بجای اینکه علیه هم لفاظی کنید و چنگ زرگری راه بندازید کافیه یه نگاهی به اقتصاد هوا اب سیاست دیپلماسی صنعت و.......... بندازید. شما اینکاره نیستید برادر. جان عزیزانتون تا دیر نشده شجاعت داشته باشید دست بکشید. حال مردم اصلا خوب نیست . همه چیزمردم رو گرفتید نه هوای خوبی دارند نه معیشت خوبی دارند نه امید به آینده دارند. تابناک عزیز خواهش میکنم منتشر کنید شاید آقایان ببینند و وجدانشون بیدار بشه
و از ميان مردم كسى است كه در زندگى اين دنيا سخنش تو را به تعجب وامى دارد و خدا را بر آنچه در دل دارد گواه مى گيرد و حال آنكه او سخت ترين دشمنان است (۲۰۴)
و چون برگردد [يا رياستى يابد] كوشش مى كند كه در زمين فساد نمايد و كشت و نسل را نابود سازد و خداوند تباهكارى را دوست ندارد (۲۰۵)
پاسخ ها
سنیک
||
۲۱:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
انشاالله خداوند متعال با قرآن کریم محشورت کند
چقدر بجا و زیبا
صدق الله العلی العظیم
"برخی فکر می کنند اگر بعضی نسبت ها را به دولت بدهند، موقعیت بهتری پیدا میکنند"
جمع کنید بابا. در دولت قبل که اتفاقا این جزیی از رویه کاری اصولگرایان و یکی از عوامل موفقیت ایشان بود. البته هر چه لحن صحبت عصبانی و خشن تر هم میبود جایگاه بهتری نصیب طرف میکرد!! حالا الان ناراحتین؟!!
بی حساب و کتابی تا به کجا که نمایندگان بیانیه میدهند بقول آقای حسینی بی نام و نشان ،اگر می ترسید چرا بیانیه میدین اگر هم شهامت دارید اسمتون رو بنویسید.
آقای حسینی شما هستید ودولت موردعلاقه اتان که صدای ملت فهیم را نمی شنوید . درست است مردم هرچیزی را نمی پذیرند ازجمله وعده های توخالی اعضای دولت را . صدای ملت فهیم چگونه باید بلند شود تا شما گوش شنوایی داشته باشید .تعریف وتمجید بدون اساس شما از دولت و هندوانه گذاشتن زیر بغل مردم که به خاطر فهم بالایشان اعتراض شان به گوش شما نمی رسد راه به جایی نمی برید . حداقل به فکر آبرو وعاقبت خودتان باشید . وای به روزی که کاسه صبر مردم لبریز شود .هرچه وعده می دهید نتیجه عکس آن می شود . آنچه که عیان است عدم تدبیر دولت مردان است .