در کدام کشور دنیا ویزیت متخصص در بخش خصوصی معادل قیمت یک کیلو رطب و در بخش،دولتی معادل یک بسته سایز متوسط چیپس است ؟؟!!!!
در کدام کشور دنیا حق الزحمه یک آنژیو گرافی که یک پروسسور پر ریسک و استرس زا است معادل یک جفت کفش ایرانی است ؟؟!!!!!! که البته این حق الزحمه شش الی ۹ ماه بعد پرداخت میشود با کسر ۱۰ درصد مبلغ به عنوان مالیات.
در کدام کشور دنیا حق الزحمه یک عمل جراحی قلب باز که جزو سنگین ترین و پر استرس ترین اعمال جراحی است ،معادل قیمت یک دست کت و شلوار معمولی (نه برند) است ؟؟!!!!
سال ۹۶ تعرفه ویزیت در بخش خصوصی ۳۸ هزار تومان بود. در همان سال گوشت قرمز کیلویی ۳۸ هزار و مرغ هر کیلو ۶۵۰۰ تومان و رطب یک جعبه ۶۰۰۰ تومان و شیر یک بطری،۱۵۰۰ تومان و برنج شمال کیلویی ۱۰ هزار تومان و پژو ۲۰۷ اتومات ۴۸ میلیون تومان بود..الان به قیمتها توجه کنید.
ویزیت ۱۳۵ هزار تومان یعنی تقریبا سه و نیم برابر شده طی شش سال.
گوشت قرمز ۴۸۰ هزار
مرغ ۹۰ هزار
رطب ۱۱۵ هزار
شیر ۳۰ الی ۳۵ هزار .
برنج شمال کیلویی ۱۱۰ الی ۱۲۰ هزار
پژو ۲۰۷ اتومات ۸۰۰ میلیون تومان !
مشاهده کردید که تمام قیمتها طی شش سال اخیر ۱۲ الی ۲۰ برابر شده اند . از جمله اجاره مسکن و مطب.
اما طی همین زمان تعرفه های،پزشکی فقط ۳ الی ۳ و نیم برابر شده اند!
این بی عدالتی است که انجام شده و بعد هم برای انحراف افکار عمومی ،پزشکان را متهم به زیاده خواهی و فرار مالیاتی میکنند!!!
فرار مالیاتی برای پزشکان اصلا امکان پذیر نیست. چه الان که تمام خدمات پزشکی on line است و چه قبلا که در دفترچه های بیمه بود. فرار مالیاتی برای پزشکان امکان پذیر نیست. حتی اگر کارت خوان نداشته باشند. چون مشخص است هر پزشک چه تعداد ویزیت کرده. قبلا از دفترچه های،بیمه که آمار نسخ مشخص بود و الان هم که on line است.
اما زیاده خواهی !
با مقایسه قیمت کالاها و خدمات نسبت به حق الزحمه پزشکان مشخص شد چه کسانی زیاده خواه هستند!! شیر ۱۵۰۰ تومانی را دولت اعلام کرده ۲۵۰۰۰ تومان ! رطب ۶۰۰۰ تومانی الان ۱۱۵ هزار !!! مرغ ۶۵۰۰ تومانی الان ۹۰ هزار !!!! میبینید که همه ارقام ۱۵ برابر شده اند و بعضی،قیمتهایی است که دولت اعلام کرده!
اگر ۳ برابر شدن یک خدمتی میشود زیاد خواهی ، ۱۵ برابر شدن آن چه نام دارد ؟؟؟!!!!!
نتیجه این شده که تا حال حدود ۱۰ هزار پزشک از کشور رفته اند. الان در ایران هر ویزیت در بخش خصوصی کمتر از سه دلار است !!!
این رقم در عراق ۲۰ دلار
در ترکیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس ۴۰ الی ۶۰ دلار است. در همین کشورها قیمت یک خودرو یک سوم قیمت آن در ایران است !!!!!
پاسخ ها
زینال بندری
||
۰۲:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۱
جناب تویوتا درد دل تو تا اندازه ایی درست است ولی شما فقط یک بعدی به قضیه نگاه کردی اگر ویزیت یک پزشک متخصص مثلا دو میلیون تومان باشد در حال که بیمه ها هم کمتر از ده درصد هزینه را تقبل می کنند آیا باید مردمی باشند که توانایی پرداخت این پول را داشته باشند ؟
آیا کارگر و کارمندی که ۱۰ میلیون حقوق می گیرند باید به خاطر نداشتن پول ویزیت بمیرند ؟
پس باید درآمد همه افراد جامعه متناسب افزایش یابد تا همه مردم توانایی دسترسی به خدمات درمانی داشته باشند و درآمد پزشکان هم متناسب افزایش یابد
من موافق دریافت برابر دریافت ویزیت فوق تخصص برابر دریافت آرایش ابرو توسط یک آرایشگر زنانه کهمعادل ۸۰۰ هزار تومان است می باشم
ناشناس
||
۰۷:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۱
دوست عزیز کلی نوشتی اما به یک نکته کوچک توجه نکردی، اون هم مردمی است که قراره از خدمات پزشکی استفاده کنند. دانشگاه مجانی در اختیار درس خوان ها قرار گرفته تا برای همین مردمی که بعضا قدرت خرید یک قرص کامل نان هم ندارند، خدمات ارائه دهد. الان وضعیت طوری شده که برخی برای کارگری و فعلگی هم مهاجرت می کنند چون پول کشور بی ارزش شده. این صحبت ها مخالفت با خواسته پزشکان نیست اما باید تورم در کشور کنترل شود. میزان درآمد پزشکان چند برابر متوسط درآمد مردم ایران است؟ آیا در کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی هم چنین اختلافی وجود دارد؟ ایا فرار از مسئولیت های پزشکی و خطاهای پزشکی که در ایران روی می دهد قابل مقایسه با اروپا و آمریکا .
است؟ میزان پرداخت مالیات چطور؟ مطب هایی مراجعه نکردید که حتی کارت خوان در آن وجود ندارد و به بیمار می گویند پول نقد بده؟ در حالی که امروزه هندوانه فروش ها هم پوز دارند! احترام به بیمار چطور؟ تا به حال اروپا رفتید ؟ نحوه برخورد پزشکان با بیماران را دیدید؟ مشایعت بیمار تا درب خروجی توسط پزشک را مشاهده کردید؟ به هیچ عنوان
ناشناس
||
۰۸:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۱
ينال بندري، ويزيت دو ميليون توماني كجا بوده؟ كي گرفته؟ ويزيت اكثر پزشكان تقريبا معادل يا كمي بيشتر از يك اصلاح سر مردانه است. ببخشيد
ناشناس
||
۱۲:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۱
اتفاقا پزشكان براي رعايت مردم بوده كه تا همين جايش را تحمل كرده اند وگرنه چند سال متوالي قرار است هزينه بي كفايتي متوليان درمان كشور از جيب كادر درماني پرداخت شود ؟ باور كنيد هيچ قشري ديگري سقوط اقتصادي اي مانند سقوط پزشكان را تحمل نمي كرد با احترام ، حتي معلمان هم به اندازه پزشكان سقوط نكردند اينرا چشم بسته نمي گويم چونكه والدين من معلم بوده اند و مقايسه ام الكي نيست
وقتی شبکه های اجتماعی رو محدود و فیلتر میکنید
آموزش رایگان رو پولی و گران میکنید
هزینه زندگی رو گران میکنید
تفریح و سرگرمی رو حرام اعلام میکنید
آموزش عالی رو برو برای جوانان لایق قطع و مفتخورهای سهمیه ای و متقلب سهل و آسان میکنید
شغل برای جوانان لایق رو به آرزو تبدیل میکنید و خودی ها راحت سرکار هستن
کشور خالی از نیروی نخبه میشه و تیشه به ریشه اعتماد پویایی و سرزندگی جوانان این مملکت میزنید
ما رو که بدبخت کردین و عمرمون رو تباه حداقل بچه هامون رو بدبخت نکنید
این کشور در آینده تاوان سختی برای نامید کردن و آواره کردن جوانانش پرداخت میکنه
در شهرستان محل زندگی ما بین سالهای ۹۲ تا ۹۶ اتفاقهای خوبی در زمینه بهبود خدمات بهداشتی و درمانی افتاد از جمله دسترسی به پزشکان متخصص بیشتر شد خواستم از آقای قاضی زاده وزیر وقت تشکر کنم اتفاقا در همان زمان جامعه پزشکی مورد بیشترین هجوم از طرف رسانه های رسمی بود
خوب حالا دیگه به جایی رسیدین که یکی به نعل می زنید یکی به میخ . متخصص ایرانی فرار میکنه می خواین بجاش دکتر هندی - افغانی - عراقی - لبنانی - سوری - نیجری - پاکستانی و غیره وارد کنید . دستتون درد نکنه . ولی واقعا شما را بخدا خجالت نکشید .
فقط پزشکان مهاجرت می کنند؟
مملکت مهندس خوب نمی خواهد؟!!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۶:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۱
نه مهندس به چه درد میخوره اوس ممد افغانی بهتره! ....
ناشناس
||
۰۷:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۱
مملكت مهندس خوب هم مي خواهد. بدون ترديد
جريان پزشكان از اين جهت بُلد شده كه چند سالي بسيار هدفمند پزشكان را كوبيدند، جامعه را نسبت به پزشكان بي اعتماد كردند، فرار مالياتي را كه فقط مختص اين صنف نيست شديدا برجسته كردند. .سوژه خوبي هم بود براي انحراف افكار عمومي تا بي سروصدا كارهاي خودشان را بكنند.
دزدي و حق ناحق هاي كلان در خيلي جاهاي ديگر به صورت سيستماتيك داره انجام مي شه كه اكثريت مردم كوچكترين اطلاعي از آنها ندارند
یعنی واقعا نمیدونین چی به سر زندگی مردم آوردین و نیازه مرکز پژوهشهای مجلس بررسی کنه؟ با این وضع اقتصادی و اوضاع خراب آب و برق و امکانات زندگی و برخوردهای هرروزه با مردم، تعجب نداره هرکی امکانش رو داشته باشه مهاجرت کنه.