به نظرم باید سرمایه گذاری روی خودروهای برقی باشد و سپس با استفاده از گاز نیروگاه های برقی ایجاد شود تا برق تولیدی نیروگاه های کوچک گازی به برق تبدیل و در حمل و نقل و خودروها به کار گیری شود.
حساب کنید مردم چقدر به دولت یارانه می دهند؟ وقتی حقوق با تورم بالا نمیرود در اصل از جیب مردم به جیب دولت میرود..خود تورم هم مالیات پنهان است که دولت میگیرد
ناترازی سوخت مربوط به قاچاق شبکه ای و پولشوئی است باید پمپ بنزین ها را کنترل شدید کنند دستگیری شبکه ای با ۱۰۰۰ کامیون و ۸۰۰۰ سواری و گردش مالی میلیون ها لیتر که واحد پول شوئی بانک ها به توجه ندارند ،شده مشکل ساز برای مصرف کننده خرد.
اگر ویرانخودرو در این فرصت 40 ساله به سمت ساخت خودروهای هیبریدی و برقی می رفت، ایران الان صادر کننده بنزین می شد و هوای پاکتری می داشتیم و البته تعداد مراجعین به بیمارستان هم بسیار کمتر می شد. با CNG به هیچ وجه مشکل حل نمی شود.