چیه پزشک ها فکر می کنن تافته جدا بافته هستند والا تو دبیرستان نمرات ما که بالاتر بود و تیز هوش تر بودیم رفتیم رشته ریاضی فیزیک اونا رفتن تجربی توی دانشگاه هم هی انتگرال و دیفرنسیل شدیم مهندس برق با ادامه تحصیل به ارشد مگر چقدر حقوق می گیریم که این بزرگواران(دکتر عمومی) برای کمتر از 5 دقیقه ویزیت کردن و عموما 5 الی 6 تا نسخه ثابت به بیماران 90 هزار تومن می گیرن
به آن نویسنده خام جوان بفرمایید با کلمات بازی نکنید. دکتر پزشکیان واقعیت را گفتند. ما هر روز علاقه به مهاجرت دربین همکاران جوان و پیشکسوت می بینیم. پیشرفت های پزشکی در طول سالیان متمادی حاصل می شود. حکومت ها می توانند حمایت کنند. دست از مقایسه ایران با 40 سال پیش بردارید.
به نام خدا
قابل توجه جناب آقای پزشکیان، نماینده محترم
با سلام
ایکاش وکلای رعایا، نه همانقدر که دغدغه مسائل صنفی خودشان! بلکه کمی هم به فکر مصائب اقتصادی توده ملت همیشه در صحنه را نیز داشتند!
با یک محاسبه ساده ریاضی در حد ابتدایی متوجه خواهیم شد که حداقل دستمزد دریافتی قشر کارگری از حدود 500 دلار به زیر 200 دلار در حال حاضر رسیده است!
افزایش سالانه دستمزدها بر اساس نرخ تورم جهانی هم به کنار!
استدعا میشود از مثال دستشوئی های داخلی استفاده نمائید که غالباً مجانی یا دست کم مبلغ پرداختی، بسیار پائین تر از انواع خارجه ها برای رفع حاجت میباشد!
آقای پزشکیان آبروی اصلاحات را بیش این نبر ؛ جنابعالی قشر حقوق بگیر را درک نمیکنی که حتی برای سرماخوردگی توان دکتر رفتن ندارند و در کشور روسیه که ابر قدرت دوم جهان است پزشکانش به اندازه ی یک معلم حقوق میگیرند و حقوق یک پزشک در روسیه چهار هزار روپیه است ولی پزشکان ایران ۶ ماه کار میکنند و ۶ دیگر سال را میرن آمریکا و پولهارو خرج میکنند و الان هر پزشک یک سلطان است و ...!!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۵
پس بفرمائیدبجای دکتربگویندسلطان انوقت چه میشودچقدرسلطان مسئول داریم
ناشناس
||
۱۲:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۵
داداش روسیه روبله نه روپیه.بقیه نظرت هم مثل همین .چشم نخوری.اسپنددودکن
اینکه وضعیت مردم اسفبار است حرفی نیست ولی فکر نکنید ویزیت پزشک در آمد خالص است پول اجاره مطب و حقوق منشی و آب و برق و تلفن واینترنت و شارژ ساختمان و مالیات سرسام آور و عوارض شهرداری هم هست .شاید وضعیت پزشکان بهتر از مردم عادی باشد ولی ایده آل نیست.البته اندک پزشکانی هم درآمد نجومی دارند. آیا علت وضع موجود فقط وزرا و دولتها هستند؟سیاستگذاران اصلی نقشی نداشته اند؟
در ایران دو نوع پزشک داریم پزشک سهمیه ای که صد رحمت به دلاکهای عصر قجر وپزشکان واقعا متبحر دسته اولی که مراجعه کننده ندارند دسته دومم درسته وضع من وامثال من کارمند وکارگر خیلی وخیمه وتو شش وبش زندگیمون موندیم اما تو مملکتی یه بنگاهی یه تعمیر کار خودرو یه گاراژدار ووووو روزی خدا تومن کاسبند یک پزشک متخصص چیره دست حقشه در امد بالا داشته باشد اگه حق من وامثال من بالا میکشد متاسفانه هستند تو کشور اقشاری که به قول خودشون میتوانند حقشونا بگیرند .ودر ثانی اونوقت که انتخاب رشته پزشکی را محدود می کردید خوب بود بفکر چنین روزی می بودید .
پزشکان مخصوصا متخصصین تو ایران درامد خوبی دارن و مهاجرتشون بیشتر برای مسایل فرهنگی و اینده فرزندانشونه .پزشک میشناسم ماهی ۵۰۰میلیون درامد داشت بازم رفت کاناد ولی پرستاران واقعا درامد کمی دارن معمولا ۱۵ میلیون با کار زیاد و واقعا برای مسایل معیشتی مهاجرت میکنند. الان تو ایران پزشک متخصص اگه زرنگ باشه تو برخی تخصص ها راحت ماهی یک میلیارد درامد داره
پاسخ ها
یک پزشک
||
۱۳:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۵
اگر به قول شما زرنگ نباشه و تو تخصصهایی که شما گفتی نباشه چی!!!؟
ان زندگی لاکجری برای اکثر پزشکان و کادر درمان نیست..تعداد محدودی هستند..اکثر کادر درمان همین زندگی عادی را دارند..اما متاسفانه جوی در جامعه ایجاد شده است که میخواهند ضعف و عدم کار امدی سیستم حمایتی و بیمه
بر گردن کادر درمان بیندازند..الان بیمه ها حتی همان تعرفه های مصوب دولت را پرداخت نمیکنند .از یک طرف جهت عقد قرار داد تخفیف میگیرند و از طرف دیگر با پرداختهای نامنظم و گاها تاخیر های سالانه عملا باعث کاهش شدید درامدها میشوند.
اگر منصفانه نگاه کنید هزینه های اخذ شده در یک ارایشگاه مردانه ساده جهت هر ساعت کار بیشتر از هزینه تعیین شده برای یک متخصص است(البته منظور جسارت به دوستان اریشگاه نبود..مقایسه میشود)..در کشورها ی دیگر بیشترین سهم هزینه ها را بیمه ها تقبل میکنند اما در ایران , بیمه ها با انواع شگردها این هزینه ها را بر بیماران تحمیل میکنند. شما چند جراح معروف و هزینه های دریافتی را نبینید..واقعیت کادر درمان شبیه کل جامعه است....فریب تقابل ایجاد شده را نخورید...فقط میخواهند عدم کار امدی خودشان را توجیه کنند ..کادر درمان شاید تنها گروهی باشند که تعرفه هایشان توسط خودشان تعیین نمیگردد..
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۵
كاملا درسته فرمايشات حضرتعالي
ناشناس
||
۲۱:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۵
داداش شهر ما صورت و سر رو اصلاح میکنن ۸۰ تومن تو همین شهر ما متخصص طرحی بیمارستان جای ۱۳۵ هزار تومن آزمون ۱۷۰ تومن میگیره اون آرایشگر برای سی تا چهل دقیقه کار میگیره ولی پزشک برای پنج تا حداکثر شش دقیقه که یعنی ساعتی هشتصدو پنجاه هزار تومان بماند که منشی دیپلمه بابت آمپول پنج دقیقه ای ۶۰ هزارتومان جدا گرفت
من میگم حق دکتر هستش بیشتر از آرایشگر درآمد داشته باشه
ولی پنج برابر نه پنجاه برابر
یا اصلا پنجاه برابر درآمد داشته باشه نباید به قیمت هزینه نصف ماه درآمد اون آرایشگر باشه
نتیجه میشه اون آرایشگر درآمدش به درمان بوش نکشه میره خونه همون پزشک و مارو خالی میکنه تا خرج درمانش در بیاد
آقای پزشکیان درست می فرمایند ولی با وجود درستی حرف ایشان پزشکان مرفه ترین قشر جامعه هستند البته بعد از آقازاده ها و رانت خواران. بقیه جامعه وضعیت به مراتب بدتری دارند. حداقل حقوق در کشورهای حاشیه خلیج فارس برای یک کارگر ساده حدود دو هزار دلار است ولی حقوق یک هزار دلار در کشور ما نجومی محسوب می شود! همه را باید با هم ببینیم و در مقابل هم قرار نگیریم.