ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۳۰
تا حالا کدوم قله های بزرگ رو فتح کردین ؟؟؟؟؟!!!!!! فقط بگو برای نفتکش ایران که آمریکا توقیف کرده و داره تو تگزاس خالی میکنه چکار میتونی بکنی ؟
البته برای مردم ایران فرقی نمیکنه چون این محموله مفت و مجانی برای مقصد ارسال میشه . شماها که پولی نمیتونید بگیرید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۳۰
چادر مشکی حجاب هستش؟
حتما هم باید از خارج وارد بشه
کاش کمی عقل سلیم داشتیم
ناشناس
|
Canada
|
۰۵:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۳۰
چطور از روسیه و چین جاسوس نداریم
نیاز ندارند به جاسوس ؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۳۰
جنبش فواحش از عفاف وحشت داره داستان همون روباه های دم بریده ای هست که روباه های سالم رو مسخره میکردن چون نمیخواستن قبول کنن مشکل دارن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۳۰
این داستان در مورد شما هم صدق میکنه!!
تربتی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۳۰
من فکر میکنم خطر همون به اصطلاح شما جنبش فواحش برای اسلام کمتر از مسلمانان جاهلی است که درکی از دین ندارند.
ناشناس
|
Germany
|
۰۶:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۳۰
وزیر اطلاعات: جاسوسهایی از ... در اختیار داریم.

نکته کلیدی این اظهارات همین فعل "در اختیار داریم" است و اینکه وزیر این موضوع را دلیل و نماد قدرت وزارت اطلاعات میداند. خطیب نمی گوید شناسایی کرده ایم یا تحت رصد داریم می گوید در اختیار داریم که احتمالا منظورشان این است که زندانی - جاسوسهایی برای مبادله داریم.

خطیب در ادامه همین اظهارات به اعدام ابرجاسوس علیرضا اکبری و تلاش انگلستان اشاره می کند. آقای خطیب مهمترین قاعده کار اطلاعاتی این است: "کار اطلاعاتی اخلاق ندارد" انگلیس اگر ببیند با یک دفاع نیم بند از اکبری می تواند دستگاه اطلاعاتی را از ابرجاسوس اصلی دور کند و امنیت او را تأمین کند، چرا که نه؟!! این استدلال ژورنالیستس است و در رسانه کاملا محترم است اما برای عالیترین مقام اطلاعاتی کشور، قطعا نه. طرح این استدلال از سوی دستگاه اطلاعاتی نشان از قدرت نیست، بلکه مخاطب را به ضعف توان تحلیلی دستگاه اطلاعاتی اشاره میدهد.

جناب آقای خطیب، گزاره ای در دستگاههای اطلاعاتی پرتکرار است. دستگاه اطلاعاتی که سالانه 5 تا 10 جاسوس از داخل خودش شناسایی و حذف نکند، اصلا دستگاه اطلاعاتی نیست و البته این برای دستگاه اطلاعاتی است که با جذب نیروهای توانمند، حجم نیروی انسانی خود را حداقل نگه میدارد و نه دستگاههای اطلاعاتیِ شلوغی مثل جامعه اطلاعاتی ایران.

به جای این گزاره ای که تابناک از شما تیتر کرده شاید باید این جمله نوشته میشد: ما چندین جاسوس حقوق بگیر در جامعه اطلاعاتی داریم که به دلیل شیوه غلط جذب نیرو و قبیله ای و باندی شدن ساختار، امکان دست زدن به هیچکدام را نداریم. جاسوسهایی که نان خور دستگاه اطلاعاتی هستند.

خطیب در بخش دیگری از این سخنان به آمار حدود 200 نفر داعشی اشاره می کند. به ایشان یادآوری می کنم فقط 42 نفر از این آمار افرادی است که بعد از شاهچراغ 1401 و صرفاً در ارتباط با این عملیات دستگیر شدند و 26نفر آمار هم در بیانیه آمده بود که عملیاتهای دیگری را در برنامه داشتند. (آمار 42 را یکی از مقامات معاونت ضدتروریسم وزارت اطلاعات در 25 بهمن در آیین گشایش نمایشگاه ضدتروریسم در حرم شاهچراغ ارائه کرده)

در خصوص دستگیری کلیدی ترین فرد در عملیات شاهچراغ 1402، شما را به بیانیه وزارت در شاهچراغ 1401 ارجاع میدهم.
وزارت اطلاعات (16 آذر 1401): بند 3 بیانیه: عنصر اصلی هدایت و هماهنگ کننده عملیات در داخل کشور ...
وزارت اطلاعات (27 مرداد 1402) بند9 بیانیه: کلیدی‌ترین عنصر پشتیبانی عملیات تروریستی، مستقر در ایران ...

فردی که در بیانیه آذر1401 وزارت اطلاعات عنصر اصلی هدایت و هماهنگ کننده عملیات در داخل کشور لقب می گیرد رافائل عادل اوف آذربایجانی است که بعدتر و در جریان دادگاه عوامل پشتیبانی حمله شاهچراغ، هیچ نقشی به او منتسب نمی شود.

من اینکه وزارت اطلاعات از داخل سازمان خود، جاسوس کشف نمی کند را من ناشی از سیاست های جذب نیرو و قبیله ای و باندی شدن این سازمان می دانم. این نظر را با هدف اصلاح سیاست های جذب نیرو در وزارت نوشته ام که البته در مکاتبه 11/151-ر-س مورخ 20/02/1402 به عنوان دغدغه رئیس جمهور، عیناً به وزارت انعکاس داده شده (نکته: اصالت این سند که به هک سامانه ریاست جمهوری منتسب است تأیید نشده و سند نسخه پیش نویس و فاقد امضاست)


به امید آینده ای با دستگاه ِ اطلاعاتی قدرتمند که امنیت مردم در سایه آن تضمین شده باشد.
حق تعدیل و سانسور برای تابناک محفوظ است.

تابناک جان در بازبینی میتوانید هر پاراگراف از متن که مشکل انتشار دارد را حذف کنید.
موسوی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۳۰
تابناک جان خلیل شهدا نه خیل شهدا.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۳۰
خیل درسته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۳۰
درودبرسپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران شکوهمندوقوی .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۳۰
چرا که نه !
چون در رأس امور است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۳۰
راست میگی اقتصاد کشور را یکجا در دست گرفته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۳۰
خداروشکر ! پس امکان دیپلوماسی با این کشورها داریم !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۳۰
فکر برای حل امور اساسی کشور کنار رفته و جای آنها را حواشی گرفته همهش به خاطر اینه قشری داره حکومت میکنه که دغدغش امور مردم و منافع کشور نیست و فقط منافع قشری خود را میبینه .
عماد
|
United States of America
|
۱۰:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۳۰
کاش مجلس شهامت بررسی لایحه حجاب در صحن علنی را داشت!
نظرات بیشتر