خسته
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
حالا یکجا هم یک انتخابات به نسبت ازاد برگزار شده دولت و روزنامه اش طاقت نیاوردن و تا این بنده خدا رو سرنگون نکنن ول نمی کنند ، اینم بدید دست اقای بدرپاش و حداد عادل و ..
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
تفاوت ما و چین در تعداد وعده های غذایی مردم ما و چینی ها نیست . تفاوت در سایز شکم و جیب مدیران ما و چینی هاست . یه نمونه از مسولان چینی رو معرفی کنند که سایز شکمشون با سایز شکم ایشون و دوستانشون برابری می کنه . آیا این دورشکم با یه وعده و دو وعده غذا در روز بوجود اومده ؟؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
بسیار منطقی .ممنونم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
آفرین!
ناشناس
|
Brazil
|
۲۱:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
آقایون توضیح بدن بدون عضویت در سوئیفت بانکی و fatf و وجود تحریم های بانکی آمریکا چطور میخوان با عربستان رابطه اقتصادی داشته باشن؟!
پاسخ ها
ناشناس
| Romania |
۰۲:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
ترانسفر پول با شتر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
بد نبود حاج‌ اقا مصباحی مقدم قبل از افاضات نگاهی به شکم و لپ های گل انداخته بزرگان و مسئولین می انداختند. مطمئناً این هیکل ها حاصل یک وعده غذا نیستند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
جناب مصباحی مقدم برای این که ملت زندگی به سبک چینی را شروع کنند ابتدا اقازاده های مقیم غرب فاسد را که بیت المال را چاپیده اند برگردونید ایران تا همگی در کنار هم روزه بگیریم.
ناشناس
|
Canada
|
۲۱:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
سال ۱۹۴۹ که مائو با حمایت استالین و روسیه و وعده سه وعده غذا و مساوات و رفاه و ذغال سنگ مجانی میلیونها نفر از سادگان چینی را علیه دولت و ارتش مدی گرای چین شوراند انها چاره ای نداشتند نا با دو میایون نفر از سربازان ملی گرا به جزیره تایوام عقب نشینی کنند. مائو وقتی له ساحل رسید میخواست به تایوان بره جریان را بکسره کنند. ولی ریتیترانش گفتند رئیس! گشتی نداریم از تنگه عبور کنیم! بعد از ۷۵ سال که چین اینقدر ثروتمند و قوی شده و می تواند حتی ۱۰۰ مبلیون سرباز بسیج کند ولی باز ترتش چین حتی نمی تواند تضمین کند که قادر هست ۱صد هزار سرباز مجهز را امن و سالم در ساحل تایوان تخلیه کند. جالا جریان پوتین هست. روی کاغذ از جمعیت ۱۴۰ میلیونی روسیه می تواند چهار میلیون سرباز اجباری را فرا بخواند. اما چگونه می تواند انها را تجهیز و اموزش دهد و از همه مهمتر سه وعده غذا روزانه برای انها تامین کند. دنیا جای توهم و ارزو نیست بلکه جای واقعیت هست. همین هست که پوتین حتی صد هرار نیرو مداشت که جلوی سقوط شهرهای روسبه و حرکت واگنر لسوی مسگو را بگیرد و مجبور شد واگنر دیدی ندیدی راه ببانوازد و همه چیز را ببازد. چین بسیار عاقل تر هست. می داند که در برابر تایوان نمی تواند پس مشت خود را باز نمیکند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
این داستان سرایی شما با واقعیت زمین تا آسمان تفاوت دارد ! در ضمن اینکه سیاست علمی است که در ایران ما هنوز ناشناخته و غیر قابل درک ! سیاست است که امروز میتواند جنگ را به صلح و پدر کشتگی را به عشق و عاشقی تبدیل نماید ، ضمن اینکه شما فراموش کردید تایوان یک جزیره است در مجاورت چین و اوکراین تکیه داده بر همه تاب و توان غرب ! مضافاً اینکه حدود صد و چند سال پیش که چینی ها در ضعف و ناتوانی بودند با سیاست قرارداد استرداد صد ساله هنگ کنگ که جنگل و مامن مار و عقرب بود را با انگلیسی ها امضاء کردند و مورد تمسخر همه دنیا قرار گرفتند ولی همکان دیدند که چند سال پیش هنگ کنگ با ارزشی فراتر از هزارام میلیارد دلار به چین بازگردانده شد ! معنی سیاست اینست ، نه اینکه ما میخواهیم چند روزه همه جا را فتح کنیم و اگر هم نتوانستیم دنیا برایمان به آخر میرسد !
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
هردوی شما یک حرف می زنید چطور مال اون شد داستانسرایی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
تذکر به رئیسی!
با این وضعیت کشور وگرانی فقط تذکر؟!!!!!!!!!!!
اگر روحانی بود که مجلس تا به حال تکه و پاره اش کرده بود
البته یکی باید به خود این مجلس تذکر بدهد که چرا جلوی توافق برجام را در اسفند 99 گرفت
رضا اهوازی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
جناب احمد وحیدی این که میگی یعنی حیف و میل هزاران میلیارد پول این مملکت به افراد خاص
ای کاش این پول رو خرج اشتغال جوانان میکردین یا مسکنشون یا ازدواجشون یا این زباله گردهای
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
ایا واقعا کاری که خودروسازان می کنند عین آنچه که درمتن سوال از رهبر انقلاب و آیت الله سیستانی شده نیست؟(آیا قرارداد پیش‌فروش کالا که در آن مشخصات و زمان تحویل کالا معلوم ولی قیمت کالا نامعلوم و بسته به قیمت زمان تحویل کالا باشد، از نظر شرع مقدس صحیح است؟). چرا دفتر رهبری از بار این مسولیت شانه خالی کرد. کاری که شرکت های خودرو ساز می کنند مردم را مجبور می کنند که پول خودرو زمانی بپردازندکه خودرو را تحویل می گیرند و مردم چاره دیگری ندارند و بحث مصالحه و رضایت طرفین معامله معنی ندارد. درضمن سوال مربوط به هر زمانی باشد دلیل ندارد که از مسولیت آن شانه خالی کنید. تابناک سانسور نکن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
در تکمیل متن شما یک سوال شرعی است که قبلاً پاسخ داده شده و اگر الان از آن شانه خالی کنند مردم را نسبت به مسائل شرعی دیگر هم بی اعتماد می کنند
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
چرا چون ذینفع است.
ناشناس
|
Estonia
|
۲۲:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
در خصوص شیوه پاسخگویی به استعلام نامزدهای اتاق بازرگانی.
اگرچه رد صلاحیت سلاح ورزی در مرکز توجه رسانه هاست اما مکاتبات منتشر شده نکته ای ویژه درباره یکی دیگر از نامزدها دارد.
در مکاتبه شماره 13051/1402/1931 مورخ 1402/03/27 دلیل رد صلاحیت یکی از نامزدها، عدم اجابت در خصوص دعوت به مصاحبه از سوی نهاد اطلاعاتی ذکر شده است.

نقل قول می کنم: "ضمناً با توجه به تماسهای مکرر این مرکز و عدم حضور آقای ا.ک، ارسال پاسخ مقدور نمی باشد" = رد صلاحیت

در آخرین مکاتبه آمده: "شایان ذکر است کلیه پاسخهای ارسالی مطابق با اعلام نظر کتبی مرکز احراز و تعیین صلاحیت وزارت اطلاعات صورت گرفته است." = دعوت به مصاحبه ی آقای ا.ک، از سوی وزارت اطلاعات بوده است.

نکته:
پاسخ استعلامات الزاما باید با یکی از دو پاسخ "موافقت" و "مخالفت" صورت گیرد این قاعده استعلامات است چرا که تقریبا هیچیک از کارشناسان سازمانهای مقصد قدرت تفسیر و ارزیابی نظرات تخصصی - اطلاعاتی را ندارند. فرایند پاسخگویی به استعلامات توسط کارشناسان اطلاعاتی باید شامل بررسی سوابق و مستندات موجود و محتویات پرونده باشد اما از گزاره ذکر شده در مکابته صدرالذکر به وضوح مشخص است که در خصوص آقای ا.ک از سوابق موجود امکان تأیید یا رد صلاحیت برای کارشناس پرونده مقدور نبوده است. در این شرایط کارشناس اطلاعاتی با ارسال مکاتبه ای به مرکز حراست پاسخگویی استعلام را منوط به انجام مصاحبه کرده است و به دلیل عدم حضور نامزد در مصاحبه و علیرغم وجود سوابقی که پاسخ را منفی کند، صرفاً به دلیل عدم حضور در مصاحبه، استعلام ایشان منفی شده. =مخالفت

در این شرایط دو حالت متصور است (به صورت کلی):
حالت اول: حالت آرمانی: سوژه (نامزد پست حساس) در موضوع دارای پرونده است و کارشناس اطلاعاتی چنان مهارتی دارد که با یک مصاحبه 2 تا 4 ساعته می تواند نسبت به امن بودن سوژه در پست مورد نظر برای دوره ی تصدی، به حاکمیت اطمینان دهد. (این حالت بسیار آرمانی است و تصور آن تقریباً خارج از امکان تحقق خارجی است)

حالت دوم: در این حالت دستگاه اطلاعاتی و کارشناس موضوعی به استعلامات به عنوان یک ابزار اطلاعاتی نگاه می کند. این ابزار اطلاعاتی می تواند اهدافی متنوعی از جلب همکاری، یافتن ارتباطات احتمالی نامزد پست حساس با مظنونین و در پایینترین سطح، هدفِ کسب اطلاعات جاری از موضوع یا سوژه را شامل شود. در این شرایط سوژه (نامزد پست حساس) فاقد هر گونه سابقه ای در موضوع است و همه ی سوابق موجود یک برگ استعلام است که از حراست سازمان برای کارشناس اطلاعاتی ارسال شده است و کارشناس پرونده با یک یا چند هدف از اهداف صدرالذکر، پاسخ استعلام را به انجام مصاحبه منوط می کند و عدم اجابت این دعوت از سوی نامزد پست حساس، منتهی به پاسخگویی به شیوه ای که در مکاتبه حراست وزارت صمت آمده، می شود. (رد صلاحیت به دلیل عدم اجابت دعوت به مصاحبه ی کارشناس اطلاعاتی)
این شیوه از تفسیر عدم اجابت ِ دعوتِ نهاد اطلاعاتی موضوع اصلی کامنت من است.

سوالات:
-- آیا نگاه به استعلامات به عنوان ابزار اطلاعاتی، با اصول حرفه ای کار اطلاعاتی هماهنگی دارد؟
-- دستگاه اطلاعاتی چه تعداد رد صلاحیت با این شیوه داشته است و آیا ممکن است برخی کارشناسان اطلاعاتی در تبانی با کاندیدای مورد نظر دستگاه اطلاعاتی، از این شیوه برای رد صلاحیت کاندیدای رقیب استفاده کرده باشند؟
-- آیا دستگاه اطلاعاتی اینگونه مصاحبه ها را به عنوان شرح فعالیت ِ کارشناسان خود می پذیرد و یا اینکه انجام این فعالیتها و تداوم همکاری دستگاه اطلاعاتی با کارشناسانی با این شیوه از پر کردن شرح فعالیت های خود و ارتقای سطح کارشناسی ایشان نوعی بدکارکردی سیستم است؟

نتیجه گیری:
به نظر می رسد این شیوه از پاسخگویی به استعلامات، صرفا دو نتیجه بیشتر ندارد
1) محروم کردن کشور از برخی کارشناسان که به هر دلیل از مواجهه با دستگاه اطلاعاتی اجتناب می کنند
2) ادامه فعالیت کارشناسانی که به هر دلیل نمی توانند کارشناس اطلاعاتی موفقی باشند و در حالت واقعی باید از سیستم اطلاعاتی تصفیه شوند ولی با این مصاحبه ها می توانند شرح فعالیت مناسبی برای خود ایجاد و سازمان را نه تنها برای ادامه همکاری با خود بلکه برای ارتقای سطح کارشناسی و جایگاه سازمانی، توجیه کنند.

نکته: نام آقای ا.ک به صورت کامل در مکاتبه آمده است ولی من اینجا آنرا به صورت مختصر آورده ام.
حق تعدیل و سانسور برای تابناک محفوظ است. اما انتشار این نظر شاید بتواند به اصلاح این رویه ناصواب کمک کند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
اراجیف. همه جای دنیا اگر برای کسی احضاریه فرستادند و نرفت، مجازات شدیدتر در نظر می‌گیرند جناب وکیلی که با کلمات بازی میکنی
پاسخ به ناشناس ۰۶:۱۷
| United States of America |
۱۱:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
نظر ۲۲:۱۴ برای من است
1) برای دعوت به مصاحبه احضاریه صادر نمی شود. (جهت اطلاع عرض کردم) این فرایند به تشخیص کارشناس اطلاعاتی و با تأیید حداقلی سلسله مراتب قابل انجام است. (حتی به تأیید مدیرکل موضوعی نیاز ندارد!)
2) دعوت به مصاحبه انواع مختلفی دارد که به صورت کلی در نظر ساعت (۲۲:۱۴ ) آنرا توضیح داده ام. در انواعی از مصاحبه که قراینی دال بر مظنونیت یا ارتباط جدی با مظنون وجود داشته باشد، در صورت عدم اجابت از سوی دعوت شده، احضاریه کتبی صادر می شود. (یعنی آنچه شما می فرمایید مرحله بعدیِ برخورد با افرادی است که علیه ایشان قرینه وجود دارد و در مصاحبه هایی مشابه آنچه در نظر (۲۲:۱۴ ) بحث کرده ام منع قانونی برای صدور احضاریه وجود دارد و در رویه های کار اطلاعاتی هم چنین فرایندی تعریف نشده است.
3)این یک نظر تخصصی اطلاعاتی است و چندان ماهیت حقوقی ندارد. (تنها بحث حقوقی بر این است که در این مکاتبه در خصوص آقای ا.ک، دستگاه اطلاعاتی صراحتاً واژه مخالفت را به کار نبرده است و علی الاصول این نظریه باید به موافقت تفسیر شود که اینهم توضیحات خود را دارد)

جمعبندی می کنم:
در دعوت به مصاحبه ، احضاریه صادر نمی شود. جرمی هم واقع نشده که قرار به مجازات باشد و در صورت عدم تمکینِ دعوت شده مجازت او سنگین تر بشود.

آنچه شما در خارج از موضوع به بحث اضافه کرده اید و می فرمایید که در همه جای دنیا چنین است از ریشه غلط است. مجازات بی توجهی به احضاریه مشخص است و باعث سنگین تر شدن مجازات جرم اصلی نمی شود. اگر چنین ادعایی دارید ماده قانونی ذکر کنید. عدم توجه به احضاریه و عدم حضور در موعد مقرر می تواند منجر به صدور قرار جلب شود.

علی ایحال مساله ما در خصوص افرادی فاقد سوء سابقه است که برای پست های حساس کاندیدا می شوند و بدون داشتن حتی یک برگ سابقه در دستگاه اطلاعاتی، با دعوت به مصاحبه و عدم حضور به هر دلیل، علیرغم داشتن شرایط نامزدی، از گردونه خدمت رسانی به مردم خارج می شوند.
دعوت به مصاحبه در دستگاه اطلاعاتی تقریباً فاقد هر گونه قاعده است و صرفا به عنوان یک ابزار اطلاعاتی بدون در نظر عواقب آن در سازمان هدف، نگاه می شود.
مشکل به صورت جزئی تر این میشود: کارشناس اطلاعاتی که از اشراف بر موضوع با شیوه های پیچیده اطلاعاتی ناتوان است از این شیوه برای پر کردن شرح فعالیت های ماهانه و سالانه خود بهره می برد. بیلان او به جای فعالیت های تخصصی اطلاعاتی، با چند مصاحبه در ماه و سال پر می شود و از همین محل اقدام به تولید برگ خبر می کند.

حق تعدیل و سانسور برای تابناک محفوظ است.
نظرات بیشتر