خود کرده را تدبیر نیست واقعا اگر دولتها میخواهند در خصوص مجموعه انرژی تصمیم بگیرند شجاعانه آن را تنظیم و اعلام کنند بشرطی همه جانبه به آن نگاه شود نه فقط فشار آن به افراد جامعه وارد شود و البته راه حلهای آن هم کاملا مشخص است . جمع آوری خودروهای فرسوده و اسقاط کردن آنها ، واردات یا تولید مقرون بصرفه خودروهایی با سوخت مناسب ، جمع آوری و طراحی وباز تولید وسایل گاز سوز پر مصرف داخلی مورد مصرف داخلی ( اگر تکنولوژی یا توان تولید نداریم یکبار و برای همیشه از مثلاً بخاریهای فن دار ژاپنی وارد و بین خانواده ها توزیع شود) ، وادار کردن خانواده ها از آبگرمکن های خورشیدی و ... این هزینه ها یکبار با یارانه دولت انجام شود و بعد یارانه این بخشها را قطع کند.
هر چی زیر ساخت داشتیم تاریخ مصرفش تمام شده و با سرمایه گذاری جدید جایگزین نشده. مملکت رو کردین مخروبه ای با چندین هزار طرح نیمه تمام. از خر شیطان بیایید پایین و دست از ادب کردن دنیا بردارید. در های کشور را برای ورود سرمایه گذاران باز بگذارید. قبل از همه چیز عضو fatf شوید و حساب و کتاب روشنی داشته باشید. این روش مملکت داری عافبت خوبی ندارد.
سلام عجب مقاله یک جانبه ای چرا همه می خواهند تولید ینزین را زیاد کنند اگر هزینه تولید بنزین را به حمل و نقل عمومی و سوبسید به فروش دوچرخه ها و موتور سیکلت های برقی و واردات خودروهای برقی و کم مصرف بدهند. هم کاهش مصرف بنزین خواهیم داشت هم آلودگی کمتر هوا و هم کاهش هزینه های درمان و مرگ و میرهای ناشی از آلودگی هوا