مسئول با سواد همی آرزوست. کدام فنر تخیلی. دانشجو سال دوم اقتصاد بزارین برای کابینتون وبانک مرکزی بهتر میتونه اداره کنه. همین الان اجناس کف بازار با دلار 75 تا 80 هزار تومان خرید وفروش میشه. تورم مهر ماه بالغ بر 50 درصد بوده. تمام اقلام خوراکی اعم از لبنیات، مرغ، پروتیین و گوشت قرمز.قندو شکر و..... ماهی که دیگه لاکچری محسوب میشه بین 25 تا 60 درصد نسبت به اول تابستان گران شده. بعد میگین فنر تخیلی است؟ واقعا که از کجا شما ها فارغ التحصیل شدین. شب عید که میخواین حقوق و عیدی و پاداش کارمنداتون را بدین. معلوم میشه تخیل چی هست.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۹:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۳۰
درست میفرمایید. اکثریت اقلام و تجهیزات بر مبنای دلار ۸۰۰۰۰ تومان و بیشتر عرضه می شوند. پایین نگه اجباری دلار فقط منجر به خردج سرمایه از کشور می شود.
البته ارز را مفتی خرج نمیکنیم و ارز مفت به کسی نمیدهیم.) در زمان دولت روحانی و با روی کار امدن ترامپ در سال 96 دیدیم چه التهابی در بازار ارز ایجاد شد با وجود مقاومت دولت روحانی در ارزپاشی و سعی در مدیریت ذخیره ارزی همین تریبونهای قدرتی که مشغول دعای دولت جدیدند هر روز به روحانی بابت اینکه ارز به بازار تزریق نمی کنه حمله میکردند اما الان 180 درجه تغییر ماهیت دادند !!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۹
این مخلوق ایده کمونیستی دارن که میگه
هدف وسیله را توجیه می کند
و هدفشون میزهای قدرتی بود که بهش رسیدند و دارن حالشو میبرن
راهپیمایی مجلس یادتونه؟
اتش زدن برجام در مجلس یادتونه؟
خدا نگذره
روند چهل سال گذشته چیز دیگه ای میگه ،
به نظر شما من دم خروس را باور کنم یا قسم حضرت عباس رو.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۹
کل دار دسته پایداری باید از پستهای مهم کشور کنار گذاشته بشوند
دارو دسته مموتی چند ساله پدر ملتو دراورده
از رییسی گرفته تا پایینترین کارگزارهاش باید برن کنار
مجلس کسی نیست
این نمایندگان نماینده مردم نیستند
دوباره میخوان بیان
قالیباف در حد ریئس پارلمان ایران نیست
ناشناس
||
۱۲:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۹
فرزین رییس سازمان هدفمندی دوره احمدی نژاد است و یکی از کسانی که ۷۰۰ میلیارد دلار درآمد ارزی احمدی نژاد را معلوم نشد چه کردند