کامنت ها را میخونی خجالت میکشی ازترس بعضی ها ازامریکا. بابا نترسید به شما ها آمریکا کاری ندارد. چقدر ازامریکا وناو هواپیمابر وسلاح اتمی امریکا واسراییل تعریف میکنید. حالا اگر ایران بخواهد سلاح اتمی بسازد هزارتا مطلب می نویسید وایران را محکوم میکنید. چقدر بد بخت هستید.
پاسخ ها
سناریو
||
۲۳:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۳
تو ای دلیر مرد نترس و قهرمان ، پاشو برو با دمپاییت بزن ناو رو غرق کن و اسراییلم نابود کن ، مای ترسو هم تشویقت می کنیم
عملیات زمینی کنسله، چند روز دیگه هم به بمباران ادامه میدن بعدشم آتش بس و مبادله اسرا و تمام، مثه دفعه های پیش. این داستانها هم همش سره کاری بود برای اینکه تمرکز از روسیه برداشته بشه.
در این چند روز ۷۶ حمله به تاسیسات پزشکی و درمانی نوار غزه و کرانه باختری صورت گرفته و متاسفانه ۲۸ نفر از کادر درمان از پزشک گرفته تا امدادگر و پرستار توسط جورثومه های اسرائیلی به شهادت رسیده اند.
بیش از ۲۰ بیمارستان در غزه مملو از مجروح از پیر و جوان تا کودک و میانسال است و در چنین شرایطی اشغالگران صهیونیست دستور تخلیه غزه را صادر کرده اند آیا اینان نمی دانند که چنین دستوری جان انسان های بی گناهی را که در بیمارستان ها بستری هستند به خطر می اندازد؟ برق را قطع می کنند و آیا نمی دانند اگر موتور برق بیمارستان ها خاموش شود علاوه بر مرگ انسان های بی گناه خطر شیوع بیماری بالا می رود؟
آیا هدف قرار دادن بیمارستان اطفال با بمب فسفری آتش زا جنایت جنگی محسوب نمی شود؟؟؟
رژیم موقت اسرائیل دستور تخلیه ۱/۱ میلیون نفر از ساکنان غزه را داده در حالی که این ساکنان تل آویو هستند که باید سرزمین های غصبی را تخلیه و به صاحبان اصلی شان برگردانند. اسرائیل و کابینه تندروی نتانیاهو با این اقدامات جنایتکارانه که در غزه و نوار باختری انجام دادند خشم میلیاردها مسلمان را از پاکستان و مالزی و لبنان و ایران گرفته تا عمان و قطر و عراق و ... لبریز کرده اند و به قول معروف قبر خودشان را با دست خودشان کنده اند و آمریکایی که در این چند روز در کنار این رژیم کودک کش قرار گرفت به دنیا ثابت کرد که همچون گذشته مظهر استکبار جهانی است و هیچ تغییری در رفتار آن ها صورت نگرفته و اما کشورهای اسلامی، شورای امنیت سازمان ملل، سازمان های حقوق بشری، انسان های آزادی خواه جهان باید محکم و قاطع در برابر جنایات رژیم غاصب اسرائیل بایستند و این رژیم را مجبور به پذیرش قوانین بین الملل کنند.
مرگ یه بار شیون یه بار یا اسراییل بیانیه های شورای امنیت و سازمان ملل رو مبنی بر دو کشور باید بپذیره یا تراژدی می شه صد هزار فلسطینی می میرن پنجاه هزار اسرائیلی. فلسطینی ها می تونن هضم کنن اما اسراییل نه . جنگ برای اسراییل هزینه بسیار بالاتری داره . حق حیات و زندگی برای هر دو طرف باید باشه نه یه طرف .
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۳
سال 1947 طرح سازمان ملل مبني بر تشكيل دو كشور اسرائيل و فلسطين مطرح ميشه كه مورد قبول اعراب قرار نميگيرد. و در جنگي كه 1948 بين اسرائيل و شش كشور اتفاق مي افته اعراب شكست ميخورند و ادامه ماجرا ...
۱- رژیم صهیونیستی با هر تعریف و استانداردی قطعا یک اشغالگر و رژیم آپارتایدی تلقی می شود.
۲- یک اشغالگر که به طور مستمر مشغول جنایت علیه جمعیت بومی است نمیتونه در برابر حق دفاع مشروع جمعیت بومی ادعای دفاع از خود بکنه.
۳- آمریکا شریک جرم این رژیم آپارتایدی در ارتکاب جنایت جنگی و نسل کشی علیه ساکنان غزه است.
آدم این کودک را میبینه یاد آیه بای ذنب قتلت (به کدامین گناه کشته شدند) میفته. رژیم اشغالگر و آپارتایدی و نازیستی صهیونیستی در سکوت خبری رسانه های جریان اصلی مشغول پاکسازی قومی و. نسل کشی است و آمریکا هم شریک اونها در این جنایت های هولناک جنگی است.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۳
شما اقازادها چرا از كانادا داوطلب رفتن به انجا و جنگيدن نمي كنيد ؟
باید به مژگان رفت گرد از طور سینین .... باید ز سینه رفت زین جا تا فلسطین.
جنایت جنگی در نوار غزه توسط رژیم غاصب اسرائیل آشکارا تائید شده اگر این رژیم کودک کش بخواهد به رویه فعلی ادامه دهد باید تمامی کشورهای اسلامی گفتاری و عملی به پا خیزند دیگر صبر و تحمل بس است.