ناشناس
|
Switzerland
|
۱۳:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۶
بایدن خرفت ِ گیج ومنگ !!
hamid
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۶
تله ای ندیدیم ، اگر شما دیدی احتمالا چشم برزخی دارید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۶
ایران باید به شدت فرانسه رو ادب کنه
ناشناس
|
France
|
۱۷:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۶
وزارت خارجه در دوره جناب عبداللهیان تقریبأ وزارت خارجه است، نه مطلوب ولی به هر حال بسیار بهتر از دوران جناب ظریف است که بیشتر به سفیر غرب در ایران شباهت داشتند تا یک وزیر ایرانی
naser
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۸:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۶
آمریکا و فرانسه و کلا کشورهای مسیحی از ارمنستان حمایت می کنند و این به دلیل دین مشترکشان کاملا طبیعی است ولی حمایت ایرانشهری های به ظاهر مسلمان از ارمنستان کاملا غیر طبیعی و مبهم است که باید موشکافی گردد. حتی کشورهای اسلامی مثل پاکستان و کشورهای عربی نیز از آذربایجان حمایت می کنند و تنها حامی ارمنستان ایرانشهری ها هستند!!!
حسین
|
Canada
|
۱۹:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۶
موفقیت و پیروزی های بزرگ آذربایجان بر علیه متجاوزگر ارمنی به دلیل دو مشخصه آذربایجانی بودن و دیگری کشور اسلامی بودن ، تیری شده در چشم و قلب دشمنان آذربایجان و مسلمان . هر دو تای دشمنان آذربایجان و مسلمانان در یک طرف برعلیه آذربایجان تلاش میکنند ولی آذربایجان هم به امید خدا و غیرت ملت قهرمان آذربایجان همیشه پیروز خواهد بود.
ناشناس
|
Switzerland
|
۲۰:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۶
چرا آموزش زبان اقوام در مدارس ممنوعه؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۷
100 تا حمله به آمریکا بدون هیچ کشته ای
مشکوک نیست