اگرقراراست یک نرخ جهانی تعیین شودبرای همه چیزباشدنه فقط برای اقلامیکه دردست دولت است .فروش به نرخ جهانی دستمزدبه نرخ جهانی . اخلاق به نرخ جهانی.اختلاس هم ممنوع .قاچاق هم ممنوع .
من اسفند ۹۷ ملکمو توتهران فروختم برای مهاجرت دلار کانادا خریدم از اونموقع تابحال دلار من ۴ برابر شده ولی همان ملک ۱۵ برابر ارزش داره
همه چیز توی این ۴ سال همینقدر افزایش قیمت پیدا کرده الا خود ارزکه بصورت مصنوعی پایین نگه داشته شده
الان باید قیمت دلار امریکا حداقل صدهزار تومان باشه و دیریازود هم فنر فشرده شده باز خواهدشد وقیمت یکباره جهش پیدامیکنه
من اجازه نمیدم مردم فراموش کنن همین جنبش فواحش کمپین خرید دلار و بی ارزش کردن پول ملی گذاشته بود الان با جیب های پر از دلار تو نیاوران همشون لخت شدن افراد فقیر جامعه دچار زجر اقتصادی شدن مردم نباید فراموش کنن.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۳
نوشته شما نشون میده که هنوز هم خبرهای صدا و سیما رو گوش میدی و ازاون بدتر باور هم می کنی. عامل کاهش ارزش پول ملی فواحشی که دلار خریدند نیست. چاپ پول دولت به دلیل کسری بودجه و خود کسری بودجه به دلیل تحریم های شدید است. به خودتون بیاید وگرنه باز هم سرتون کلاه میره.
مهمترین مشکل مملکت اینست که سامانه قیمت گذاری برمحصولات بخصوص مواد اولیه تولیدی در پتروشیمیها وفولاد که اساس مواد سایر کارخانجات پایین دستی هستند وجود ندارد. آزادی در قیمت گذاری، آزادی در میزان عرضه درداخل، آزادی در میزان صادرات از یک طرف واز طرفی انحصار طلبی به دلیل نیاز شدید دولت به ارز نیمایی، مظلوم نمایی از سهم داشتن تامین اجتماعی که سود کلان را سهامداران خاص به نام تامین اجتماعی میخورند ومصون بودن از تعزیرات همگی دست به دست هم داده تا استارت تورم حبابی از این هولدینگهای زده شود. اگر این امتیازات نبود چه دلیلی داشت که در پاییز گذشته سهم دولت از پتروشیمیها بسیار بیشتر از قیمت کارشناسی به فروش رود .!؟این جای تعجب نبود!؟ خریداران چه چیز درآن دیدند که دست به قمار بزرگ زدند؟ بلافاصله دربهمن به بهانه افزایش قیمت دلار درحالیکه هیچ گونه هزینه تولید آنها بالا نرفته بود قیمت محصولاتشان دوبرابر شد وتمام زیان ناشی از گران خریدن سهم دولت را جبران کردند. این کاریست که چند بار در کشور تکرار میشود تا مادامی که قیمت گذاری آنها منطبق با سامانه قیمت گذاری زیر نظر تعزیرات نرود، چه نرخ گاز را زیاد چه کم کنید فرقی نمیکند.
پاسخ ها
شهرام
||
۲۳:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۳
چرا نمی خواهید بفهمید، قیمت باید در بازار آزاد تعیین شود، ساز و کار بازار آزاد قیمتها را به نقطه درست می رساند. هر روش دیگر برای قیمت گذاری منجر به نابودی قسمتی از اقتصاد می شه. از قیمت گذاری مرغ و ... درس عبرت بگیرید. اقتصاد ایران یک راه نجات دارد، همسو شدن با جهان، منظور از جهان هم بله آمریکاست، بقیه کشورها خودشان را با آمریکا همسو می کنند. تازه خود همسو شدن کافی نیست، ادمهای عاقل و کاربلد باید از این همسویی به نفع اقتصاد مملکت سواری بگیرند.
درپاسخ شهرام
||
۰۸:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۴
منظور ازسامانه قیمت گذاری آنالیز هزینه تولید به اضافه سود متعارف است نه قیمت دستوری. مشکل مملکت اینجاست یا قیمتها دستوریند یا دلبخواهی لذا هردو شیوه متناقض سبب تورم یا ورشکستگی یا جذب ثروت هنگفت برای عده ای شده است.
چرا قیمت گاز برای صنایع فولادی هم بدون رانت محاسبه نمی شود مگر استانهای کویری که صنایع فولادی در آنها قرار دارد خونشان رنگین تر است که از رانت قیمت گاز ارزان و برق ارزان برخوردار هستند آنها محصولاتشان را هم با قیمت دلار تلگرامی می فروشند و قیمت گاز آنها ۳۰ تا ۵۰ درصد قیمت گاز پتروشیمی ها هست در حالیکه انتقال گاز به اصفهان هزینه بیشتری نسبت به گاز پتروشیمی ها دارد که در خوزستان یا عسلویه هستند
دولت وقتی میخواد به صنتیع افزایش نرخ بده میگه نه، سال مهار تورمه. هیچ کسی نباید گرون کنه. ولی محصولش خودش مثل گاز رو 40 درصد گرون کرده.
وقتی میخواد از جیب خودش پول بده میگه افزایش حقوق کارمندان ۲۰ درصد ولی کارفرما باید ۵۵ درصد حقوق کارگرا رو افزایش بده (ماجرای سال گذشته).
چرا گاز ارزان به پترو پالایش داده شود . چون مواد پلاستیکی را ارزان می دهند یا گرانتر از قیمت می دهند .یا صادر می کنند دلار به بانک مرکزی می دهند که اینکار راهم انجام نمی دهند در بازار آزاد به قیمت خونشان می فروشند . به دولت بابت خرید گاز ریال ارزان گاز ولی مواد اولیه گران به قیمت بالاتر از جهانی یا . نمی دهند دست دلال می دهند نساجی را قیمت را بالاتر باشد مواد اولیه پارچه از ایران صادر به چین می شود پارچه تولید و دوباره به ایران صادر می شود از پارچه ایران بهتر و ارزانتر.
پاسخ ها
سید
||
۲۳:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۳
دوست عزیز قیمتی که دولت تعیین کرده چند برابر نرخ جهانیه. بعدشم دولت با سیاست دشمنی با آمریکا آنچنان زیانی به کل صنایع کشور زده که گاز رایگان هم نمی تواند آنرا جبران کند.
ژاپنیها می گویند ما دو بار فکر می کنیم و یک بار عمل اما مدیران ارشد ایرانی اول عمل می کنند بعد فکر می کنند با این کار که یک دفعه نرخ خوراک صنایع دو برابر شد بورس ترکید و سهامداران پنجاه درصد ضرر کردن حالا فکر می کنند که این کار اشتباه بوده و دنبال درست کردن هستند ولی ضرر سهامدار دیگه بر نمی گرده