کل دنیا رامتوجه کردن احمدی نژاد داره میره گواتمالا. یعنی با زبان بی زبان به امریکا اسراییل و... قشنگ اطلاع دادن. فکر کنم میخواهند ازدستش خلاص شوند. بابا عزت وعظمت دست خداست.
کشور الان توسط عاشقان احمدی نژاد اداره می شود در خیلی از سازمان ها و ادارات جولان می دهند و جالب این که به شیوه خودش مدیریت می کنند مانند وزارت نیرو ، سازمان استاندارد ، پژوهشگاه استاندارد، وزارت راه و ....
آقای عطاالله مهاجرانی لندن نشین. مطلب توهین آمیز نوشتی درباره احمدی نژاد. شما بیا ایران بیا بین مردم عادی نه ازجنس خودت واحمدی نژاد هم بیاد اونوقت می فهمی کی توقلب مردم هستش. فتوا نده ازلندن.
وزیر آموزش و پرورش:
صدور احکام اعتراضات رتبهبندی تدریجی و ممکن است تا عید طول بکشد!!!؟؟؟ صندوق هم که حکم بازنشستگان را طبق رتبه بندی نمی زند؟ پاداش پایان خدمتمان هم که آب شد با این تورم.
۱- چطور بررسی رتبه بندی یک میلیون فرهنگی چند ماهه انجام شد اما بررسی اعتراض یک سوم فرهنگیان به رتبه بندی و آن هم به یکی دو بند از صدها بند رتبه بندی تا امروز ۸ ماه طول کشیده!!؟؟؟؟
۲- اگر تورم اعلامی خود دولت را هم قبول کنیم الآن که سیزده ماه گذشته و پاداش ما پرداخت نشده چقدر از ارزشش کم شده؟ این مسلمانی است!؟
۳- مگر صندوق بازنشستگی و وزارتخانه آموزش و پرورش زیرمجموعه دولت نیستند؟ این اختلافات من درآوردی برای عدم صدور حکم معلمان بازنشسته طبق رتبه بندی پس چیست؟