین خبرها چه میکنی تو!؟ فرمانده نیروی دریایی سپاه در مصاحبه‌اش آگاهانه گفته پنج کشور فلان و رژیم صهیونیستی (یعنی اینکه ما این رژیم رو جزو کشورها نمی‌دونیم) و شما عنوان خبر رو به‌نقل ز ایشون زدی: این شش کشور! واقعاً چرا!؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۴
اوایل انقلاب چون اوایل بود می خواستند که دل همه را بدست بیاورند و همه مردم را درک می کردند هر چه قدرتشان بیشتر میشد آن موقع حرف و سخن قشر خاصی در این مملکت ارزش و اعتبار دارد و بقیه باید اطاعت کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۴
در آن زمان بی حیا نبود مانند الان و حتی در زمان امام علی مردان این زنان که مقداری حجاب درستی نداشتند توبیخ می کرده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۴
مماشات با این زن باعث این جنایت تروریستی شد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۵
یکی از نشانه های آخرالزمان ، وجود انسان‌هایی چون شما و اظهار نظرهای ........... شماست .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۵
این زن اسم ندارد
چه کسی مصیبتی که به این خانواده وارد شد را درک می کند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۵
کاشکی جلو من این حرفو بزنی تا شهید راه ایرانت کنم
ناشناس
|
Brazil
|
۲۲:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۴
متآسفانه در برخی پرونده های قتل، قاتل یا قاتلین هیچ وقت پیدا نمی شن. بنده هم تجربه وحشتناک مشابه خانم شریفی مقدم رو داشتم. بین 13 تا 17 اسفند 74 (تاریخ دقیق هیچ وقت مشخص نشد) مهمان یا مهمانان شوهر خاله ام، سر ایشون، خاله و دو بچه 2 ساله اونا رو در شهرک گلستان شیراز بیخ تا بیخ بریدن و با گذشت این همه سال قاتل یا قاتلین واقعی اونا یا پیدا نشدن یا عده ای نخواستند که معرفی بشن. در عوض یه معتاد داغون که به زور می تونست سر پا بمونه رو به عنوان قاتل معرفی کردن و سریع هم اعدام شد. فقط خدا می دونه تو اون ایام خونواده ما چی کشیدن. مادربزرگ من هنوز لباس سیاه دخترش رو از تن بیرون نیاورده.
مصطفی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۴
سلام آسیاب به نوبت هر کس با دولت روحانی کمترین مخالفتی کرده در این دولت پست ومقام گرفته مبارکه
ناشناس
|
Singapore
|
۲۲:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۴
درباره پرونده کیان پیرفلک و حملات بی امان برخی رسانه ها به زینب مولایی راد: مستندات آنقدری که این رسانه ها ادعا می کنند واضح و روشن نیستند.

مستندی در تلویزوین منتشر شد به نام "فراخوان خونین" با این هدف که روایت شسته و رفته ای از حادثه منجر به مرگ کیان پیرفلک ارائه دهد.
در مستند روایت سه شاهد در خصوص محل توقف و دور زدن خودرو مطرح می شود
1. روایت میثم پیرفلک (پدر کیان و راننده خودرو): صد متر رفتم، تقاطع کلاً 200 متر است، صد متری دور زدم.
2. روایت زینب مولایی راد (مادر کیان و سرنشین خودرو): از اینجا رفتیم تا پیش آموزشگاه البرز، بعد یکی داد زد برگردید. این فاصله صد متر است.
3. یکی از حافظان امنیت به نقل از یک حافظ امنیت دیگر که شخصاً ناظر واقعه بوده: گفت رفت جلو صد متر، گفت به سمتش تیراندازی شد.

این سه روایت کاملاً به هم منطبقند و در هر سه روایت افراد بومی منطقه، اذعان دارن که خودرو تا فاصله 100 متری از میدان هلال احمر داخل خیابان رفته. (این فاصله همان آموزشگاه البرز است که خانم مولایی راد می گوید)

اما بازسازی صحنه حادثه در مستند "فراخوان خون" محلی که خودرو دور میزند مقال مبلمان پایتخت در فاصله 200 متری از میدان هلال احمر و در فاصله بسیار کم از محل تقاطع است. (در این روایت خودرو هم در مسیر رفت و هم در مسیر برگشت به میزان حدواً صد متر مسافت بیشتر طی می کند و به محل تجمع اغتشاشگران و تیراندازی بسیار نزدیک می شود)

در مستند منشأ این روایت ذکر نمی شود و حتی درباره آن بحث هم نمی شود.

2) وضعیت محلی که شاهدان عینی می گویند خودرو در آنجا دور زده با محل نهایی توقف آن به لحاظ فیزیک موقعیت و فاصله خودرو تا جدول، پیاده رو و مغازه ها کوچکترین تفاوتی ندارد. تنها تفاوت در لاین رفت و برگشت خودرو است که راننده در مسیر برگشت به دلیل آنکه خلاف جهت رانندگی می کند و برای اجتناب از برخورد (یا به هر دلیل دیگری) در لاین کناری حرکت می کند. (مستند تصویر کاملی از خیابان حافظ ارائه میدهد به طوری که حی تابلوی بسیاری از مغازه ها قابل خواندن است)

3) نظریه کارشناس: (این نظریه از بررسی خط سیر گلوله ها در بدنه و اجزای داخلی خودرو استخراج شده است)
اصابت از فاصله 12 تا 18 متری انجام شده است.
سپر خودرو از قسمت روبرو متمایل به چپ با زاویه مورب حدوداً 45 درجه مورد اصابت قرار گرفته است.
تیرهای شلیک شده به دربهای خودرو زاویه مستقیم دارند.

3)
در بازسازی صحنه حادثه در مستند "فراخوان خونین" محل استقرار و شلیک تروریست ها بازسازی نمی شود و بازسازی صرفا به بازسازی صوری و نمایشیِ دور زدن و حرکت خودرو، آنهم با مبدأی که فاصله ای دوبرابری از محل اصلی دور زدن دارد اکتفا می شود. و این در حالی است که بر اساس فاصله ذکر شده در گزارش، امکان شلیک از سوی حافظان امنیت به دلیل نبود فاصله 12 تا 18متری در محل ادعایی خانم مولایی راد رد می شود. حسب قرائن تصویری در موقعیت آموزشگاه البرز هم با فرض چرخش ماشین به سمت جدول برای دور زدن، چنین امکانی مطلقاً وجود ندارد ولی بحث درباره محل استقرار تروریست ها وقتی خودرو مقابل مبلمان پایتخت دور می زند، اگر چه موقعیت تقاطع چنین امکانی را در بعضی نقاط فراهم می کند ولی به دلیل فقدان مستندات در میان اظهارات شاهدان عینی، وضعیت مشخصی ندارد.

تهیه کنندگان مستند، زمانی که طول می کشد تا خودرو مسیرِ تحت نظارت دوربین سازمان هلال احمر را طی کند، ارزیابی کرده و بر اساس آن استدلالهایی مطرح می کنند. (زمان رفت 5 و زمان برگشت 7ثانیه ذکر می شود). خطای اول تحلیلگر در این تحلیل این است که محدودیت های فنی وسیله نقلیه مورد بحث را در نظر نمی گیرد و خودروی تیبا، متحرکِ با سرعت ثابت در نظر گرفته می شود که می تواند در زمان بسیار کوتاه از توقف کامل به حداکثر سرعت برسد و صرفاً اراده راننده است که سرعت وسیله را تعیین می کند و نه ویژگیهای وسیله نقلیه.
تغییر محل دور زدن خودرو نسبت به محلی که شاهدان عینی در مستند اظهار می کنند در این تحلیل هم نقش بسزایی دارد. اضافه شدن حدود صد متر به فاصله محل دور زدن تا میدان، فرصت کافی برای رسیدن به سرعت بالا را در اختیار راننده قرار میدهد اما مشکلی که هست این است که در ویدئو گفته می شود که خودروی تیبا رفت و برگشت این مسیر بعلاوه دور زدن را تنها در 19ثانیه طی می کند. (دوربین هلال احمر در 20 متری ابتدای خیابان حافظ نقطه کور دارد و تا تیر سوم چراغ روشنایی وسط خیابان، فضای خیابان را پوشش میدهد)
بخشی از حرکت خودرو در دوربین ضلع مقابل ساختمان هلال احمر (خیابان عبدالمجید) هم قابل رویت است که در مستند کار نشده است. (این دوربین برای خودروی پژو که رفتاری مشابه را انجام داده و به سلامت بر می گردد استفاده شده است و تصاویر آن در مستند موجود است)

دقیقا پشت سر خودروی میثم پیرفلک خودرویی دیگر حرکت می کند که علیرغم اشاره به این خودرو در مستند، مقصد و سرنوشت این خودرو مشخص نیست. (روایت راننده این خودرو که در صحنه حادثه حاضر بود اخذ نمی شود و او در میان شاهدان حضور ندارد)

مستند در جاهایی تصاویر را تقطیع شده پخش می کند.
مثال: مراحل ابتدایی انتقال کیان پیرفلک به بیمارستان منتشر نمی شود و بیننده صرفاً فردی را می بیند که تن بی جان کودک در بغل اوست و دو نفر درب یک خودرو را باز می کنند تا کیان را به بیمارستان منتقل کنند. در همین لحظات حرکات سریع و آشفته مادر کیان برای رسیدن و همراهی پسرش در مسیر انتقال کاملاً مشهود است.

نکته: آنچه من گفتم، در نقد دستگاه قضایی یا زیر سوال بردن و اتهام زنی به حافظان امنیت نیست. حافظان امنیت در شب حادثه از جان مایه گذاشتند و من دستبوس تمام ایشان هستم. روی سخن من صرفاً با رسانه هایی است که حملاتی عجیب و غریب علیه زنی که داغ فرزند دیده و همسرش آسیب جدی دیده می کنند.
تجمعی که روزنامه کیهان از آن سخن می گوید، صرفاً شامل چند کودک و پدر و مادر کیان و دو سه نفر از بستگان آنهاست و تصاویر آن در فضای مجازی (خبرگزاری فارس) منتشر شده است. در حادثه ای که برای شهید محمد قنبری اتفاق می افتد، ضعف طراحی پست بازرسی مشهود است و بهتر است همانقدری که علیه خانم مولایی راد حمله صورت می گیرد با کارشناسان انتظامی و امنیتی بحث شود و استاندارد ایجاد پست بازرسی آنهم برای مساله ای امنیتی در منطقه ای که سابقه تیراندازی مستقیم به مردم بیگناه در آن ثبت شده، بررسی شود.

حق تعدیل و سانسور برای تابناک محفوظ است.
پاسخ ها
پیمان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۵
تابناک خودش بهتر میدونه چه پیام های مردمی رو اصلا به نمایش نذاره و علیرغم ظاهر محتوایی پیام ها در حذف پیام ها بسیار حرفه ای عمل میکنه
نظر ۲۲:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۴ برای من است
| Singapore |
۱۱:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۵
تصور می کنم پاسخ 10:08 ناظر به این جمله من است
حق تعدیل و سانسور برای تابناک محفوظ است.
این جمله صرفاً ناظر به محتوای نظر خود من است والبته تلاشی برا تعامل در جهت که تا اینجای کار موفق بوده و تجربه من در انتشار نظر در تابناک، مثبت است. قدردان تابناک هستم که این امکان را فراهم کرده و مثلا در این مورد خاص به من اجازه داده تا چند برای محتوای منتشر شده از روزنامه کیهان، در بخش نظرات محتوا تولید و منتشر کنم.
در خصوص گزینش و حذف پیامها، باید توجه داشته باشید که مسئولیت انتشار این محتواها بر عهده تابناک و حتی ممکن است مستقیماً بر عهده فرد ممیز می باشد.
در تجربه شخصی من عملکرد بخش نظرات تابناک مثبت است و حتی در خصوص برخی محتواها، خطر می کنند.
نکته: آنچه گفتم بر اساس تجربه شخصی خودم است که عمده آن نظراتی از جنس همین نظری است که اینجا ملاحظه می کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۴
قبل انقلاب با اینکه حجاب کامل قانونی نداشتیم ولی به دلیل اعتماد نمی کردن و غیرت می داشتند زنان اجازه نمی داشتند بروند سرکار آن هم در محیط مردان نامحرم اما الان به لطف امثال تو از30 سال پیش این کار انجام گرفت و تشویق صورت گرفت توسط حاکنیت و اول غیرت مردان از بین رفت و بعد در اعتقاد به حجاب کمتر و.... به طوری که قبل انقلاب اکثرا چادری بودن الان نصف شدن این چادری
در ضمن اعتقاد یک بحث هست رعایت قوانین هم یک بحث دیگر همان طوری که تو خیلی کارها دوست داری انجام دهی ولی به دلیل مجازات از آن کارها دست می کشی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۴
شورای نگهبان به طور قطع رد خواهد کرد اگر ارسال کنید به دلیل اینکه شنبه مختص روز دین یهود هست و انگار کار بانکی و.. با دیگر کشوها اورژانسی هست که یک روز هم نباید کم شود
مانند ساعت که به سبب اینکه غرب خواست جلو نکشد شما جلو جلو آن را مصوب کردید ولی آنها منصرف شدن و دست شما در پوست حنا ماند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۵
پوست حنا؟؟؟!!!!!!!!پوست حنا!!!!؟؟؟؟؟
خسته
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۵
پنج شنبه و جمعه اینجا تعطیل شنبه و یکشنیه تمام دنیا ، تو تجارت یک ساعت هم گاهی سرنوشت ساز چه برسه به 4 روز تاخیر ، لطفا در مورد مسایلی که کوچکترین دانشی ندارید نظر ندهید.
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۴
آقای خاتمی محبوب‌ترین رئیس جمهور جمهوری اسلامی است. و از ظرفیت ایشان برای بهبود وضعیت اجتماعی و سیاسی می توان استفاده کرد منتقدین که بیرون گود انتقاد می کردند وقتی وارد گود شدند چیزی در چنته نداشتند
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۵
سال 88 و انتخابات پرشور آن جمهوریت نبود؟.خاتمی خیلی رو داره
نظرات بیشتر