ناشناس
|
Singapore
|
۱۶:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۱
یکی از دوستان میگه پالایشگاه اصفهان ۳ روز مرخصی تشویقی میده برای رفتن به اربعین که میشه حدود ۶ میلیون برای هر نفر
خدا قسمت کنه برای بقیه کارمندان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۱
ما بر ستون های دین سقف معیشت زده‌ایم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۱
هدف تقابل باعربستان بود و مراسم حج یک نوع شاخ و شانه کشی بدون هیچ محتوی یک حرکت صرفا سیاسی .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۱
امام حسین توریست نمی خواهد!
امام حسین (ع) همه را می خواهد ولی شرط آن درک قیام عاشورا است تا تحولی در فرد ایجاد شود حال این فرد فردی متدین باشد یا فردی از سایر ادیان باشد یا حتی انسانی گناه کار باشد و ... اگر به درک هدف قیام امام حسین (ع) برسد و تحولی هر چند کوچک در او ایجاد شود خوب است و به همین دلیل است که عاشورای حسینی و اربعینش در هیچ حصار زمان و مکانی نمی گنجد و هر انسان آزاده ای شیفته امام حسین (ع) و هدف اوست و راه پیمایی اربعین را راهپیمایی آزادی خواهان عالم نامیده اند.
خرج کردن در راه امام حسین (ع)، عاشورا و اربعینش نه تنها اشکال ندارد بلکه ثواب هم دارد و زمانی ثواب دو چندان می شود که خانواده های ضعیفی که در زیارت حرم دوست، روز و شب ندارند توسط خیرین شناسایی شوند و به این سفر زیارتی فرستاده شوند تا نگویند که چون ما نداشتیم نتوانستیم زائر حرم خورشید حق شویم.
تربتی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۱
کجا هزینه اربعین از نذر و نذورات است، فقط یک قلم به اقرار خود شهرداری تهران سالانه میلیارد ها تومان به اینکار اختصاص میدهد که حتما از بخش نذورات شهرداری پرداخت میشود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۱
تمام این صحبتها وانتقادها وتوصیه ها نمی تواند چرتکه ای که فرصت طلبان برای این مراسم انداختند را تغییر دهد چون تصمیم مربوط به مردم نیست ومنافع ملی را دنبال نمی کند
ناشناس
|
Germany
|
۱۷:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۱
دست از این‌کارها بردارین
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۱
نان شان در این کاراست
السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۱
با سلام
کسی که عاشق امام حسین باشه بدون موارد تشویقی هم زایر امام حسین ع خواهد بود .
حالا اگر برای سفر های سواحل مدیترانه و جنوب شرق آسیا ارز مسافرتی می دادند خبری از دلواپسان نبود ؟
سالار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۱
دل بخواهی که نیست
اتفاقا وام هم میدن .
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۱
با سلام و احترام به همه مخاطبین عزیز تابناک، در مورد مطلبی که نویسنده محترم نوشتن باید عرض کنم که شما از کی تا حالا به خودتون اجازه میدین که از طرف امام حسین علیه السلام بگین که امام حسین چی میخواد؟ چی نمیخواد؟ کسانی که در اجتماع عظیم اربعین حسینی حالا بهر نیتی که شرکت میکنن، حتی اگه به قول شما "وجه ی توریستی" داشته باشه حضورشون قابل احترام و البته مقدسه چون، فضايي که راهپیمایی اربعین داره، فضای مقدسیه و میتونه انسان‌ساز باشه و اتفاقا اگر حتی یک توریست رو بتونه تبدیل به زائر واقعی امام حسین علیه السلام بکنه، به نظر من یک قدم در راه ظهور آقامون ولی عصر برداشته و رسالتشو انجام داده. پس خواهش میکنم با دیدگاه "بخیلانه" به این موضوع نگاه نکنیم و شاکر درگاه خداوند متعال باشیم برای این فضای مقدسی که ایجاد شده. الهم عجل لولیک الفرج.
پاسخ ها
مهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۲
کاسب دین نامشروع
اول بگو کی نمایندگی خدا را به شما داده؟
کی به شما اين حق را داده که وظیفه دفاع از امام معصوم را شما به گردن بگیرید؟
نظرات بیشتر