متذکر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۹
بجای حل مسئله صورت مسئله رو پاک نکنید! با این روش فقط ممکنه یه مدت کوتاهی ورشکستگی صندوق های بازنشستگی رو عقب بیاندازید. ولی در نهایت آش همان آش خواهد شد و کاسه همان کاسه!
شما بجای اینکه مسئولان ناتوان و در عین حال طماع و حریص در مدیریت شرکتهای اقماری و درآمدزای این صندوقها بگذارید تا هم اونا رو نابود کنند و هم کیسه خودشونو پر کنند مدیران توانمند بگذارید تا اونا رو هم بمدت طولانی سر پا نگه دارن و هم حقوق بازنشسته ها رو پرداخت کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۸/۳۰
کسی نیست به این آقایون بگوید اولا سو مدیریت در صندوق های بازنشستگی که اکنون خالی شده اتد و با بحران مالی در پرداخت حقوق بازنشستگان مواجه شده اند را چرا کارگر و کارمند جماعت باید پاسخ دهد و با این طرح فقط بحران به عقب افتاده میشود ولی حل نمیشه و ثانیا کارگر و کارمند جماعت بعد ۲۰ سال خدمت انگیزه ای برای کار کردن ندارن چون فرسوده می شوند و ثالثا اگر طرف تا ۴۰ سال خدمت کند و بعد بازنشسته شود پس کی برای قشر جوان تحصیل کرده فرصت شغلی ایجاد می شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۸/۳۰
اینایی که این قانون رو نوشتن تاحالا کار نکردن ببینن روزانه 12,ساعت کار چیه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۸/۳۰
کارفرما با کارگر مسن قرارداد تمدید نمی کند و تا ببیند توان کارکردن ندارد اینقدر بهش فشار میاورد تا خودش فرار کند و کارگری که نتواند شغل و درآمد داشته باشد قطعا نمی تواند حق بیمه خودش را کلا پرداخت کند پس از حقوق بازنشستگی هم چندان منتفع نمی شود. این قانون برای کارمندان دولت خوب است چون کار نمی کنند و کارایی ندارند و شغل دیگری هم بلد نیستند انجام دهند از خداشونه میزان خدمت ۴۰ سال شود چون بهتر از محیط اداره کجا می توانند اینگونه حال کنند و دو آبدارچی شبانه روز در خدمتشان باشد. مصلحت نظام باید این بند قانون را رد کندچون طبق اصل ۱۶۹ قانون اساسی و ماده ۱۰ قانون مدنی هیچ قانونی عطف به ماسبق نمی شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۸/۳۰
کارکنان شرکت نفت قبل از این مصوبه نیز با سن60 سال بازنشسته می شدن و اکثرا بالای 35 سال سابقه داشتن
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۰۶:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۳۰
این جماعت تا کی باید هزینه ی ناکارآمدی شون رو از مردم بیرون بکشن؟ شرم بر شما
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۸/۳۰
اینها نمایندگان مردم نیستن نمایندگان بیمه ها هستن
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۳۰
در پاسخ به لیدی
حق عائله مندی و فرزند حق نیست بلکه وظیفه قانونی ست برای مردان. نفقه و مهریه چی؟؟ اولویت دادن به اشتغال زنان چی که خدمت سربازی ندارند و براحتی استخدام می شوند؟؟ بیمه دختران تا قبل از ازدواج چی که پسرها تنها تا ۱۸ سالگی ست؟ زنانه سازی سیستم آموزشی و کار چی که باعث بحران تحصیلی و
کاری در پسران می شود؟اگر بنا بر برابری ست همه چیزی باید برابر باشد. الان که حق حضانت نیز به نفع زنان شده. ۱۴ سال برای مردان و ۱۶ سال برای زنان و مسئولیت مالی با فقط مردان!!!! چرا کارهای خطرناک را مردان باید انجام دهند؟؟؟ و موارد بسیار بسیار دیگر . از تابناک خواهشمندیم امکان پاسخ به کامنت گذارنده را فراهم کند. چرا زنان در برابر انجام جرم یکسان مجازات کمتری نسبت به مردان می گیرند؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۳۰
اتفاقا زنان در جرم مشابه مجازات سنگین تری دریافت می کنند
بهتره قوانین کیفری و احکام صادر شده رو بخونی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۸/۳۰
اولویت استخدام با مرد متاهل بچه دار هست
اولویت بعدی مرد متاهل
اولویت بعدش مرد مجرد
آمار اشتغال زنان فقط 11 درصد هست
اگر به برابری هست باید اولویت بندی استخدام رو بردارند
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۸/۳۰
مجلس نماینده مردمه یا نماینده دولت هیچ چیز که به رفاه مردم کمک کنه را تصویب نکرده و تا جالاهم هرچه بوده به ضرر مردم و همیشه هم به شعور مردم توهین می کنند که ما نماینده مردم هستیم .شاسی بلند
farhad
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۳۰
یک روز را تعیین کنید تا مردم بیایند اعتراض کنند بدون اینکه انگ دشمن بخورند

مردم معترضند به این قانون ظالمانه
نظرات بیشتر