مقالات این روزنامه ها نشان می دهد که امروز کشور بیش از هر چیزی به تعامل درست در داخل و خارج از کشور نیاز دارد پیش از آنکه با عواقب بدتری مواجه شویم....... اما دریغ از ذره ای تدبیر!!!
البته در ادامه مطلب روزنامه جهان صنعت باید به واقعیت هایی اشاره می شد؛
روابط واشنگتن - تهران را سردمدارن کاخ سفید با تصمیمات غلط در طی بیش از یک قرن چنان فریز کرده اند که ترک خوردن آن نیاز به آن دارد که آمریکا از فریبکاری های سیاسی گذشته دست کشیده، روی به زبان منطق و گفتگوی متقابل بیاورد.
۵۰ سال قبل ایران وابسته آنها بود و هیچ پیشرفتی نکرد، نفت و گاز را غارت می کردند و در قبال آن پیشرفتی تصنعنی که حاصل ورود کالاهای آمریکایی - غربی بود ایجاد کرده بودند که به پشیزی نمی ارزد، پیشرفت باید حاصل بومی سازی علوم مختلف بدست متخصصان نخبه داخلی باشد و حال که می بینند ایران در گروی استقلال ۵ دهه اخیر راه درست پیشرفت و خودکفایی را در پیش گرفته و اقتدار منطقه ای و فرامنطقه ای یافته و در رقم زدن تحولات جهانی نقش بسزایی دارد روی به ایزار تحریم و تهدید آورده اند، با رذالت سیاسی سعی در شکراب کردن روابط ما با همسایگان دارند که نمونه اخیرش را در روابط صادرات گاز ایران در جهت تامین برق عراق شاهد بودیم.
در سخن زبان از رفع تحریم ها می زنند ولی در عمل با اعمال تحریم های مجدد گره برجام را کورتر می کنند، اگر آمریکا اهل دیپلماسی بود برجام را که حاصل دیپلماسی نزدیک به یک دهه بود یکجانبه و بر خلاف قوانین بین الملل لغو نمی کرد، چه اعتباری است که دوباره با این پیمان شکنان بین المللی پای میز مذاکره بنشینیم و یک دهه دیگر وقت کشور گرفته شود و دوباره نقض پیمان نکنند؟؟؟
مذاکره باید دو طرفه باشد، دیپلماسی جاده ای دو طرفه است که باید شرایط دو طرف لحاظ شود، مگر خواسته های مقامات فعلی کشور در زمینه برجام خواسته ای غیر معقول بود که آمریکا آن را نمی پذیرد؟ خواسته مقامات فعلی مگر جزء این بود که آمریکا تعهد دهد که بر خلاف خواست مجامع بین المللی از برجام خارج نشود؟ و به پیشرفت کشور در زمینه دفاعی کاری نداشته باشد؟ خب این ها که خواسته هایی منطقی و بر مبنای دیپلماسی عزت مندانه و دفاع از حقوق ملت است، پس چرا آمریکا قبول نمی کند؟ همه این ها نشان از آن دارد که مقامات فعلی کاخ سفید همچون مقامات گذشته ریگی به کفش دارند که زیر بار حرف حق نمی روند وگرنه تهران هیچ ممانعتی از مذاکره با آمریکا ایجاد نکرده و این آمریکایی ها هستند که با تصمیمات غلط گذشته و حال، باعث اعتماد زدایی بیش از اندازه شده اند و به قول معروف یخ روابط تهران - واشنگتن را بیش از اندازه فریز کرده اند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۰:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۲
آخه شما و امثال شما چند سال وزیر خارجه بودی چقدر سیاست خوندی یا از اون سر درمیاری چه تجربه ای در این زمینه داری که میایی اینطور نظر میدی برای سرنوشت ۸۰ ۹۰ میلیون آدم
ناشناس
||
۱۲:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۲
این منطق جبهه پایداری است اما در لفافه و شامورتی بازی با کلمات به اعتقاد خودشون قشنگ اما تهی از منطق و حتی تهی از حقیقت
ناشناس
||
۱۳:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۲
ناشناس ۱۲:۴۱
حقیقت را تاریخ بازگو می کند، کافی است کمی وقت بگذاری و چند کتاب تاریخی در این زمینه مطالعه کنی بعد خواهی دریافت که این سخنان واقعیت هایی از تاریخ کشورت است و هر انسان
آزاد اندیشی که به فکر آینده کشور باشد این طرز فکر را دارد ، این که به خاطر تحریم های ظالمانه روی به دیپلماسی ملتمسانه بیاوریم طرز فکر درستی نیست بلکه آمریکا باید سیاست غلط خود را در قبال کشورهای مستقل در حال توسعه تغییر دهد، به استقلال سیاسی و پیشرفت آنها احترام بگذارد تا چنین مشکلاتی از اساس پیش نیاید.
عزیز برادر هیچ کشوری چه شرقی وچه غربی دلش برای ایران وایرانی نسوخته وفقط دنبال منافع خودشان هستند که حق هم دارند ومسئولین سیاست خارجی ماهم باید چنین باشند واول بدنبال رفاه مردم وپیشرفت کشور خودمان باشیم وبعد به فکر بقیه کشورها چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است اول ایران را آباد کنیم بعدا که قوی شدیم به فکر فلسطین و... باشیم که علت اصلی دشمنی وتحریمها ی دشمنان برعلیه ماست به خاطر مردمی که حتی درجنگ بعثی ها برعلیه ما جنگیدند وصدا تن از آنها اسیر هم شدند