فمنیستها سقط شده اند زنان و کودکان فلسطینی جزو شعار زن زندگی آزادی نیستند شرم بر ورزشکاران و هنرمندان به اصطلاح سلبریتی دو رو و نون به روز خور مال پرست که همگی خفقان گرفتند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۹:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
جواب حمله رو با حمله میدن نه با تشکر
ناشناس
||
۰۹:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
شرم بر ورزشکاران و هنرمندان و سلبریتی ها اما چرا سید حسن کاری نکرد؟ چرا مراجع عظان تقلید فتوای جهاد علیه اسرائیل نمی دن تا عاشقان جهاد و شهادت خودشون رو به فلسطین برسونن
البته تمام رفتارهای آن طیف خاص مصرف داخلی دارد ، مثل اعلام آمادگی نمایندگان برای اعزام به غزه ، و جالب اینکه عده ای در ایران طی چند روز گذشته به خرج حزب ا... لبنان رجز می خواندند و انتظار داشتند لبنان هم وارد جنگ شود و عده زیاد دیگری کشته شوند تا اینها در تهران بتوانند فیگور قهرمانی بگیرند و شجاعت خود را به رخ رقبای سیاسی و مردم بکشند.
توجه دارید که در یک جای دیگر از دنیا عده ای هر روز سلاخی می شوند ، شعار و قمپوز و ادعایش برای انقلابیون در تهران است