من اجازه نمیدم مردم فراموش کنن همین جنبش فواحش کمپین خرید درلار و بی ارزش کردن پول ملی گذاشته بود الان با جیب های پر از دلار تو نیاوران همشون لخت شدن افراد فقیر جامعه دچار زجر اقتصادی شدن مردم نباید فراموش کنن
پاسخ ها
سامان
||
۰۹:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۳
برادر من خانواده مهمترین رکن ساختار اجتماعی، فرهنگی و ... است. و این خانواده تسری می یابد به مردم یک کشور با گویش ها، فرهنگ ها و اعتقادات متفاوت. اصطلاحی که شما بکار برده اید برای یک خانواده پسندیده نیست چه برسد اطلاق آن به مردم یک کشور. می دانم شما عصبانی هستید ولی خداوند توصیه به صبر نموده و تا حق جاری شود.
در زمینه مصرف بیش از اندازه سوخت و بخصوص بنزین در کشور نمی دانم چرا مسئولین دنبال قاتل بروسلی می گردند!!!
بفرض اینکه 20میلیون خودرو تولید داخل در روز در کشور تردد داشته باشند و متوسط 60کلیومتر مسافت طی کنند و بحمداالله با کیفیتی که تکنولوژی ساخت این خودروها دارند به ازاء 60کیلومتر مسافت 7 لیتر بنزین مصرف کنند از قراری در هر 100 کیلومتر 12 لیتر مصرف روزانه کل کشور می شود140میلیون لیتر.
کل تولید پالایشگاههای کشور بعلاوه بنزین پیرولیز واحدهای پتروشیمی حداکثر در بهترین شرایط 115 میلیون لیتر است. با یک حساب سرانگشتی 25 میلیون لیتر در روز کمبود تولید داریم و ناچارا" باید وارد شود.حال در ایام تعطیلات رسمی که واویلا است و مصرف در اوج است.
علت اصلی مشکل اصرار بر تولید خودروهای بی کیفیت و کم کیفیت است. اگر این 20ملیون خودرو مصرف سوختشان در 100کیلومتر از 12 لیتر به 6 لیتر کاهش یابد با توجه به شرایط فعلی نتنها کمبود بنزین نداریم بلکه حدود 60 میلیون لتر در روز صادرات هم خواهیم داشت
پس دنبال پرتغال فروش نگردید . یا کیفیت خودروهای تولید داخل را افزایش دهید و یا اجازه محدود واردات خودروهای با کیفیت و مطابق استاندارد روز دنیا را صادر کنید تا هم در مصرف سوخت صرفه جوئی شود و هم تولید کننده داخلی مجبور به افزایش کیفیت تولیدات گردد.
ارز مورد نیاز برای واردات خودرو هم از طریق صادرات 60 میلیون لتر بنزین تامین خواهد شد. این نظر من بعد ار 32 سال خدمت در صنعت نفت و پالایش و پتروشیمی است.خواه پند گیرید و خواه ملال.
پاسخ ها
رضا
||
۰۹:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۳
عزیزم چرا فکر نمیکنی میشه با گران کردن بنزین باعث کاهش مصرف بنزین شد؟بکن لیتری ۵۰ هزار تومان مصرف میشه روزی ۳۰ میلیون لیتر و مصرف آپاچی ها حذف میشه
بسترسازی در زمینه تولید خودروهای کم مصرف در ۳۰ سال گذشته انجام نشده و خودروهایی تولید کردیم که ۲ برابر متوسط جهانی سوخت مصرف میکنند . در زمینه حمل و نقل عمومی غیر از چند خط مترو آنهم در پایتخت کار خاصی انجام نشده است . اکثر شهرهای بزرگ دنیا شبکه برق جهت اتوبوسهای برقی و تراموا در نظر گرفته شده است که ما فاقد این سیستم هستیم همچنین قطارهای بین شهری اکثرا برقی هستند که باز هم ما فاقد آن هستیم . چندین سال قول قطار برقی تهران مشهد داده شده است که آنهم به فراموشی سپرده شده است . با این اوصاف جواب مصرف بالای حمل و نقل کشور و آلودگی آن بسیار ساده هست . در چند دهه گذشته مدیرانی که چشم انداز ۳۰ تا ۴۰ ساله آینه کشور را پیش بینی کنند و در این راستا حرکت کنند را نداشتیم و زمانی که سرمان به سنگ می خورد فکر می کنیم که چکار کنیم
آقا یه پیشنهاد: کشور را اجاره بدید به کشوری مثل سوئد به خدا هم چیزی گیر اونها میاد هم ما از این فلاکت نجات پیدا می کنیم.
کی باید بفهمیم که ما مملکت داری بلد نیستیم؟