در مورد مسایل حوزه ارز و پولی بانکی در منطقه خاورمیانه و حتی در سطح قاره آسیا از آنجا که آب شیرین و بحرانهای پیرامون مسالهه کمبود آب خصوصا در حوزه کشاورزی و متعاقبا در بحث تامین خوراک دام و طیور که تامین آنها در سطح کلان برای دولت ها سربار هزینه ای دهشتناکی بر گرده اقتصادی قطب های سرمایه گذاری داشته و بعضا گروگان جنگ های بین مللی چنان که امروز شاهدش هستیم در بحث غلات اوکراین و لذا دولت ها ترجیح می دهند لوکوموتیر خود را روشن کرده و بدون آنگوزمان خاصی و جدای از پرپکانی گری با حداکثر توان مثلا هشت میلیارد همت مگاوامابادا اسب بخار حرکت کنند تا به ناهار برسند حال سوال مهم اینجاست که آیا شما ناهار خوردی؟
مسیر درست استقلال و حرکت در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشور در تمام زمینه های علمی است همان کاری که الان داریم انجام می دهیم و نسل آینده و آیندگانمان این ایراد را نخواهند گرفت که چرا پیشرفت کشور را فدای منافع برخی از ابرقدرت ها (منظور آمریکا) کردید.
پیشرفت در تمام زمینه های علمی از دفاعی گرفته تا صلح آمیز هسته ای، پزشکی، داروسازی و ... حق مسلم جوانان نخبه ایرانی است و آمریکایی که پیشرفت ما و سایر کشورهای خاورمیانه را به ضرر منافع اقتصادی خودش می داند و سعی دارد تمام کشورهای خاورمیانه را در فقر علمی نگاه دارد تا بتواند ثروت هایشان را چیاول کند کاری ضد علم و دانش بشری انجام می دهد و باید کشورهای مستقل عضو سازمان ملل جلوی این بی عدالتی هایی را که آمریکا در حق کشورهای مستقل، ثروتمند و در حال توسعه می کند، بگیرد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۲:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۶
خیلی جالبه، مملکت را به خاک فنا دادند، یا میگویند یک پیچ تاریخی را رد کنیم اوضاع خوب می شود یا می گویند در جهان اخرت نتیجه می گیرید!! حالا هم می گویند آینده ای که شماها نخواهید دید، مشخص می شود کار ما درست بوده!!!
ناشناس
||
۰۴:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۶
ناشناس ۲:۱۳
معلوم است درک صحیحی از اوضاع سیاست بین الملل نداری وگرنه این گونه سخن نمی گفتی، به کشورهای دو و برت نگاه کن خواهی فهمید آن که کشورهای منطقه را به فلاکت کشانده تا به منافع اقتصادی خود برسد آمریکا است و بس.
کشور ما را هم تحریم ظالمانه کرده تا مسیر پیشرفت ها کند شود، اگر آمریکا مرد است تحریم های ظالمانه را لغو کند تا ببینی چطور ایران در کمترین زمان ممکن با توجه به پیشرفت هایی که در زمینه های مختلف علمی کرده به سکوی اول رشد علمی و اقتصادی منطقه تبدیل می شود.
ناشناس
||
۱۰:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۶
ناشناس محترم 4:29
1- برای تغییر (حتی فردی) باید به جای مقصر کردن دیگران مسئولیت کارها خود را پذیرفت. کشورهای دنیا به دنبال منافع خود هستند. اگر سیاستمداران کشوری درست عمل نکنند شرایط برای استعمار آنها فراهم می شود. چرا باید کشوری طوری رفتار کند که مورد تحریم قرار گیرد؟
2- اجرای برخی سیاستها موجب حمایت جهانی و یا بیتفاوتی در برابر جنایات صدام شد.
3- فرزندان برخی از مسئولین در اروپا و آمریکا هستند و حاضر به دل کندن از آن هم نیستند (سختی برای مردم و رفاه برای خودشان).
4- فرصت سازندگی کشورها و کلا عمر انسانها محدود است. به چه دلیل باید عمر چند نسل را به فنا داد؟
5- کشورهای عربی منطقه بسرعت از پول نفت خود استفاده و کشورهای خود را میسازنند. مردم خود ما هم اگر سرمایهای دارند در امارات و ترکیه سرمایهگذاری میکنند.
6- به دلیل تحریمها قادر به استفاده از منافع مشترک گازی با قطر و عربستان نیستم.
7- تحریمها موجب ناندانی برای برخی خواص در کشور به بهانهدورزدن تحریمها شده
8- فقر در کشور بشدت گسترش یافته و حد پایانی بر آن متصور نیست........
اساس با گفتن اینکه مقصر تحریم آمریکا است و ما بی تقصیریم ، براحتی باید توجیهگر سیاستهای برخی مدیران شد که حتی فرزندان شان حاضر به زندگی در این کشور نیستند؟ و یا قول سرخرمن داد که 50 سال دیگه پیشرفت میکنیم؟
به خبرنگاری که با تیغ سانسور و بستن منبع درآمد، بازداشت غیرقانونی و زندان بالای سرش وایستادید ایمان دارید؟ رسالت خبرنگار در کشور فراموش شده و گرنه تیتر روزنامه ها و رسانه های کشور در این وضعیت چیز دیگه ای بود. و اگر کشور رسانه های آزاد دلشت کار کشور الان به اینجا نمی کشید
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۷:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۶
چندی پیش، در شرایطی که تمام مؤلفههای اقتصادی و سیاسی، ثبات نرخ ارز و سایر شاخصهای بازار تا حداقل چند ماه آینده را تصویر میکرد، یک رسانه اقتصادی، طی یک روز بیش از15 خبر
۱۵ خبر و گزارش و تحلیل پیرامون احتمال گران شدن خودرو منتشر کرده و در اغلب آنها با واژههایی ترسناک و هشداردهنده، درحالیکه بازار خودرو بهتازگی کمی رنگ آرامش دارد، سعی کرده تقاضا را در این بازار بهشدت بالا برد و خریداران غیرمصرفی را به سمت این بازار سوق دهد.
سامان
||
۰۹:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۶
احسنت به تذکر حضرتعالی که هرچه بدبختی و نکبت در این کشوره مشاهده میشه از سانسور نظرات، اعتقادات و پیشنهادات است.