یک نکته:
درباره قطعه دایره ای شکلی که در تصویر روی جرثقیل قرار دارد. دور تا دور این قطعه حدوداً 52سوراخ برای اتصال قطعه به سایر قطعات از طریق پیچ یا پرچ قابل رویت است اما جالب اینجاست که در لحظه حادثه این قطعه دقیقاً از محل همین اتصالات بدون کمترین آسیب جدا شده است.
به دلیل وجود برخی قطعاتِ با کارکرد احتمالیِ آنتن بر این قطعه، این قطعه طبیعتاً یکی از قطعات بدنه بیرونی شیء پروازی است.
نتیجه گیری: به نظر نمی رسد که در فرایندهای معمول استفاده از این شیء پروازی، جدا شدن این قطعه یا این شیوه از جدا شدن برای این قطعه طراحی شده باشد بنابراین در خوشبینانه ترین نگاه می توان گفت اتفاقی نادر افتاده و این قطعه نسبتاً بزرگ به این شکل خاص و بدون همراه داشتن هر گونه زایده ای از سایر قطعات متصل به آن، دقیقاً از محل اتصال جدا و سقوط کرده است.
لطفا خودرو سازی را به صنایع دفاع ندید داره گندش در میاید. یک بار ه هواپیما را زدند حالا هم که این افتاد. معلوم هم نست قبلا در پس پرده چه انفاقاتی افتاد اما با پرورگی نجومی صداش را در نیاوردند تا پز و قیافه الکی بگیرند.
اخر موشک بود یا پهپاد ؟ تصویر شبیه دیش ماهواره کجای موشک و یا پهپاد است ؟ در تصاویر دیگر می توان سرهای جنگی شبیه گلوله دوش پرتاب و خمپاره ۱۳۰ را دید که عمل نکرده یکی در اپارمان دومی در دست سرباز ؟ لطفا مردم را باور کنید و همیشه رو راست باشید تا مردم هم به شما اعتماد کنند!