زاینده رود خشکه . اصفهان تنها کلانشهر دارای فرونشست شده . دریاچه ارومیه داره مثل تالاب گاو خونی ۱۰۰ درصد خشک میشه . فاجعه سد گتوند که همچنان از طرف کسی مثل پرویز فتاح توجیه میشه هنوز برطرف نشده . اینم روش!!!!!!!!!!!!!!!!
با توجه به فیلم ضمیمه خبر :آخرین نکته اینکه هدایت الکتریکی دقیقاً همان TDS یا کل مواد جامد محلول نیست. بعلاوه ارتباط این دو با هم همیشه ثابت نبوده و تابعی از دما و غلظت است. پس در فعالیتهایی که به دقت زیادی نیاز است، بهتر است از آزمایشگاه بخواهیم کل مواد محلول در آب را اندازه گیری نماید و به اندازه گیری EC قناعت نکنیم.
با یک سرچ در گوگل میتونید متوجه بشید که سدهای گتوند و چمشیر در چه دولتهایی طراحیو کلنگ زنی شده اند! در دولتهای هاشمی و خاتمی! سازنده و پیمانکار مقصر نیستند چرا که کار آنها اجرای طرح هست. اگر ایرادی به عملکرد یک سد باشد، به فاز مطالعاتی و طراحی ان بر میگردد! برید تحقیق کنید ببینید چرا و به چه دلیل و با دستور کدام دولت، محل سد گتوند از محل طراحی شده قبلی آن به چند کیلومتر بالاتر منتقل شد؟! اگر تابناک میدونست این جانمایی غلط در دوره کدام دولت محبوبش انجام شده عمرا این مطالب رو منتشر میکرد!! بازم باید از دولت های بعدی و دانشگاه تهران تشکر کرد که قسمتی از مشکلات سد گتوند رو حل کرد.