دغدغه و حرارت رسانههای اصلاح طلب در حالی است که اغلب این رسانهها در موضوعات مهم ملی و بینالمللی که به نوعی مربوط به منافع کشور است، سکوت میکنند. برخی از مسائل مهم ملی که در اغلب رسانههای اصلاح طلب سانسور شده اند عبارتند از:
اخبار مربوط به حمله پلیس آلبانی به کمپ منافقین
سانسور سفر رئیس جمهور به آمریکای لاتین
سانسور سفرهای استانی رئیس جمهور
سانسور نمایش تصویر شهید سلیمانی در سازمان ملل
اصلاح طلبان صدای گویای آمریکا و غرب در ایران هستند. با توجه به روه به افول بودن و کوتاه آمدن غرب در برابر ایران اینان نیز راه حل ندارند و از فروخته شدن توسط غرب مثل منافقین احساس خطر می کنند.
پاسخ ها
سعید
||
۱۰:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۷
واقعا فکر میکنی مردم الان بین دوتا حزب اصلاح طلب و اصولگرا تقسیم شدن؟
دیگه تموم شد ماجرا
آقای ظریف که صدای غرب در ایران است و از کارشکنی روس ها در برجام سخن می گوید یادش نمی آید حتی بعد از برجام نیز به هواپیمایش در اروپا سوخت ندادند.
ظریف عاشق است و عاشق از معشوق جز خوبی نمی بیند.
پاسخ ها
سناریو
||
۱۲:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۷
خودتو یک به روز رسانی بکن هنوز مثل رییس جمهورت گیر کردی تو 10 سال قبل
البته افکار که 10 قرن قبل
ناشناس
||
۱۸:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۷
سناریو جان میخای بدونی چرا برجام ثمر نداد؟ از اونی بپرس .که گفت ورود شرکتهای آمریکایی ممنوعه!!
درباره نوشتار روزنامه اعتماد:
آنچه در این مطلب و دیگر نوشتارها به روحانیونی چون مطهری و بهشتی و سایرین نسبت داده می شود بیشتر از آنکه به سبک تفکر و اندیشه این افراد قابل انتساب باشد به محیطی که آنها اجبارآ در آن زیست کرده اند مربوط است. مخصوصاً در زندانهای طولانی مدت. اما عجیب اینجاست که همین ویژگی برای روحانیونی مثل منتظری به عنوان نقطه ضعف در نظر گرفته می شود و اینکه مجاهدین خلق یا سایر گروهها به دفتر منتظری تردد داشته باشند و با او تعامل کنند و یا اینکه نگرش منتظری به این گروهها، متفاوت از تندوروهای انقلابی ِ و فاقد چنین تجربه ای باشد به عنوان زاویه گرفتن او با انقلاب تفسیر می شود.
نتایج این همزیستی اجباری حتی در رفتار افرادی مثل فائزه هاشمی که بنیه علمی چندان قدرتمندی هم ندارد، دیده می شود او بعد از آزادی از زندان به دیدار خانواده بهائیان می رود.
اینها نتایج زیست اجباری طیف های فکری مختلف با یکدیگر است.