پس از آرش و پارس جنوبی دست ایران از توسعه میادین گازی دریای خزر نیز کوتاه ماند!
شرکت نفت ادنوک امارات متحده عربی به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نفت در خاورمیانه ، اکنون سرمایهگذاری جهانی گاز را با خرید ۳۰ درصد از سهام میدان گازی آبشرون آذربایجان در دریای خزر ، آغاز کرد.
این اولین خرید بینالمللی شرکت ادنوک در عرصه بالادستی صنعت نفت به شمار میآید. در این معامله ، شرکت ملی نفت جمهوری آذربایجان، « سوکار » و « توتال انرژی » هر کدام ۱۵ درصد از سهام را به شرکت نفت ادنوک امارات متحده عربی واگذار کردند.
شرکت ملی نفت ابوظبی روز جمعه ۱۳ مرداد ( ۴ اوت ) اعلام کرد که ۳۰ درصد از سهام میدان گازی « آبشرون » جمهوری آذربایجان واقع در دریای خزر را خواهد خرید.
به این ترتیب ، به نظر میرسد امارات در حال افزایش سرمایهگذاری در زیرساخت انرژی در حوزه دریای خزر است.
بر اساس توافق مذکور ، شرکت نفت دولتی آذربایجان « سوکار » و « توتال انرژی » فرانسه ، که قبلا هر کدام ۵۰ درصد از سهام میدان گازی آبشرون را در اختیار داشتند ، ۳۵ درصد از سهم خود را حفظ میکنند.
همچنین شرکت توتال فرانسه ۵۰ درصد سهام میدان گازی « آبشرون » میدان بزرگ گازی دریای خزر را که ماه گذشته میلادی فاز نخست آن راهاندازی شد، به عنوان اپراتور در اختیار دارد.
توتال انرژی استخراج گاز از آبشرون را نخستین بار در ماه ژوییه اعلام کرد.
این گروه انرژی فرانسه روز جمعه تایید کرد که توتال و سوکار هر یک ۱۵ درصد از سهام خود در میدان گازی آبشرون را به شرکت ملی نفت ابوظبی فروختهاند
?طالبان حقابه هیرمند را به مزارع کشت موادمخدر سرازیر کرده است
محسن روحی صفت، دیپلمات سابق ایران در افغانستان:
عکسهای هوایی نشان میدهند که در مسیر منشا آب تا مرز ایران زمینهایی که پیشتر خشک بودند؛ به مزارعی سرسبز تبدیل شدهاند. حتی مواد مخدر هم در این مزارع کشت میشود. این نشان میدهد که تمام آب هیرمند را دارند در این مزارع استفاده میکنند.
درحال حاضر یک کانال انحرافی تازهای در بند بخشآباد احداث کردهاند که دیگر هیچ آبی به سمت ایران نیاید. کسانی که در راس امور هستند دید نظامی و امنیتی به همه مسائل دارند نه دید تمدنی و فرهنگی. آنوقت در همان مسائل امنیتی و نظامی هم دچار برداشتهای اشتباه و محاسبات غلط هستند.
حسین است افتخار آفرینش/ امامی در کمال عقل و بینش
حسین است اسوه ی آزاد مردی/ نمونه در صبوری، پایمردی
حسین است مظهر عشق و شهادت/ مثال کوه بود در استقامت
کسی که ذکر تسبیحش حسین است/ به رضوان در کنار حور العین است
کسی که با حسین کرده عداوت/ به والله اوست از اهل شقاوت.
((پیاده روی اربعین پایان پیاده روی حضرت زینب (س) است که توانست با سربلندی آن را انجام دهد و با روی بلند بگوید که ای حسین من دوباره پیش تو برگشتم اما شرمسارم که رقیه ات اینجا نیست))
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۷:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۰
و خداوند آن روز واقعه، عزیزترین و پرشکوه ترین ارزش ها و عظمت هایی را که آفریده است، یکجا، در ساحل فرات و بر روی ریگزارهای تفتیده بیایان تف، چگونه به نمایش آورد و بر فرشتگانش عرضه کرد تا بدانند که چرا می بایست بر آدم سجده می کردند.
رئیسی درباره خانواده شهدا هم حرف زده و مساله حجاب را دغدغه آنها دانسته، اکانت توئیتری خبرگزاری فارس این جملات رئیسی را در توییتر بازنشر کرده که با واکنش گسترده خانواده شهدا مواجه شده، بسیاری از کامنتهای خانواده شهدا قابل انتشار نبود و ما فقط بخش کوچکی از آن را اینجا گذاشتهایم:
* کاربری به نام احمد نوشت: بنده به عنوان کسی که خدمت سربازی تو جبهه بوده عرض می کنم در جبهه بحث حجاب موضوعیت نداشته. شما به فکر فقر و سفره خالی مردم باشید. گشت ارشاد مسوولین چه شد؟
* شیرزاد، فعال رسانه ای هم اینگونه نظر داد: من بعنوان فرزند شهید و خانواده ایثارگر و بردار دو جانباز اعلام میکنم مسئله مهم اقتصاد، فقر، گرانی، بیکاری، بی پولی، خشکسالی و...... خیلی چیزهای دیگه هست .. پس لطفا از طرف ما حرفی دیگری نزنید.
* سمیرا دیگر کاربر مجازی گفت: همه ما در فامیل شهید داریم، و همه نگران آرامش ایران هستند. به خاطر خدا کشور رو به هم نریزید. اقتصاد رو درست کنید، این مسائل هم رفع خواهد شد.
* حامد هم توئیت زد: این سبک صحبت کردن و برخورد با موضوع ظلم به خانواده شهداست.
* فاطمه از فعالان توئیتر هم نظر داد: اتفاقا بنده جز خانواده شهدا هستم. معیشت مسئله مهم و اولویت اولمونه. اما رئیس جمهور دلش خوشه که کشور گل و بلبله و همه چی حل شده.
* کاربر دیگری به اسم محمد هم واکنش نشان داد: ما خانواده دو شهید هستیم. نگران هم نیستیم. فقط نگران اختلاف بین مردم هستیم. که میشود به خواست همه گروهها تمکین کرد تا کنار هم به آرامش زندگی کنند و دعا به جان شما کنند.
متروپول ابادان هم با سفر کردن در زمان در زمان اغتشاشات ساخته شده بود بعدش برگشت به اون زمان که سقوط کرد..دعوای عمه و شوهر عمه باجناق بقالی سر کوجه هم به خاطر اغتشاشات بود
خطاب به بهادری جهرمی:
در راستای مبارزه با ورود متقلبین به دانشگاه اولین قدم اصلاح ماده29 آیین نامه اجرایی قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمونهای سراسری است.
قدم اول: بند ب ماده29 مصداق "بررسي هاي فني و علمي" موضوعِ ماده11 قانون نیست و با توجه به امکان وصول گزارشات بعد از توزیع کارنامه قبولی، مشکل زاست.
گزارشات بندب ماده 29 آیین نامه باید زیر ماده5 قانون تعریف شوند.
قدم دوم: ارائه تعریف و تعیین مصادیق "افراد پذیرفته شده نهایی" می باشد.
بین کاربرد این اصطلاح در ماده33 آیین نامه و در متن استفساریه تفاوت وجود دارد
در ماده33 به فردی که پس از آزمون مجدد به دانشگاه معرفی می شود اطلاق شده اما در استفساریه "پذیرفته شده نهایی" ظاهراً فردی است که بأی نحو در دانشگاه و موسسات آموزش عالی ثبت نام کرده و دانشجو شده است.
نکته: اصطلاح "پذیرفته شده نهایی" در متن قانون رسیدگی به تخلفات آزمون سراسری وجود ندارد.
مشروح این پیشنهاد را در روز قبل در همین بخش نظرات با جزئیات بیشتر بیان کرده ام.